fashiondays.ro

Geci și Paltoane Toamnă-Iarnă 2020

O geaca ideala pentru sezonul rece si foarte rece. Are gluga si o fasie de blana ecologica, care se poate detasa. Umplutura este plina, groasa, deci nu-ti face griji daca este frig afara. Ia-ti blugii preferati, o bluza si bocancii si bucura-te de toamna.

Palton stilat dintr-o tesatura groasa in carouri, trendy cu captuseala din blana ecologica calduroasa. Are o croiala cambrata, se incheie cu nasturi si se leaga la brau cu un cordon lat. Este prevazut cu doua buzunare interioare, guler indoit din blana ecologica, are manecile lungi, lungimea pana deasupra genunchilor.

Geci și Paltoane Toamnă-Iarnă 2020. Parka scurta cu lungime ce acopera soldurile, cu doua fețe, din tesatura de poliester, vatuita in combinatie cu material de fas matlasat, cu maneci lungi si cu gluga cu bordura detașabila de blana artificiala. Fermoar metalic , cu capse ascunse si blana artificiala detasabila pe toata lungimea in fata si șnur in talie pentru ajustare. Buzunare cu clapa și capsa in fața si buzunare discrete cu fermoar ascuns in interior 

Un palton seducator cu un croi deosebit, cambrat, din material usor elastic, fin, de grosime medie. Se inchide cu nasturi ascunsi in fata, este accesorizat cu un cordon fundita, cu inchidere cu nasturi la spate si un cordon simplu din material. Este captusit pe interior. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!

Geaca moderna si groasa, cu fermoar, potrivita pentru toamna-iarna. Este captusita pe interior cu blana ecologica si are buzunare, care se inchid cu capse. Are gluga imblanita si aplicatii metalice. Comand-o si iti va deveni cea mai buna prietena!

 

Palton dama confecționat din stofă, cu o croială dreaptă, guler înalt tip tunică, accesoriu detasabil din blană ecologică, buzunare ascunse laterale, stofă de grosime medie, căptușeală matlasată, închidere în talie cu nasture și cordon.

 

Parka usor vatuita, din tesatura groasa de poliester, captusita in interior, cu guler inalt si cu gluga detasabila cu dublura si blana artificaiala detasabila. Inchidere cu fermoar și cu capse pe toata lungimea in fata. Buzunare frontale cu fermoar cu fermoar si clape cu capse. Snur elastic în talie, in interior pentru ajustare și bordura elastica, reiata interioara la mansete. Lungime ce acopera soldurile.

Palton clasic cu lungime pana la gamba, din stofa groasa, calduroasa, cu revere crestate și cordon detașabil in talie. Inchidere cu un nasture. Buzunare laterale diagonale. Captuseala subtire in interior.

 

Geaca marca Artista din fas cu captuseala usoara, fara sistem de inchidere, accesorizata cu cordon.

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

Geci și Paltoane Toamnă-Iarnă 2020. Geaca casual din fas vatuita cu lungimea pana la genunchi. Model cu snur in talie pentru ajustare, maneci lungi, gluga cu blana artificiala detasabila.

 

 Palton calduros, croi drept, la doua randuri de nasturi, confecționat din amestec de lana cu aspect flausat, pufos si moale. Revere crestate, maneci lungi și buzunare diagonale in fata. Necaptusit. O piesa versatila pe care poti adapta in numeroase outfituri cool.

 

Geaca scurta confectionata din piele ecologica moale cu dublura de plus in interior. Model cu inchidere cu mos-si-baba, prevazut cu cordon detasabil. Croiala cambrata. Insertii cu blana artificiala moale la guler, la mansete, pe toata lungimea in fata si la baza articolului.

 

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI