answear.ro%20

Saltele Memory | Cumpara online

Saltele Memory › SomProduct
Saltea Pocket Memory - Arcuri Individuale 24 cm + 2 cm memory, 26 cm

Saltele Memory › SomProduct


DESCRIERE
Designul avansat permite fiecarei unitati de arc sa reduca deranjul potential generat de miscarile partenerului, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un somn odihnitor. Acest gen de saltea compusa din arcuri impachetate individual si spuma memory, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei şi oferă o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

TEHNOLOGIE PRODUS
Miezul de arcuri este format din peste 600 de arcuri(in functie de dimensiunea saltelei), impachetate individual, facute din otel cu diametru de 1,8 mm extrem de durabil. Fiecare arc actioneaza independent conform corpului dumneavoastra, raspunzand presiunii generate de greutate si oferind un extra-suport acolo unde este nevoie cel mai mult. Carcasa de poliuretan din jurul miezului de saltelei intareste marginile acesteia si mareste suprafata de dormit. Topperul de spumă VascoElastică Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 2 cm asigură flexibilitatea si elasticitatea naturală, iar în combinaţie cu miezul de arcuri oferă o suprafaţă de dormit ideală şi foarte confortabilă. Pe banda laterala sunt aplicate aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

 

Saltele Memory › SomProduct
Saltea Memory Touch 14 cm spuma HR + 2 cm Memory

Saltele Memory › SomProduct


Fără dureri de spate: Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice.

Îmbunataţeşte circulaţia sanguină: Spuma memory distribuie greutatea pe toată suprafaţa saltelei si elimină punctele de presiune din zona umerilor, şoldurilor şi a membrelor. Astfel circulaţia sanguină este mult imbunătaţită fapt ce vă asigură un somn liniştit şi odihnitor. Vă veţi trezi revigoraţi fără senzaţia de amorţeală.

Memory: Cei 2 cm de memory asigură un confort suplimentar, iar elasticitatea specifică spumei memory se face simţită discret dar determinant în definirea nivelului de fermitate a saltelei. Suprafaţa obţinută este medie ca duritate şi îşi păstrează proprietăţile ortopedice, oferindu-vă confortul mult dorit.

Igienă şi Prospeţime: Husa detaşabilă şi lavabilă vă permite igienizarea şi aerisirea saltelei ori de câte ori este nevoie. Astfel riscul apariţiei mucegaiului sau a acarienilor este eliminat. Veţi avea o saltea ca nouă de fiecare dată cănd veţi spăla husa acesteia.

Tratament cu Aloe Vera: Materialele de suprafaţa sunt tratate cu Aloe Vera care are un efect benefic asupra pielii, regenerează pielea și conferă o senzație plăcută la atingere. Cele peste 160 de substanţe nutritive conţinute de Aloe Vera asigură un somn plăcut şi odihnitor. 


Saltele Memory › SomProduct
Saltea Cadar - The Mattress - 20 cm spuma HR + Graphite Memory

Saltele Memory › SomProduct


Descriere: Delicata, durabila si in acelasi timp extrem de confortabila, noua saltea se foloseste de cea mai noua tehnologie hibrid pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie in fiecare noapte. Stratul de spuma graphite cu insertii de carbune activ garanteaza calitatea unui somn odihnitor si a unui suport corect pentru corp. Noua spuma este una revolutionara si ofera beneficii indispensabile unui somn odihnitor. Spuma memory graphite distribuie greutatea pe toata suprafata saltelei si elimina punctele de presiune din zonele membrelor, soldurilor, umerilor si a coloanei vertebrale. Compozitia cu carbune a spumei Memory Graphite asigura o aerisire corecta a saltelei, evitand supraincalzirea corpului pe durata somnului. Carbunele din compozitie creeaza un mediu non-toxic si sigur, atat pentru adulti, cat si pentru copii, pentru ca purifica si protejeaza miezul saltelei. In timp ce spuma cu memorie amplifica confortul, spuma de inalta densitate ofera suportul necesar pentru o pozitie corecta in timpul somnului.

Salteaua noastra ofera siguranta, confort si sustinere pe toata durata noptii si a somnului. Preferata de catre familii si tineri deopotriva, brandul Cadar este alegerea potrivita atunci cand vine vorba sa alegi o saltea moderna si durabila.

Straturile de spuma cu densitate mare si spuma Memory Graphite compun miezul saltelei Cadar. Aceasta este construita cu o atentie deosebita la detalii astfel incat sa ofere suportul necesar coloanei vertebrale pentru o perioada lunga de timp.

 

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI