fashiondays.ro

Rochii LaDonna by Catalin Botezatu

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-1

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu verde crud cu franjuri si bretele subtiri •


Poarta rochia LaDonna by Catalin Botezatu si nu vei resimti disconfortul termic. Are bretele subtiri, este scurta, cu franjuri lungi, impletite in zona bustului. Rochie de vara Decolteu rotund Bretele subtiri Franjuri in zona bustului Fara captuseala Compozitie: 95% poliester, 5% lycra  *Modelul poarta marimea S(36).

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-2

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu alba cu ciucuri si broderie •


Adopta tinute relaxate dar in acelasi timp moderne si actuale. Rochia LaDonna by Catalin Botezatu cu ciucuri si broderie este perfecta pentru sezonul estival, aceasta iti va asigura confortul de care ai nevoie, croiul este evazat, decolteul in V si nu are maneci. Alege sa o porti in orice situatie si fi o prezenta delicata, boema, plina de feminitate si rafinament.  Rochie de vara Decolteu in V Fara maneci Broderie si ciucuri Croiul lejer Fara captuseala Material: 97% bumbac, 3% elastan  *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-3

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu neagra cu franjuri si bretele subtiri •

Rochii LaDonna by Catalin Botezatu
Poarta rochia LaDonna by Catalin Botezatu si nu vei resimti disconfortul termic. Are bretele subtiri, este scurta, cu franjuri lungi, impletite in zona bustului. Rochie de vara Decolteu rotund Bretele subtiri Franjuri in zona bustului Fara captuseala Compozitie: 95% poliester, 5% lycra  *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-4

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu scurta si vaporoasa cu imprimeu verde •


Lasa-te surprinsa de senzualitatea unei rochii LaDonna by Catalin Botezatu. Are bretele subtiri si volanas lasat pe umeri. Talia este reglabila datorita snurului cu ajutorul caruia iti vei evidentia silueta.  La baza are un volan delocat pentru un plus de volum. Rochie scurta de vara Imprimeu cu frunze Bretele subtiri Volan lasat pe umeri Snur in talie Are captuseala Material: voal Compozitie: 100% poliester  *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-5

Rochie LaDonna cu dungi bleu si dantela •


Adopta tinute relaxate dar in acelasi timp moderne si actuale. Rochia LaDonna cu dungi si dantela este perfecta pentru sezonul estival, aceasta iti va asigura confortul de care ai nevoie, croiul este clos, cu volan la baza, manecile sunt scurte si decolteul cu decupaj si snur. Rochie de vara Imprimeu cu dungi Decolteu cu decupaj si snur Maneci scurte din dantela Croiul lejer Material: 97% bumbac, 3% elastan *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-6

Rochie LaDonna beige cu decupaje la umeri si imprimeu floral delicat •


Cautam intotdeauna sa avem rochii pe care le putem repurta cu diferite ocazii. Poti purta rochia LaDonna la un eveniment de zi, chiar si la birou. Este usor cambrata in talie, are maneci scurte cu volane si decupaje, buzunare functionale si decolteu rotund discret. Se inchide cu fermoar la spate. rochie versatila de vara decolteu rotund maneci scurte din volane cu decupaje buzunare functionale croi cambrat in talie fara captuseala Compozitie: 88% poliester, 12% spandex *Modelul poarta marimea S(36) si are inaltimea de 174 cm.

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-7

Rochie de vara LaDonna cu volane bleu •


Rochia LaDonna cu volane multicolore este ideala pentru sezonul estival, aceasta iti va asigura o tinuta feminina si confortabila datorita croiului lejer. Rochia are decolteul decupat in v, fara maneci. Rochie de vara Volane colorate Decolteul in v Croiul lejer Nu are captuseala Material: 97% bumbac, 3% elastan  *Modelul poarta marimea S(36).

