fashiondays.ro

Modele de Rochii de Vara Superbe

Cele mai frumoase modele de rochii de vara


Suntem deja oficial în sezonul cald, ceea ce înseamnă că garderoba noastră de vară trebuie să fie complet echipată. Echipa noastră vă prezintă câteva idei. E perioada in care soarele este nelipsit, iar alegerea unei rochii de vara va putea scoate in evidenta pielea bronzata si catifelata, ce va atrage privirile de admiratie a tuturor celor din jur. Iti recomandam rochii de vara scurte care sa evidentieze bronzul impecabil, sau rochite de vara midi si lungi, daca esti adepta acestor tipuri de haine. Materielele dar si culorile care se regasesc in selectia noastra de rochite de vara sunt alese astfel incat sa te bucuri de tot confortul necesar. Cumpara acum peste 380 de rochii de vara. Cele mai noi tendinte in materie de moda in 2020. Pachetul este livrat in cel mai scurt timp posibil. Daca articolul nu vi se potriveste, il puteti returna. Nu ezita, cumpara online de la cel mai populare magazine online. Asa cum va spuneam in randurile precedente, va recomandam cele mai frumoase modele de rochii de vara lungi si scurte pe care le poti comanda online. Rochii rezistente din bumbac, din tricot sau rochii tip cămașă, pentru viața de zi cu zi; Rochii scurte cu imprimeu floral; Rochii cocktail midi, cu mâneci delicate din dantelă; Din ce materiale sunt făcute rochiile de vară? Rochiile de vară sunt confecționate din bumbac, tricot, vascoza, poliester sau jerseu si sunt foarte confortabile si lejere

Rochie MBG de vara asimetrica alba cu buline si volanase • MBG Collection

1.Rochie MBG de vara asimetrica alba cu buline si volanase • MBG Collection


Rochie MBG de vara asimetrica alba cu buline si volanase Culoare:albImprimeu buline Croi asimetric petrecutDecolteu in V petrecutFara maneci Volanase laterale si la bustInchidere cu fermoar la spatePrezinta dubluraTalie marcataFuda stilizata lateralCompozitie: 95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie MBG de vara roz pudrat cu buline si funda stilizata la spate • MBG Collection

2.Rochie MBG de vara roz pudrat cu buline si funda stilizata la spate • MBG Collection


Rochie MBG de vara roz pudrat cu buline si funda stilizata la spate Culoare: roz pudrat Imprimeu bulineVolanase ecru la umeriBuzunare laterale functionaleBordura lata ecru in partea de josDecolteu rotundInchidere cu fermoar si funda la spateBretele late decorative pe spatePrezinta dubluraCompozitie:95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Atmosphere alba scurta de vara cu volanase • Atmosphere

3.Rochie Atmosphere alba scurta de vara cu volanase • Atmosphere


Rochie Atmosphere alba scurta de vara cu volanase Culoare:albCroi:closVolanase in partea de josInchidere cu nasturi in fataManeca scurtaAccesorizata cu cordon in talieGuler albPrezinta dubluraCompozitie: 95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Effect de vara din vascoza cu ciucuri si imprimeu floral • Effect

4.Rochie Effect de vara din vascoza cu ciucuri si imprimeu floral • Effect


Rochie Effect de vara din vascoza cu ciucuri si imprimeu floral Culoare: rosu alb verdeCroi dreptFara maneciVolanase laterale cu ciucuri rosiiInchidere cu fermoar si cordon la spateDecolteu in VNu are dubluraCompozitie: 56% vascoza 39% polymida 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie de vara din vascoza bleumarin cu maneca raglan • Raspberry Fashion

5. Rochie de vara din vascoza bleumarin cu maneca raglan • Raspberry Fashion


Rochie de vara din vascoza bleumarin cu maneca raglan Culoare: bleumarinLungime midiManeca scurta raglanInchidere cu nasturi in fataCordon detasabil in talieCroi evazatGuler cu decupaj in VDecolteu in VNu are dubluraCompozitie: 92% vascoza8% inRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)!

Rochie de vara din satin cu imprimeu portocaliu • InPuff

6. Rochie de vara din satin cu imprimeu portocaliu • InPuff


Rochie de vara din satin cu imprimeu portocaliu Culoare:negruImprimeu floral portocaliuTextura:satinNu prezinta dubluraInchidere cu fermoar la spateFara maneciGuler pe gatCompozitie:55% poliester45 elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie de vara Moze cu imprimeu lalele ciclam • Moze

7. Rochie de vara Moze cu imprimeu lalele ciclam • Moze


Rochie de vara Moze cu imprimeu lalele ciclam Croi: closPrezinta imprimeu lalele ciclamDecolteu in V petrecutCrapeu in fataTextura:voalManeci scurte din volane delicateCret in talieLungime asimetricaPrezinta dubluraInchidere cu fermoar la spateCompozitie:95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!

Rochie de vara alba brodata din bumbac • Raspberry Fashion

8. Rochie de vara alba brodata din bumbac • Raspberry Fashion


Rochie de vara alba brodata din bumbacCuloare:albTextura:bumbacDecolteu tip inimaNod stilizat in zona decolteuluiElastic la spate si la maneciUmerii goiManeca trei sferturiPrezinta dubluraCompozitie:100% bumbacRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Atmosphere de vara din poplin rosie cu volanase • Atmosphere

9.Rochie Atmosphere de vara din poplin rosie cu volanase • Atmosphere


Rochie Atmosphere de vara din poplin rosie cu volanase Culoare:rosuCroi:closDecolteu in VVolanase in zona umerilor si in partea de josFara manecaSnur in talieCompozitie: 95% poliester 5% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!* Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie de vara roz cu imprimeu si buzunare laterale • Xara

10.Rochie de vara roz cu imprimeu si buzunare laterale • Xara


Rochie de vara roz cu imprimeu si buzunare laterale Culoare:rozImprimeu patratele cremTalie marcata de o banda subtire cu funda in fataTextura: bumbacBuzunare laterale functionaleDecolteu rotundManeca scurtaFusta in cute Inchidere cu fermoar la spateCompozitie: 97% bumbac3% elastanFabricat in RomaniaRasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!

Rochii de vara oferta completa si preturile click aici