dyfashion.ro

Sandale Dama Șic - Colectia Vara 2020‎

Sandale deosebite - Sandale - 2020

Sandale deosebite - Sandale - 2020


Saboti dama si sandale dama, doua accesorii pe care femeile le vor cumpara de fiecare data cand sezonul cald va sosi. Sandale din piele naturala. Sandalele de damă din piele naturală reușesc să scoată din anonimat orice ținută prin nuanțele feminine online gasesti sandale de dama din piele, sandale elegante sau sandale cu toc gros. Poartă sandale cu toc la o ținută elegantă, de vară iar în vacanță mergi la plimbare cu sandalele romane comode! Oferta Dyfashion include sandale de damă realizate din diferite materiale și în diferite stiluri. O gamă largă de modele și culori le fac potrivite ca încălțăminte de zi cu zi.Sandale piele dama. Feminine si sexy, sandalele sunt nelipsite din garderoba oricarei femei. Fie ca le preferi cu talpa joasa sau cu toc. Descopera noile modele de sandale din piele naturala din colectia Vara 2020. Modele: Casual, Office, Sport.


Sandale roz somon cu bretele incrucisate

Sandale roz somon cu bretele incrucisate


Accesorizeaza-ti cu eleganta tinuta purtand o pereche de sandale comode! Sandalele au tocul gros si decupaje laterale. Au barete incrucisate in fata si se inchid la glezna.   Sandale elegante Barete incrucisate in fata Varful decupat Inchidere la glezna Toc gros Dimensiune toc: 8 cm Material: piele naturala   *Fabricat in Romania


Sandale bej cu insertii stralucitoare si decupaje elegante

Sandale bej cu insertii stralucitoare si decupaje elegante


Cea mai frumoasa pereche de sandale este cea in care te simti bine. Alege unele comode, cu decupaje elegante si inshise cu bareta la glezna si aplicatii stralucitoare. Sandale elegante Toc jos Insertii stralucitoare Decupaje deosebite Inchidere cu bareta la glezna Material: Piele naturala Dimensiune toc: 5 cm *Fabricat in Romania!


Sandale negre cu aplicatii aurii

Sandale negre cu aplicatii aurii


Tinuta ta eleganta are nevoie de  pereche de sandale pe masura. Alege o pereche de sandale cu accente aurii, barete elegante si toc confortabil. Se inchid cu bareta delicata in zona gleznei. Sandale elegante Aplicatii stralucitoare aurii Decupaje elegante Toc gros Inchidere in zona gleznei Material: Piele naturala Dimensiune toc: 8,5 cm *Fabricat in Romania!


Sandale Aniss casual bej cu insertii argintii

Sandale Aniss casual bej cu insertii argintii


Incalta o pereche de sandale comode si de calitate. Sunt decupate si prezinta barete fine si moi din piele. Sunt usor de purtat, avand o talpa comoda cu un design deosbit, iar insertiile argintii cu model impletit aduc un plus de glam oricarei tinute.   Sandale cu talpa joasa Insertii argintii stralucitoare Design cu decupaje Inchidere cu bareta ajustabila Inaltime talpa: 3 cm Material: piele naturala   *Fabricat in Romania!


Sandale Aniss casual bej cu insertii bronz

Sandale Aniss casual bej cu insertii bronz


Incalta o pereche de sandale comode si de calitate. Sunt decupate, prezinta barete fine si moi din piele si piele intoarsa. Sunt usor de purtat, avand o talpa comoda cu un design deosbit, iar insertiile din glitter stralucitor bronz, aduc un plus de glam oricarei tinute.   Sandale cu talpa joasa Insertii bronz stralucitoare Design cu decupaje Inchidere cu bareta ajustabila Inaltime talpa: 3 cm Material: piele naturala   *Fabricat in Romania!


Sandale bej cu barete incrucisate si imprimeu auriu

Sandale bej cu barete incrucisate si imprimeu auriu


Accesorizeaza-ti cu eleganta tinuta purtand aceasta pereche de sandale din piele naturala! Au tocul gros, cu un imprimeu stralucitor si bareta incrucisata in fata. Sandale din piele elegante Inchidere cu bareta la glezne Bareta incrucisata in fata Toc gros Imprimeu stralucitor Dimensiune toc: 10 cm Material: piele naturala   *Fabricat in Romania


Sandale rosii din piele cu volanase la calcai

Sandale rosii din piele cu volanase la calcai


Poarta o pereche de sandale din piele cu un design deosebit cu volanase spre calcai. Au tocul gros, inalt si bareta delicata la glezna. Sandale din piele Volanase spre calcai Toc gros Bareta la glezna Dimensiune toc: 9,5 cm Material: piele naturala intoarsa *Fabricat in Romania!


Sandale roz sidefat cu imprimeu reflectorizant pe bareta si talpa

Sandale roz sidefat cu imprimeu reflectorizant pe bareta si talpa


E timpul sa iti etalezi perechea de sandale preferate. Au un toc gros sa iti sustina activitatile tale pe toata durata zilei. Se inchid cu bareta la glezna si au in imprimeu reflectorizant. Forma speciala a tocului si designul sandalei vor face ca toate privirile sa se indrepte asupra picioarelor tale. Sandale din piele cu imprimeu Imprimeu cu reflexii Toc gros rotunjit Inchidere cu bareta la glezna Dimensiune toc: 8cm Material: piele naturala *Fabricat in Romania!


Sandale cu imprimeu floral si talpa tip platforma

Sandale cu imprimeu floral si talpa tip platforma


Incalta o pereche de sandale comode si de calitate. Au imprimeu floral, decupaj in fata si in zona calcaiului. Sunt usor de purtat, avand o talpa comoda cu un design deosbit. Sandale cu platforma Imprimeu floral si insertii argintii stralucitoare Decupate in fata si la calcai Inchidere cu bareta Inaltime toc: 7cm Inaltime platforma: 3cm Material: piele naturala *Fabricat in Romania!


Sandale bleu sidefat cu platforma si fermoar in fata

Sandale bleu sidefat cu platforma si fermoar in fata


Poarta o pereche de sandale cu platforma, cu design deosebit cu decupaje si inchidere cu fermoar in fata. Sandale din piele Cu platforma Inchidere cu fermoar in fata Dimensiune toc: 11cm Inaltime platforma: 2,5cm *Fabricat in Romania!


Oferta completa si preturile click aici