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-8

Rochie LaDonna bleumarin cu broderie florala alba la bust si ciucuri la baza •


Rochia LaDonna by Catalin Botezatu are un design deosebit cu ciucuri pufosi, maneci scurte tip volanas si decolteu rotund la baza gatului. Are croi clos, materialul prezinta mici perforatii iar broderia din zona bustului accesorizeaza tinuta cu gust. Rochie de vara Broderie florala Maneci scurte Decolteu rotund Croi clos Ciucuri la baza Volan la baza Are captuseala Inchidere cu fermoar la spate Compozitie:100% vascoza  *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-9

Rochie LaDonna roz cu dungi si imprimeu floral albastru •

Rochii LaDonna by Catalin Botezatu
Rochia LaDonna este piesa ideala pentru sezonul estival si promite o aparitie chic si cocheta indiferent de situatie. Aceasta are croiul lejer, cu decupaj la decolteu si volane la baza. Rochie de vara Imprimeu cu dungi si flori Croiul lejer Decolteul cu decupaj Nu are captuseala Inchidere cu fermoar la spate Material: 97% bumbac, 3% elastan *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-10

Rochie LaDonna alba cu buline negre si buzunare functionale •


Cautam intotdeauna sa avem rochii pe care le putem repurta cu diferite ocazii. Poti purta rochia LaDonna la un eveniment de zi, chiar si la birou. Este usor cambrata in talie, are maneci scurte cu volane si decupaje, buzunare functionale si decolteu rotund discret. Se inchide cu fermoar la spate. rochie versatila de vara decolteu rotund maneci scurte din volane cu decupaje buzunare functionale croi cambrat in talie fara captuseala Compozitie: 88% poliester, 12% spandex *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-11

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu lunga si vaporoasa cu imprimeu verde •


Lasa-te surprinsa de senzualitatea unei rochii lungi LaDonna by Catalin Botezatu. Are bretele subtiri si volanas lasat pe umeri. Talia este reglabila datorita snurului cu ajutorul caruia iti vei evidentia silueta.  Rochie lunga de vara Imprimeu cu frunze Bretele subtiri Volan lasat pe umeri Snur in talie Are captuseala Material: voal Compozitie: 100% poliester  *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-12

Rochie LaDonna clos rosie cu flori 3D la decolteu


Poarta rochia LaDonna pentru un look gratios la birou sau la o iesire cu prietenii! Simte-te confortabil, cocheta si atragatoare datorita croiului lejer. Rochia are decolteul discret, rotund, accesorizat cu flori 3D si manecile scurte cu design petrecut. Se inchide la spate cu fermoar.

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-13

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu beige cu insertii din dantela Chantilly alba

Rochii LaDonna by Catalin Botezatu
O tinuta casual si confortabila, dar cu un twist glam este ideala pentru orice moment al zilei, asa ca poarta rochia LaDonna by Catalin Botezatu si adopta un look cool, plin de atitudine si stil. Aceasta are croiul lejer, usor evazat, nu are maneci, decolteu rotund la baza gatului, iar la baza prezinta volanase ce balanseaza in mod armonios partea de sus a rochiei. Dantela Chantilly atent plasata aduce un plus de mister si senzualitate aparitiei tale, intorcand toate privirile asupra ta!

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-14

Rochie LaDonna cu imprimeu in dungi alb-negru si elastic la decolteu •


Alege un look fresh pentru aceasta vara! Rochia LaDonna este lejera, cu imprimeu dinamic, accesorizata cu panglici rosii la umeri, cu maneci scurte si elastic la baza manecilor si la decolteu.   Rochie casual Cu imprimeu in dungi alb-negru Elastic la decolteu Croiul lejer Maneci scurte cu elastic la baza Panglici la umeri Fara captuseala Compozitie: 88% poliester, 12% spandex. *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-ladonna-by-catalin-botezatu-15

Rochie LaDonna verde deschis cu text imprimat si insertii din piele ecologica neagra •


O tinuta casual, confortabila este ideala pentru orice moment al zilei, asa ca poarta rochia LaDonna si adopta un look cool. Aceasta are croiul lejer, maneci trei sferturi, decolteu rotund la baza gatului, iar baza este evazata, cu lungime asimetrica si insertii din piele ecologica neagra.    rochie casual de zi imprimeu cu text insertii din piele ecologica neagra decolteu rotund, la baza gatului maneci trei sferturi croi lejer fara captuseala Material: 95% Bumbac, 5% Lycra *Modelul poarta marimea S(36)

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI