dyfashion.ro

Costume de baie la moda in 2020

Costume de baie moda 2020

Costume de baie pentru femei 2020 - Modele superbe


Costume de baie pentru femei | Mergi la piscină ori la plajă cu stil purtând articolele la moda de înot și plajă. Va recomandam seturi de bikini, costume de baie și chimonouri. Costume de baie 2020 | Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie a anului curent. Am selectat o gama variata de costume de baie moderne. Costume de baie de dama din 2 piese, intregi sau cu talie inalta,de la diverse marci de prestigiu. Cumpara online costume de baie la reducere, din confortul casei. Cele mai frumoase costume de baie pt dama online. Sute de branduri, livrare in cel mai scurt timp, retur garantat. Cele mai bune piese din lume - cele mai bune preturi. Costume de baie pentru cele mai fierbinti placeri ale verii. Costume de baie moda 2020 - Modele superbe, de calitate‎ Culori vibrante, modele intregi, in 2 sau 3 piese. Fii Deosebita cu Costumele de Baie de la Astratex. Modele Creative si Calitative. Comanda azi!

Costum de baie doua piese Pandora spacer, rosu • NATURANA


Costume de baie moda 2020-1Costume de baie moda 2020-1b
Invaluie-ti formele in costumul de baie stilay Pandora. Sutienul de baie detine cupe Spacer respirabile, foarte confortabile. Slip practic, se leaga in partile laterale. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe Spacer – se adapteaza la forma sanilor, tehnologia patentata permite fluxul de aer Bretele ajustabile in lungime Balene clasice Se inchide la spate prin clips din plastic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie doua piese Tulum I • Dorina


Costume de baie moda 2020-2Costume de baie moda 2020-2b
Costum de baie doua piese Tulum, model cu dungi contrastante. Sutienul de baie are cupe triunghiulare intarite, cu pernite detasabile, fiind potrivit si pentru femeile cu sanii mai mici. Model deosebit, inchidere in partea din fata. Slip cu o croiala braziliana - itit avantajeaza formele. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Pernite detasabile Fara balene Se inchide in partea din fata Slip croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie intreg Tulum • Dorina


Costume de baie moda 2020-3Costume de baie moda 2020-3b
Invauie-ti formele in costumul de baie stilat Tulum de la brand-ul Dorina. Material placut si croiala clasica. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Pernite detasabile Bretele fara sistem de ajustare Fara balene Zona slipului cu o croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie intreg St.Barts • Dorina


Costume de baie moda 2020-4Costume de baie moda 2020-4b
Daca cauti un costum de baie luxos atunci alege costumul de baie intreg St.Barts de la brand-ul german Dorina. Design minimalist, zona decolteului cu benzi incrucisate. Partea din spate cu decolteu adanc - evidentiaza linia feselor. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Pernite detasabile Bretelele se leaga Fara balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Galaxt Soft • V.I.P.A Ltd


Costume de baie moda 2020-5Costume de baie moda 2020-5b
Costum de baie doua piese Galaxy Soft, nuanta frumoasa de cafeniu si design proaspat. Partea superioara are cupele neintarite si o croiala sport. Slipul are o croiala braziliana si iti evidentiaza formele. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite Se imbraca pe cap Slip croiala braziliana Partea din spate cu o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Oferta completa si preturile click aici