fashiondays.ro

Camasi dama romanesti

Camasa Cateline verde

Camasa Cateline verde mint •

Camasi dama romanesti
Obtine tinuta ideala pentru o aparitie impecabila intr-o zi la birou, purtand camasa Cateline. Aceasta are croiul cambrat, se inchide cu nasturi pe fata, are guler clasic si maneci scurte, cu manseta.   Camasa office verde mint Guler clasic Maneci scurte cu manseta Croi cambrat Inchidere cu nasturi pe fata Material: bumbac Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan *Modelul poarta marimea S(36).

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa Fofy galbena cu flori si jabou

Camasa Fofy galbena cu flori si jabou cu brosa decorativa •


Pentru a-ti completa tinuta ideala si impecabila pentru o zi la birou alege camasa Fofy din voal fluid cuflori delicate. Aceasta este dublata pe fata si se aseaza elegant, este accesorizata cu jabou si brosa decorativa detasabila. Camasa vaporoasa Imprimeu floral Jabou si brosa detasabila Maneci scurte Dublata pe fata Material: voal Compozitie: 100% poliester  *Modelul poarta marimea S(36).

Camasa Fofy alba accesorizata cu motive traditionale

Camasa Fofy alba accesorizata cu motive traditionale si volanase •

Camasi dama romanesti
Completeaza-ti tinuta cu stil si originalitate purtand camasa Fofy accesorizata cu motive traditionale si volanase. Aceasta este cambrata pe talie, cu maneci scurte, usor bufante, cu elastic la baza, iar in zona bustului prezinta pliuri, volanase si motive traditionale.   camasa alba accesorizata cu volanase si motive traditionale maneci scurte pliuri, volanase si motive traditionale la bust croi cambrat pe talie fara captuseala inchidere cu capse pe fata Compozitie: 74% Bumbac, 23% Poliester, 3% Elastan *Modelul poarta marimea S(36).

Camasa rosie cu imprimeuri florale

Camasa rosie cu imprimeuri florale si volanase la bust •


Dacă urmează să ai o întâlnire importantă şi nu ştii ce haine să îmbraci, o camasa elegantă te poate scoate din încurcătură. Alege sa porti o camasa din material usor satinat, cu imprimeu floral, croi lejer, manecile lungi si volanase la bust. Camasa eleganta  Cu imprimeu floral Volanase la bust Manecile lungi cu mansete Croiul lejer Se inchide cu nasturi pe fata Material: voal usor satinat Compozitie: 97% poliester, 3% elastan Instructiuni de intretinere:   Modelul poarta marimea S(36)

Camasa Fofy alba cu broderie florala in zona bustului

Camasa Fofy alba cu broderie florala in zona bustului si nasturi aurii •

Camasi dama romanesti
Camasa Fofy are maneci scurte si broderie florala la bust. Este ideala pentru tinutele tale elegante insa si casual. Camasa are guler tip tunica la baza gatului se inchide cu nasturi aurii. Camasa eleganta de vara Broderie florala Guler tip tunica Se inchide cu nasturi  Material 74% bumbac, 23% poliamida, 3% elastan *Modelul poarta marimea S(36).

Camasa alba din voal

Camasa alba din voal plisat •

Camasi dama romanesti
Sezonul acesta, alcatuiteste-ti tinute chic si elegante potrivite oricarui moment. Poarta o camasa eleganta din voal plisat si impresioneaza prin stil si bun gust. Aceasta este lejera, vaporoasa, are guler clasic si maneci lungi care se leaga la baza cu un snur delicat.  camasa din voal textura plisata guler clasic maneci lungi cu snur la baza se inchide cu nasturi pe fata Material: Voal plisat. Compozitie: 100% poliester Instructiuni de intretinere:   *Modelul poarta marimea S(36).

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa Cristina cu carouri roz

Camasa Cristina cu carouri roz si maneci trei sferturi •


Lejera, cu un design cochet, bluza Cristina iti va completa perfect tinuta de vara. Are croiul lejer, decolteu rotund, maneci scurte si este accesorizata cu o dantela brodata deosebita la bust.  bluza lejera de vara imprimeu cu carouri  dantela brodata la bust decolteu rotund maneci scurte croi lejer Material: 100% Bumbac Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

Camasa Dasy corai

Camasa Dasy corai cu pliu la bust •


Poarta bluza Dasy si alcatuieste-ti o tinuta ideala pentru o zi calduroasa de vara. Are croiul lejer, decolteu in V cu pliu maxi la bust si maneci trei sferturi.  bluza lejera decolteu in V pliu maxi la bust maneci trei sferturi croi lejer Material: Voal. Compozitie: 100% Poliester Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

Bluza Nastia galbena cu dungi verticale negre

Bluza Nastia galbena cu dungi verticale negre si nod in talie •


Pentru o tinuta fresh si confortabila de-a lungul zilei alege sa porti bluza Nastia. Are croiul usor cambrat, cu un design deosebit cu un cordon ce poate forma o fundita in talie, decolteu rotund, decupaj in forma de lacrima, inchis cu nasture la spate si maneci trei sferturi, cu manseta.    bluza vaporoasa de zi imprimeu in dungi decolteu rotund  maneci trei sferturi cu manseta croi usor cambrat decupaj in forma de lacrima, inchis cu nasture design deosebit, cu nod in talie fara captuseala Material: vaporos Compozitie: 100% poliester

Camasa Tania alba cu perlute

Camasa Tania alba cu perlute metalizate •

Camasi dama romanesti
Poarta camasa Tania in orice moment al zilei asortand-o la orice tinuta de zi cu zi. Camasa are croiul usor lejer, cu maneci trei sferturi, guler clasic, buzunare pe fata accesorizate cu perlute si se inchide cu nasturi metalizati.  camasa casual  guler clasic maneci trei sferturi buzunare funtionale perlute la buzunare crepeuri pe laterale se inchide cu nasturi perlati Material: 97% Poliester, 3% Elastan *Modelul poarta marimea S(36)

Camasa Beatrice alba cu patratele kaki

Camasa Beatrice alba cu patratele kaki pe spate si la maneci •


Adopta o tinuta casual si cocheta de-a lungul zilei purtand camasa Beatrice. Aceasta are croiul lejer, maneci trei sferturi, guler clasic ascutit si se inchide cu nasturi ascunsi.  camasa casual  imprimeu cu patratele pe spate si la maneci guler clasic ascutit maneci trei sferturi croi lejer se inchide cu nasturi ascunsi Material: 97% Bumbac, 3% Elastan Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36).

Camasa Pretty Girl lila cu jabou

Camasa Pretty Girl lila cu jabou din voal ecru •


Bluza eleganta din voal cu volanase perfecta pentru zilele calduroase ce urmeaza. Aceasta are croiul lejer, maneci scurte, guler clasic, volanase la bust si inchidere cu nasturi perlati.  Bluza eleganta Cu volanase  Croiul lejer Inchidere cu nasturi perlati Material: voal transparent Compozitie: 100% poliester Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36).

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI