fashiondays.ro

Paltoane pentru Femei 2020


Palton PrettyGirl maro din stofa cu insertii cu blana ecologica accesorizat cu cordon • PrettyGirl

Palton dama confecționat din stofă, cu o croială dreaptă, guler înalt tip tunică, accesoriu detasabil din blană ecologică, buzunare ascunse laterale, stofă de grosime medie, căptușeală matlasată, închidere în talie cu nasture și cordon.

 

PALTOANE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Un palton seducator cu un croi deosebit, cambrat, din material usor elastic, fin, de grosime medie. Se inchide cu nasturi ascunsi in fata, este accesorizat cu un cordon fundita, cu inchidere cu nasturi la spate si un cordon simplu din material. Este captusit pe interior. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!

 


Palton SunShine gri elegant din lana cu croi larg in carouri • SunShine

Paltoane pentru Femei 2020.Trench calduros, croi drept, la doua randuri de nasturi, confecționat din amestec de lana cu aspect flausat, pufos si moale. Revere crestate, maneci lungi și buzunare diagonale in fata. Necaptusit. O piesa versatila pe care poti adapta in numeroase outfituri cool.

 

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

 

Palton din stofa groasa cu finisaj moale si flausat. Croiala dreapta, revere crestate, inchidere cu un nasture in fata si curea in talie din piele ecologica. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire de satin. Un model versatil, basic, stil universal, usor de purtat si de integrat in diverse tinute feminine de zi.

 

Palton casual-elegant cu lungime pana la gamba, fabricat din stofa cu finisaj moale și flaușat. Revere crestate și secțiune petrecuta in fata la inchidere si cordon detașabil in talie din material similar. Buzunare laterale diagonale. Captuseala subtire de satin. Potrivit atat in combinatii elegante cu rochii, fuste midi cat si in tinute casual sau de birou.

 

PALTOANE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Palton casual, drept, inchidere cu un rand de nasturi, confectionat din stofa groasa cu textura moale, cu aspect flaușat pe captuseala din saten. Revere crestate, msneci lungi și cu clapa in fata.

 

Palton elegant cu lungime pana la gamba, croiala dreapta, fabricat din stofa groasa, model in carouri, cu revere crestate și cordon detasabil in talie. Buzunare laterale diagonale, maneci lungi si slit lung in partile laterale. Necaptusit.

 

 

Palton casual, drept, la doua randuri de nasturi, confecționat din stofa groasa cu textura moale, cu aspect flaușat pe captuseala din saten. Revere crestate, msneci lungi și buzunare false cu clapa in fata.

 

Paltoane pentru Femei 2020. Palton elegant cu guler din blana ecologica si buzunare. Se inchide cu un nasture in talie si este captusit pe interior. Imbraca-l la rochii sau tinute office.

Palton de toamna-iarna, cu un design clasic din stofa. Se inchide cu un nasture si are buzunare, fiind captusit pe interior. Adecvat pentru orice ocazie, asadar acum poti face alegerea perfecta!

Palton dama confectionat din lana, captusit pe interior, are buzunare si se inchide cu nasturi. Alege sa il porti cu o pereche de botine sau cizme si o geanta de aceeasi culoare.

 

 Paltoane dama - 63 modele


Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre, in zilele racoroase ale lunilor de primavara, toamna si iarna. Sunt elegante si ofera un look distins. Iti recomandam sa ai in dressing cel putin doua paltoane. In acest fel eviti tendinta de a imbraca acelasi palton un sezon intreg. Aloca-ti timp si achizitioneaza unul in functie de tinutele pe care le porti zi de zi si inca unul care sa se potriveasca la ocaziile speciale. Ai din ce alege! Daca doresti geci elegante, te asteptam pe pagina dedicata

 

PALTOANE FEMEI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

,