fashiondays.ro

Fuste Elegante, Office si Casual

Fusta StarShinerS albastru-inchis midi cu talie inalta din piele ecologica • StarShinerS


Fusta din piele poate deveni piesa de rezistenta din tinutele tale de toamna. Este o investitie excelenta, o piesa vestimentara super versatila si ultra feminina pentru ca te poate ajuta sa alcatuiesti diverse tinute, de la cele office, casual sau sexy, potrivite si pentru petreceri. Modelul StarShinerS are talie inalta, asimetrica in fata, inchiderea se face cu fermoar la spate


FUSTE ELEGANTE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Fusta StarShinerS neagra office midi tip creion din stofa elastica subtire cu volanase • StarShinerS


Fusta office din stofa elastica, conica, accesorizata cu volan la tiv. Este perfecta pentru birou daca o asortezi cu o camasa alba sau cu bluza cu insertii de dantela.



Fusta SunShine verde casual midi din piele ecologica in clos cu buzunare • SunShine

Fuste Elegante, Office si Casual

Iti recomandam cea mai noua fusta SunShine cu pliuri mari, nelipsita din garderoba unei femei pentru versatilitatea ei. Va conferi tinutei tale un look special. Ii poti asocia un body cu decolteu sexy si niste cizme lungi si vei obtine tinuta perfecta pentru o iesire in club sau o petrecere tip cocktail!



Fusta StarShinerS albastru-inchis basic tip creion din piele ecologica cu talie inalta • StarShinerS


Fusta StarShinerS tip creion realizata din piele ecologica. Modelul este potrivit atat pentru a fi purtat la ocazii speciale cat si la birou.



Fusta SunShine rosie casual in clos midi cu pliuri de material cu accesoriu tip curea • SunShine


O fusta cu un croi clasic in clos si midi, pliuri de material si accesorizata cu o curea din material animal print este alegerea perfecta pentru o zi in care vrei sa te simti confortabil si plina de viata. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi cu toc si o geanta de dimensiune medie.



Fusta StarShinerS albastru-inchis basic tip creion din piele ecologica cu talie inalta • StarShinerS


Fusta StarShinerS tip creion realizata din piele ecologica. Modelul este potrivit atat pentru a fi purtat la ocazii speciale cat si la birou.



Fusta StarShinerS visinie midi eleganta din voal in clos cu talie inalta • StarShinerS


Fusta midi cu croiala in clos cu talie inalta, inchidere cu fermoar la spate. Este un model deosebit de usor de asortat in numeroase tinute elegante. Materialul este voal cu o textura fina si cadere usoara oferind un aer clasic-feminin tinutei.



Fusta SunShine neagra casual midi tip creion din piele ecologica cu talie inalta • SunShine

Fuste Elegante, Office si Casual

Fusta midi, mulata cu talie inalta confectionata din piele ecologica subtire si usor elastica. Accesorizata cu cordon din material similar. Se inchide cu fermoar din metal si nasture in lateral. Una dintre cele mai chic piese vestimentare care ne atrage atentia acum. Si pentru ca este atat de versatila si de spectaculoasa si transforma instantaneu orice look, o poti purta in tinute diferite, in combinatie cu bluze, camasi, tricouri, topuri, pulovere.



Fusta SunShine crem casual scurta din piele ecologica cu un croi mulat • SunShine


Fusta scurta din piele ecologica moale cu o croiala mulata, talie medie, inchidere cu fermoar metalic diagonal si capse in fata. Foarte versatila, mereu in trend, usor de asortat in tinute casual sau de party.



Fusta Artista visinie office scurta evazata din stofa elastica • Artista


Fusta eleganta, confectionata din stofa fina. Croiala dreapta, talie inalta cu volanase incretite pe betelie, inchidere cu fermoar la spate.



Fusta SunShine crem casual scurta asimetrica din piele ecologica • SunShine

Fuste Elegante, Office si Casual

Fusta scurta din piele ecologica moale cu o croiala mulata, talie inalta, inchidere cu fermoar ascuns la spate. Este accesorizata cu curea din material similar in talie, cu gentuta cu fermor.



Fusta Artista visinie casual in clos cu talie medie din material usor elastic • Artista


Fusta cu croi in clos, scurta. Este confectionata din stofa fina la atingere, delicata, fara captuseala. Se inchide cu fermoar la spate.



Fusta StarShinerS verde petrol midi tip creion din stofa cu talie inalta • StarShinerS


Fusta casual midi tip creion, cu talie inalta si betelie, din stofa usor elastica, de grosime medie. Are deschidere pe picior si se poate imbraca la tinute casual-elegante sau la tinute office. Se inchide la spate cu fermoar. Pe alb este captusita integral pe interior.


FUSTE ELEGANTE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI