fashiondays.ro

Tricouri cu mânecă scurtă de damă

Tricouri cu mânecă scurtă de damă

Descoperă tricourile cu mânecă scurtă care sunt tendințe!


Primavara a venit si temperaturile au inceput sa creasca incet incet in fiecare zi. De fapt, vara este foarte aproape si ea. In consecinta va trebui sa ne adaptam garderoba la noile conditii si sa ne imbracam cat mai lejer.
In acest articol o sa va fac cateva recomandari pentru unul dintre cele mai cautate articole de sezon si anume tricoul cu maneca scurta.

Incontestabil, tricourile cu maneca scurta sunt printre cele mai dorite articole de imbracaminte atunci cand vremea se incalzeste si devine tot mai calda in fiecare zi. Desigur ca fiecare dintre noi avem ceva modele de tricouri de anul trecut care inca mai pot fi folosite insa oricat de bine ar fi intretinute parca tot simtim nevoia de ceva nou.

Pentru astazi asa cum va ziceam o sa va recomand o colectie de tricouri foarte frumoase, in trend cu moda de anul acesta. Tricourile sunt in variate culori si croieli pe gustul fiecaruia. Pe langa cele zise mai sus va mai fac o recomandare si anume sa cumparati tricouri online deoarece este mai sigur in contextul actual cu pandemia de covid: Asadar iata cateva modele de tricouri cu maneca scurta alese pe spranceana pentru tine:

Tricou cu mânecă scurtă de damă1

Tricou cu maneca scurta Not Today galben cu imprimeu •


Tricoul Not Today este confortabil cu un design modern, ideal pentru a-ti completa tinutele din acest sezon calduros. Acesta are decolteu la baza gatului, maneci scurte si  croi cambrat pe talie. tricou casual imprimeu modern decolteu la baza gatului maneci scurte croi cambrat pe talie  Material: 90%Bumbac, 10% Lycra *Modelul poarta marimea S(36)

Tricou cu mânecă scurtă de damă2

Tricou Bicyle verde mint cu imprimeu si mesaj •


Sezonul acesta simte-te confortabil si adopta un look cochet completandu-ti tinuta cu un tricou cu imprimeu modern. Tricoul are decolteu la baza gatului, maneci scurte si croiul usor cambrat pe talie.  tricou casual imprimeu modern cu mesaj decolteu la baza gatului maneci scurte croi cambrat pe talie Material: 100% Bumbac *Modelul poarta marimea S(36)

Tricou cu mânecă scurtă de damă3

Tricou Perfect rosu cu imprimeu si strasuri •


Confortabil, cu un design modern, tricoul Perfect iti va completa perfect tinuta de zi cu zi. Acesta are croiul lejer, cu decolteu rotund si maneci scurte. tricou casual decolteu rotund maneci scurte croi lejer Material: 90%Bumbac, 10% Lycra*Modelul poarta marimea S(36)

Tricou cu mânecă scurtă de damă4

Tricou polo rosu •


Completeaza-ti tinuta din acest sezon cu un tricou confortabil si modern. Acesta are croiul cambrat pe talie, guler ascutit la baza gatului, maneci scurte si se inchide cu nasturi la decolteu. tricou casual guler ascutit maneci scurte naturi la decolteu croi cambrat pe talie Material: 90%Bumbac, 10% Lycra *Modelul poarta marimea S(36)

Tricou cu mânecă scurtă de damă5

Tricou cu manec scurta No Limit alb cu imprimeu text •


Tricoul No Limit este confortabil cu un design modern, ideal pentru a-ti completa tinutele din acest sezon calduros. Acesta are decolteu la baza gatului, maneci scurte si  croi cambrat pe talie. tricou casual imprimeu modern decolteu la baza gatului maneci scurte croi cambrat pe talie  Material: 90%Bumbac, 10% Lycra *Modelul poarta marimea S(36) 

Tricou cu mânecă scurtă de damă6

Tricou Mommy corai cu imprimeu •


Tricoul Mommy este confortabil cu un design modern, ideal pentru a-ti completa tinutele din acest sezon calduros. Acesta are decolteu la baza gatului, maneci scurte si  croi cambrat pe talie. tricou casual imprimeu modern decolteu la baza gatului maneci scurte croi cambrat pe talie  Material: 95%Bumbac, 5% Lycra *Modelul poarta marimea S(36) 

Tricou cu mânecă scurtă de damă7

Tricou Teddy alb cu imprimeu si paiete •


Completeaza-ti tinuta cu un tricou casual si confortabil in orice moment al zilei. Tricoul Teddy este usor cambrat pe talie, cu maneci scurte si decolteu rotund. Imprimeul dinamic accesorizat cu paiete iti va oferi un aspect fresh. tricou casual imprimeu cu urs si inimioara insertii din paiete decolteu rotund maneci scurte croi usor cambrat pe talie Material: 95% Bumbac, 5% Elastan *Modelul poarta marimea S(36) si are inaltimea de 174 cm.

Tricouri cu maneca scurta de dama | oferta completa si preturile click aici