fashiondays.ro

Rochii de vara cu design unic

rochie-de-vara-cu-design-unic-1

Rochie de vara MBG alba cu imprimeu chain roz-somon •


Vara aceasta impresioneaza prin tinute cochete in orice moment al zilei. Poarta rochia MBG fii o prezenta eleganta si delicata care emana tot timpul veselie. Rochia are croiul clos, decolteu in forma de inima, umeri decupati, iar baza manecilor si a rochiei sunt accesorizate cu o banda din dantela eleganta. rochie eleganta de vara imprimeu chain accesorizata cu dantela delicata decolteu in forma de inima maneci scurte cu umeri decupati croi clos inchidere cu fermoar la spate *Modelul poarta marimea S(36)

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-vara-cu-design-unic-2

Rochie MBG alba cu buline negre si volanase •


Boema si diafana rochia MBG este perfecta pentru o tinuta in care sa impresionezi la petrecerile verii. Rochia are croiul clos, guler la baza gatului care se leaga cu o fundita, iar la bust este accesorizata cu volanse delicate.  rochie eleganta de vara imprimeu cu buline guler la baza gatului volanase la bust croi clos *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-cu-design-unic-3

Rochie MBG orange cu buline si nasturi perlati •


Eleganta, cu un aspect cochet rochia Mbg cu buline iti va asigura o tinuta perfecta vara aceasta. Are croiul clos, decolteu rotund, maneci scurte cu umeri bufanti, nasturi perlati la bust, iar la baza este accesorizata cu dantela delicata si discreta.  rochie de vara eleganta imprimeu cu buline decolteu rotund maneci scurte umeri bufanti nasturi perlati croi clos dantela la baza se inchide cu fermoar la baza *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-cu-design-unic-4

Rochie de vara Pretty Girl roz cu imprimeu estival •


Sezonul acesta bucura-te de soare si de libertate intr-o rochie scurta, cu un imprimeu estival multicolor, ce te trimite cu gandul la vacanta si te face sa te simti confortabil si plina de energie. Aceasta are croiul lejer, nu prezinta maneci, are decolteul oval, discret si se inchide la spate cu fermoar.   Rochie versatila de vara Cu imprimeu estival multicolor Decolteu oval, discret Fara maneci Croi lejer Fara captuseala Inchidere cu fermoar pe spate Material: usor elastic Compozitie: 95% poliester, 5% elastan

rochie-de-vara-cu-design-unic-5

Rochie Pretty Girl roz pudrat cu pliuri in talie •


Vara aceasta bucura-te de soare intr-o rochie scurta de vara vaporoasa, intr-o nuanta deschisa, pastelata. Rochia Pretty Girl are croiul clos, cu pliuri in talie, decolteu amplu, cu elastic, ce se poate lasa pe umeri, maneci trei sferturi, cu manseta, iar inchiderea se face pe fata, cu nasturasi perlati.   Rochie de vara Decolteu amplu, cu elastic Maneci trei sferturi, cu manseta Croi clos Pliuri in talie Fara captuseala Inchidere pe fata cu nasturi functionali Material: bumbac Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan

rochie-de-vara-cu-design-unic-6

Rochie de vara Pretty Girl alba cu imprimeu multicolor •


Sezonul acesta bucura-te de soare si de libertate intr-o rochie scurta, cu un imprimeu estival multicolor, ce te trimite cu gandul la vacanta si te face sa te simti confortabil si plina de energie. Aceasta are croiul lejer, nu prezinta maneci, are decolteul oval, discret si se inchide la spate cu fermoar.   Rochie versatila de vara Cu imprimeu estival multicolor Decolteu oval, discret Fara maneci Croi lejer Fara captuseala Inchidere cu fermoar pe spate Material: usor elastic Compozitie: 95% poliester, 5% elastan

rochie-de-vara-cu-design-unic-7

Rochie Willow albastra din denim accesorizata cu broderie si margelute la baza •


Rochia Willow este lejera, ideala pentru o zi de vara. Are decolteul oval, discret, la baza gatului, nu prezinta maneci, are buzunare functionale in lateral, lungime usor asimetrica si broderie la baza. Poart-o cu incredere in zilele in care iti doresti libertate de miscare, confort si un look cochet.   Rochie casual din denim Broderie la baza Fara maneci Decolteu oval Buzunare functionale Croi lejer Fara captuseala Material: denim Compozitie: 100% bumbac

