dyfashion.ro

Oferte Rochii de Ocazie Online

Oferte Rochii de Ocazie Online

Recomandari pentru alegerea unei rochii pentru bal, banchet, botez, nunta


O femeie trebuie sa fie mereu pregatita pentru orice tip de eveniment. Ca sa arate de fiecare data impecabil, garderoba noastra trebuie sa fie completa, iar rochiile de ocazie nelipsite. Ajutorul magazinului online DyFashion este nepretuit atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii pentru bal, banchet, botez, nunta, o iesire in club sau o masa la restaurant, fiindca gama de rochii de ocazii pe care o pune la dispozitia tuturor femeilor este inegalabila.

Chiar si atunci cand ne pregatim sa iesim cu prietenii vrem sa ne simtim speciale, iar pentru asta gasim raspunsul potrivit la DyFashion. Scurte sau lungi, ne putem evidentia intotdeauna prin tinute unice. Orice femeie se poate remarca printr-o rochie diafana, in culori pastelate sau neon, printr-un model extravagant sau deopotriva simplu. Incepand de la rochiile tip sirena, pana la cele asimetrice sau peplum, confortul oferit este deplin, iar efectul vizual impresionant.

Rochie Fofy bleumarin cu maneca scurta

Rochie Fofy bleumarin cu maneca scurta decupata si mix buline


Rochie Fofy cambrata croita din material usor elastic imprimata cu mix de buline in nuante alb-bleumarin. Decupajul din zona pieptului, crapatura laterala eleganta si brosa cu funda rosie si catarama din perle detasabila sunt atuurile aceste piese feminine cu aer retro. Accesorizeaza-o cu cercei din perle si un cluch in tonuri similare piesei.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE ROCHII DE OCAZIE CLICK AICI

Rochie Moze albastra cu lungime asimetrica

Rochie Moze albastra cu lungime asimetrica si broderie din paiete la bust


Rochiile asimetrice sunt foarte atractive datorita croielii neobisnuite. Alege rochia Moze pentru urmatorul eveniment si simte-te ca o adevarata diva pe covorul rosu, aceasta are bustul accesorizat cu paiete pe tull, talia este accentuata cu un cordon fals, iar pliurile si crepeul completeaza perfect.

Rochie Moze cocktail rosu zmeura cu broderie

Rochie Moze cocktail rosu zmeura cu broderie florala la bust


Alege rochia Moze pentru urmatoarea petrecere si intorce toate privirile. Aceasta este potrivita tuturor tipurilor de silueta datorita croiului lejer, decolteul este delicat, rotund la baza gatului, iar manecile sunt scurte, tip capac din dantela.

Rochie Moze roz cu fusta din tull accesorizata

Rochie Moze roz cu fusta din tull accesorizata cu broderie florala


Iti doresti o aparitie diafana, plina de eleganta si stil pentru urmatorul tau eveniment special? Alegerea perfecta in acest caz este rochia Moze cu fusta din tull, accesorizata cu broderie florala! Rochia are croiul clos, decolteul este in forma de v, maneci scurte din tull brodat, bustul si spatele sunt din tafta, iar fusta este ampla, alcatuita din tull fin, roz prafuit. Delicatetea fustei din tull, impreuna cu nuanta vibranta a broderiei, te vor face sa te simti cu siguranta, speciala si plina de incredere in orice situatie!

Rochie Ella Collection Lola roz prafuit

Rochie Ella Collection Lola roz prafuit cu paiete la bust si umeri goi


Fii o prezenta diafana si seducatoare la orice eveniment, purtand rochia de ocazie Lola de ocazie, cu tull transparent si paiete in zona bustului si a spatelui! Rochia are croiul lejer, cu decolteu rotund si maneci scurte cu umeri goi.

Rochie Arabella vernil

Rochie Arabella vernil cu accesoriu in talie


Rochia Arabella iti va asigura o tinuta atragatoare si feminina la urmatoarea petrecere din acest sezon. Are croiul cambrat, mulandu-se elegant pe formele corpului, iar accesoriul metalic iti va pune talia in evidenta. Rochia are decolteu in V petrecut si maneci scurte, iar inchiderea se face cu fermoar la spate.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE ROCHII DE OCAZIE CLICK AICI

Rochie Leonard Collection din tull

Rochie Leonard Collection din tull peliculizat roz pudrat


Intoarce toate privirile la urmatorul eveniment purtand rochia de ocazie Leonard Collection. Aceasta iti va asigura o aparitie feminina si eleganta, croiul este in clos, talia accentuata cu un accesoriu metalic, iar decolteul este rotund cu decupaj.

Rochie Ella Collection Aura

Rochie Ella Collection Aura bej cu broderie •


Alege rochia Aura din tull cu broderie pentru un look romantic si elegant in acest sezon! Rochia are o textura delicata, completata de un tull transparent la decolteu si maneci. Decolteul este in forma de inima, accentuandu-ti senzualitatea. Rochia are croiul cambrat pe talie si se inchide cu fermoar la spate.

Rochie Moze satinata neagra

Rochie Moze satinata neagra cu imprimeu galben


Rochia Moze are croi clos, cu volan la baza si este confectionata dintr-o material subtire, satinat. Are maneci scurte, cu decupaje si decolteu in V, petrecut. Se inchide elegant cu fermoar la spate.

Rochie Moze roz pal din tull

Rochie Moze roz pal din tull plisat si glitter auriu


Cand participi la o petrecere de nunta sau un botez ori un bal, rochiile foarte elegante, cu detalii stralucitoare si luxoase reprezinta alegerea ideala. Rochia Moze iti va asigura o tinuta sclipitoare cu care vei atrage toate privirile. Aceasta are croiul clos, cu banda lata in talie, decolteul este rotund si accesorizat cu volanase delicate, iar manecile sunt scurte.

Rochie Ella Collection Lulu bleumarin

Rochie Ella Collection Lulu bleumarin cu paiete


Fii o apariție stralucitoare imbracata in rochia de ocazie Lulu cu paiete. Are decolteu in V in fata si spate, usor cambrata in talie si nu are maneci. Este o rochie dinamica datorita paietelor asociate cu mini franjuri jucause.

Rochie MBG bleumarin cu buline

Rochie MBG bleumarin cu buline si peplum in talie


Poarta o rochie de ocazie care sa te scoata in evidenta la orice eveniment. Rochia MBG are croiul conic, accesorizat cu peplul elegant in talie si decolteu in V cu pliuri mici la bust.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE ROCHII DE OCAZIE CLICK AICI







Pe aceiasi tema:

- Rochii de Ocazie Spectaculoase

- Rochii de Seară - Rochițe Deosebite

- Rochii de Seara - Rochii lungi