dyfashion.ro

Cele mai trendy Costume de Baie

Costum de baie doua piese Pandora spacer, rosu

Costum de baie doua piese Pandora spacer, rosu • NATURANA


Invaluie-ti formele in costumul de baie stilay Pandora. Sutienul de baie detine cupe Spacer respirabile, foarte confortabile. Slip practic, se leaga in partile laterale. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe Spacer – se adapteaza la forma sanilor, tehnologia patentata permite fluxul de aer Bretele ajustabile in lungime Balene clasice Se inchide la spate prin clips din plastic Slip croiala clasica Creeaza tinuta perfecta de plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Costum de baie doua piese Emelia

Costum de baie doua piese Emelia • Orhideja Lingerie


Costum de baie doua piese Emelia, decorat cu model geometric. Cupele intarite adera usor la bust si ii ofera o forma frumoasa. Slip confortabil, croiala clasica, partile laterale permit ajustarea dimensiunii. Costum de baie doua piese Cupe intarite Bretele ajustabile numai in partea din spate Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Partile laterale permit ajustarea inaltimii Material cu proprietati de uscare rapida Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie doua piese Nylah

Costum de baie doua piese Nylah • Orhideja Lingerie


Costum de baie doua piese Nylah, model frumos alb-negru potrivit si pentru femeile cu forme voluptuoase. Cupele neintarite iti invaluie bustul si ii ofera sustinere. Bretele late confortabile. Slip cu talie mai inalta, acopera usor zona soldurilor a taliei si a abdomenului, Costum de baie doua piese Potrivit si pentru femeile cu sani mari Cupe neintarite Balene clasice Se inchide la spate prin clips metalic Slip cu talie inalta Material cu proprietati de uscare rapida Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie doua piese Yasmin

Costum de baie doua piese Yasmin • Orhideja Lingerie


Costumul de baie doua piese Yasmin imbina notele pamantii cu o nuanta delicata de roz. Cupele fin intarite, excelente si pentru femeile cu un bust generos. Slip confortabil, croiala clasica. Costum de baie doua piese Potrivit si pentru femeile cu sani mari Cupe intarite Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Material cu proprietati de uscare rapida Carvico – material italian cu lycra Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie intreg Nia

Costum de baie intreg Nia • Orhideja Lingerie


Costum de baie intreg Nia. Cupele intarite de tip Spacer sunt usoare, respirabile si se adapteaza frumos la formele tale. Negru elegant si model deosebit in zona decolteului. Costum de baie intreg Cupe Spacer – se adapteaza la forma sanilor si tehnologia brevetata permite fluxul de aer Bretele detasabile numai in partea din spate Balene clasice Zona slipului cu o croiala clasica Material cu proprietati de uscare rapida Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie intreg Vallarta I

Costum de baie intreg Vallarta I • Dorina


Costum de baie intreg Vallarta I, croiala neconventionala. Design deosebit pe umar si bretea in partea din spate. Benzi colorate completate de plasa transparenta. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite, mascate Pernite detasabile Bretele fara sistem de ajustare Fara balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta de plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Costum de baie doua piese Lombia

Costum de baie doua piese Lombia • Bora Bora


Clasic dar totusi interesant. Acest costum de baie alb-negru iti evidentiaza punctele forte. Sutien de baie intarit, croiala tip bardot - confera o forma frumoasa bustului. Costum de baie dama Cupe intarite Bretele detasabile Bretelele se leaga Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips din plastic Slip croiala clasica Material cu proprietati de uscare rapida Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie doua piese Tulum I

Costum de baie doua piese Tulum I • Dorina


Costum de baie doua piese Tulum, model cu dungi contrastante. Sutienul de baie are cupe triunghiulare intarite, cu pernite detasabile, fiind potrivit si pentru femeile cu sanii mai mici. Model deosebit, inchidere in partea din fata. Slip cu o croiala braziliana - itit avantajeaza formele. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Pernite detasabile Fara balene Se inchide in partea din fata Slip croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta de plaja!

Costum de baie doua piese St.Barts

Costum de baie doua piese St.Barts • Dorina


Costum de baie de lux St.Barts, design minimalist. Cupele triunghiulare intarite detin pernite detasabile si sunt completate de benzi incrucisate (in zona decolteului). Slip croiala braziliana, talie mai inalta- confera un efect optic de alungire al picioarelor. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Pernite detasabile Bretelele se leaga Se inchide la spate prin clips din plastic Croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Merida curves

Costum de baie intreg Merida curves • Dorina


Costum de baie intreg Merida curves, model exotic. Cupe mascate, intarite, potrivite si pentru femeile cu sani mari. Partea din fata captusita cu material mai ferm - mascheaza micile imperfectiuni. Material reciclat, prietenos cu natura. Costum de baie intreg Potrivit si pentru femeile cu sani mari Material cu proprietati de uscare rapida Material reciclat Sistem Tummy control – efect modelator in zona taliei si a abdomenului cupe mascate, intarite Pernite detasabile Bretele fara sistem de ajustare Fara balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Merida

Costum de baie doua piese Merida • Dorina


Costum de baie doua piese Merida, decorat cu model floral tropical, de la brand-ul Dorina. Cupele intarite cu o croiala tip bardot, bretele detasabile care pot fi si incrucisate. Slip cu doua fete, croiala braziliana. Costum de baie doua piese Potrivit si pentru femeile cu sani mari Material cu proprietati de uscare rapida Material reciclat Cupe intarite Bretele detasabile Bretele variabile Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips din plastic Slip croiala braziliana Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Nathalie

Costum de baie doua piese Nathalie • Astratex


Costum de baie doua piese Nathalie, model interesant. cupele fin intarite confera sustinere bustului si ofera o forma frumoasa. Slip croiala clasica, cu snururi laterale ce permit ajustarea inaltimii. Conceput special pentru Astratex. Costum de baie doua piese Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite Balene clasice Balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Partile laterale permit ajustarea inaltimii Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI




Pe aceasi tema:

- Costume de baie la moda in 2020

- Costume de baie din noua colectie

- Costume de baie din Columbia