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-vara-cu-design-unic-8

Rochie de vara Sophie alba cu insertii argintii •


Rochia Sophie este ideala pentru a-ti alcatui un outfit potrivit unei personalitati delicate si feminine. Rochia este tip camasa, cu nasturi pe fata, are croiul usor lejer, maneci scurte, guler clasic, iar la baza este accesorizat cu un volanas diafan. rochie scurta de vara guler clasic maneci scurte croi usor lejer buzunare functionale volan la baza fara captuseala inchidere cu nasturi Material: 95% Poliester, 5% Licra Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-cu-design-unic-9

Rochie Calisa gri cu imprimeu floral in nuante pastelate •


Aceasta rochie de vara cu design unic iti va asigura un look diafan si romantic in acest sezon indiferent de situatie. Are croiul cambrat, cu talia marcata de pliuri orizontale, decolteu in forma de V, cu aspect petrecut si maneci trei sferturi, cu elastic la baza, iar volanele de la baza aduc gratie si delicatete tinutei.   rochie vaporoasa de vara imprimeu floral in nuante pastelate decolteu in forma de V, cu aspect petrecut maneci trei sferturi cu elastic la baza croi cambrat pliuri orizontale in talie volanase pe fusta captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Voal Compozitie: 95% poliester, 5% lycra Instructiuni de intretinere:    *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-cu-design-unic-10

Rochie de vara Ella Collection Marcy galben mustar cu buline albe •


Lejera, cu un imprimeu modern, rochia Marcy este alegerea ideala pentru o tinuta chic pentru sezonul calduros. Are decolteu rotund si maneci trei sferturi evazate la baza.  rochie de vara imprimeu cu buline decolteu rotund maneci trei sferturi baza clopot la maneci volan la baza captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: 90% Poliester, 10% Elastan

rochie-de-vara-cu-design-unic-11

Rochie corai cu imprimeu chain •


Imbraca o rochie clos, din voal, perfecta pentru vara. Are maneci scurte, decolteu rotund la baza gatului si imprimeu floral deosebit. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Rochie de vara Imprimeu chain Decolteu rotund la baza gatului Maneci scurte Inchidere la spate cu fermoar Are captuseala Compozitie: 100% poliamida Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Pozitia tiparului imprimeului poate fi diferita datorita taierii. *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-cu-design-unic-12

Rochie de vara Nira roz pudrat cu imprimeu pe fata si volane la baza •


Alege tinute confortabile si feminine pentru zilele calduroase de vara. Rochia Nira are croiul lejer, fiind usor de purtat, manecile scurte si decolteul rotund, iar la baza are un volan pentru un plus de eleganta. Rochie de vara cu imprimeu pe fata Decolteul rotund Volan la baza Maneci scurte Nu are captuseala Inchidere cu fermoar la spate Material vaporos Compozitie: 65% vascoza, 32% poliester, 3% elastan Instructiuni de intretinere:   *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-cu-design-unic-13

Rochie Alexa mov cu imprimeuri florale •


Vara aceasta poarta rochii cu imprimeuri dinamice si emana veselie si feminitate. Rochia Alexa are croiul cambrat pe talie, decolteu rotund, maneci scurte lejere si fusta cu design petrecut.  rochie de vara imprimeu floral decolteu rotund maneci scurte croi cambrat pe talie cordon detasabil fusta cu design petrecut fara captuseala inchidere cu fermoar la spate Material: 95% Poliester, 5% Elastan Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-cu-design-unic-14

Rochie de vara Moze verde petrecuta cu volane asimetrice •


Rochia Moze este versatila, aceasta poate fi purtata atat intr-o zi la birou, cat si la o petrecere cu prietenii. Rochia are croiul clos, cu decolteul petrecut in v, volane la bust si la baza, si se inchide cu fermoar ascuns la spate. Rochie de vara Volane la bust si la baza Decolteul in v Croiul clos cu aspect petrecut Are captuseala Inchidere cu fermoar la spate Material vaporos Compozitie: 100% poliester Instructiuni de intretinere:  *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36)

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-vara-cu-design-unic-15

Rochie Valeria bej cu imprimeuri florale roz •


Fluida si vaporoasa, rochia Valeria este potrivita pentru sezonul primavara-vara oferindu-ti lejeritatea de care ai nevoie in orice moment. Aceasta are croiul clos, cu volanase pe fusta, decolteu in V care se inchide cu nasturi si se continua cu un guler cu volanas. Manecile sunt trei sferturi si au manseta delicata la baza. rochie de vara vaporoasa imprimeu floral decolteu in V cu nasturi guler cu volanas maneci trei sferturi croi clos volanase pe fusta captusita pe interiror inchidere cu fermoar pe lateral Material: Voal. Compozitie: 100% Poliester