fashiondays.ro

Bluze dama elegante casual

Bluze dama elegante casual

Cu siguranta iti vei gasi bluza perfecta


O colectie deosebita de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice, cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un stil childish, sobru sau sweet, cu siguranta iti vei gasi bluza perfecta aici. Starshiners vine cu solutia celor mai moderne bluze care pot fi combinate cu fuste, pantaloni sau blugi. Alege ce ti se potriveste si straluceste!

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Bluza dama SunShine alba casual cu croi larg

Bluza dama SunShine alba casual cu croi larg si maneci trei-sferturi • SunShine

Bluze dama elegante casual
Bluza lejera din tesatura moale. Un model versatil si practic cu decolteu in V si maneci trei-sferturi. Ca si stil se incadreaza la casual.

Bluza dama verde casual asimetrica cu croi larg

Bluza dama verde casual asimetrica cu croi larg cu maneci trei-sferturi •

Bluze dama elegante casual
Bluza asimetrica cu maneci trei-sferturi si decolteu barcuta. Model cu croi lejer, confectionat din jersey moale si subtire.

Bluza dama StarShinerS alba eleganta cu croi larg din material subtire

Bluza dama StarShinerS alba eleganta cu croi larg din material subtire cu imprimeu unic creat in atelierele noastre • StarShinerS


Iti prezentam o bluza superba in care te vei simti cu siguranta speciala! Este un model versatil, confectionat din tesatura subtire, croita pe corp, cu decolteu in V si maneci lungi din voal. Face parte din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS.

Bluza dama StarShinerS galbena office cu croi larg cu volanase

Bluza dama StarShinerS galbena office cu croi larg cu volanase • StarShinerS


Bluza dama StarShinerS versatila, potrivita pentru numeroase tinute elegante, casual-chic si office. Este confectionata din tesatura subtire, fina la atingere, vaporoasa. Croiala lejera, maneci scurte cu volanas la terminatie, decolteu la baza gatului cu decupaj in forma de lacrima.

Bluza dama PrettyGirl alba casual cu maneci clopot

Bluza dama PrettyGirl alba casual cu maneci clopot cu peplum din bumbac • PrettyGirl


Bluza dama cu peplum, cu decolteu rotund si maneca tip clopot. Model cu broderie perforata, fabricata din bumbac cu bust dublat. Inchidere la spate cu nasture. Compoziție: 100% bumbac. Produs fabricat în România. Lungimea produsului: 70 cm pentru marimea 36/S.

Bluza dama StarShinerS neagra eleganta asimetrica

Bluza dama StarShinerS neagra eleganta asimetrica cu croi larg din material subtire • StarShinerS


Bluza StarShinerS versatila, potrivita pentru tinute casual-chic, elegante si office. Este confectionata din material georgett, stofa usor elastica, subtire. Croiala este lejera, lungimea asimetrica, manecile scurte, decolteul la baza gatului.

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Bluza dama StarShinerS albastra eleganta cu croi larg din voal

Bluza dama StarShinerS albastra eleganta cu croi larg din voal cu volanase la maneca • StarShinerS


Bluza din voal, cu volane decorative, ideala pentru tinutele tale de zi feminine. Are o croiala lejera, decolteu rotunjit cu pliu, manecile tip volan. Este prevazuta cu captuseala subtire din jersey.

Bluza dama StarShinerS alba eleganta din voal lunga asimetrica cu croi larg

Bluza dama StarShinerS alba eleganta din voal lunga asimetrica cu croi larg si imprimeuri grafice custom-made • StarShinerS


Alege o bluza cu imprimeu custom-made realizat de catre designerii StarShiners in ton cu ultimele tendinte. Confectionata din voal cu un croi asimetric vei fi o aparitie unica in aceasta bluza. Alege sa o porti cu o pereche de colanti din piele si botine cu toc.

Bluza dama PrettyGirl roz casual cu croi larg din material lucios

Bluza dama PrettyGirl roz casual cu croi larg din material lucios cu decolteu in v • PrettyGirl


Pentru un look fresh, de vara alege sa porti aceasta bluza cu imprimeu exotic cu pantaloni albi si sandale cu toc inalt.

Bluza dama StarShinerS roz eleganta cu croi larg

Bluza dama StarShinerS roz eleganta cu croi larg din material vaporos • StarShinerS

Bluze dama elegante casual
Bluza universala, fabricata din tesatura subtire cu un print modern in nuante vii. Are manecile scurte, iar decolteul rotund, la baza gatului. Datorita designului clasic feminin, va arata foarte bine in diverse combinatii si tinute stilate. Croiala este lejera.

Bluza dama SunShine roz casual din bumbac cu volanase

Bluza dama SunShine roz casual din bumbac cu volanase si decolteu in v • SunShine


Bluza realizata din bumbac. Model cambrat, cu volan in talie, incheiata cu nasturi in fata, cu decolteu in V. Talia este accentuata de o cusatura.

Bluza dama SunShine alba eleganta cu croi larg din material subtire

Bluza dama SunShine alba eleganta cu croi larg din material subtire cu imprimeuri florale • SunShine

Bluze dama elegante casual
Bluza eleganta fabricata dintr-o tesatura subtire, confortabila, cu maneci scurte, decorata cu strasuri. Model cu croi larg ce se așeaza lejer si avantajeaza orice tip de silueta.

Bluza dama StarShinerS albastra-deschis eleganta cu croi larg

Bluza dama StarShinerS albastra-deschis eleganta cu croi larg cu decolteu in v cu maneci scurte • StarShinerS


Bluza StarShinerS cu o croiala lejera, potrivita pentru toate tipurile de silueta, decolteu in V si maneci scurte si largi. Designul unic iti garanteaza o alura eleganta si sofisticata. Este confectionata dintr-o tesatura Georgette fina, rezistenta, mereu in trend ce nu se demodeaza niciodata, un material mai plin, foarte racoros si are cadere grozava, potrivita pentru tinute de zi cum ar fi: bluze si camasi.

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI