fashiondays.ro

Saltele cu Arcuri | Cumpara online

Saltele cu Arcuri › SomProduct

Saltea American Dream Memory, 34 cm

Saltele cu Arcuri › SomProduct


DESCRIERE: Salteaua American Dream Memory este un produs de lux, cu o senzatie de confort excelenta. Cu 6 cm de memory in topperul de suprafata poti simti cu adevarat senzatia de confort. Acest produs, model american, a fost conceput cu un singur scop, si anume acela de a crea o saltea de top cu un grad de confort cat mai ridicat. Salteaua American Dream Memory are un design de suprafata Made in Germany.

Aceasta saltea premium este construita manual, iar termenul de executie al unei saltele este de aproximativ 18 ore. Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea. Acest model de saltea este ideal pentru cei care sunt foarte atenti la produsele in care investesc si calitatea acestora. Firma SomProduct recomanda: Investeste in tine, investeste in confortul tau !

TEHNOLOGIE PRODUS: Miezul de arcuri ortopedic din acest tip de saltea este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 gr/m2. Peste pasla este fixata o placa de poliuretan de densitate 23 kg/m3 cu grosimea de 3 cm. In fiecare arc sunt introduse conuri speciale pentru a creste durata de viata a saltelei. Marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. Intre randurile de arcuri sunt introduse 4 grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, care asigura marirea portantei suportului elastic.Pe partea de iarna a saltelei este aplicat un strat de lana naturala cu densitate de 600 gr/m2. Pe banda laterala sunt aplicate 2 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra. 

Saltele cu Arcuri › SomProduct

Saltea super ortopedica Premium Plus, 24 cm

Saltele cu Arcuri › SomProduct


DESCRIERE: Salteaua cu arcuri, super-ortopedica Premium Plus, are in compozitie materiale de calitate, antialergice, realizate in asa fel incat sa-ti ofere confortul si siguranta unui somn linistit, intr-o pozitie corecta. Salteaua super ortopedica Premium Plus poate fi folosita atat iarna, cat si vara.
Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea.

TEHNOLOGIE PRODUS: Sunt folosite arcuri bitronconice de 2,4 mm din otel carbon de inalta calitate, tratate termic, cu inaltimea de 145 mm, 2 straturi de pasla impregnata cu densitate de 800g/m2, acopera miezul elastic contribuind substantial la cresterea portantei acestuia, marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm pe tot conturul saltelei, iar straturile de pasla sunt acoperite cu poliuretan de densitate de 23 Kg/m3 cu grosimea de 2 cm. 

Saltele cu Arcuri › SomProduct

Saltea ortopedica cu arcuri si spuma memory, Premium Memory, 26 cm

Saltele cu Arcuri › SomProduct


DESCRIERE: Prin echilibrul stabilit intre elementele componente si modul armonios in care acestea interactioneaza, salteaua Premium Memory va ofera pe langa o sustinere corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului, o suprafata de dormit ideala. Existenta placii de Memory de 4 cm grosime pe fiecare parte a saltelei face ca presiunea corpului dumneavoastra sa fie absorbita si apoi repartizata uniform pe intreaga suprafata a saltelei.
Bucura-te de un somn linistit pe acest tip de saltea, disponibila acum in magazinul nostru online.

TEHNOLOGIE PRODUS: Miezul de arcuri super ortopedic este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata. Peste pasla este fixata o placa de Memory Foam de densitate 55 Kg/m3, cu grosimea de 4 cm. Marginile sunt rigidizate cu conuri de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei, iar intre randurile de arcuri sunt introduse grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, care asigura marirea portantei suportului elastic.

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI