fashiondays.ro

Rochii de zi la moda in 2021


Rochie StarShinerS visinie eleganta petrecuta cu decolteu • StarShinerS

Rochie de zi sau office, cambrata, realizata din pontiroma, un material elastic. Vine petrecuta, din talie in jos. Avand pliuri in zona abdomenului, iti va ascunde micile imperfectiuni. Materialul este foarte elastic si are o grosime medie

Aceasta rochie poate fi purtata atat in tinute casual, cat si elegante, de zi. Confectionata din stofa usor elastica, de grosime medie, cu maneci trei-sferturi decupate la umeri, cu volane, rochia este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Croiul acestei rochii este mic.

Confectionata cu atentie pentru detalii de catre designerii StarShinerS, rochia din stofa cu insertii de piele ecologica, buzunare si broderie se potriveste oricarei siluete. Poart-o cu botine, cizme lungi sau pantofi stiletto, dupa bunul tau plac! Frumusetea rochiei este versatilitatea si simplitatea sa.

O rochie confortabila, dar feminina si sexy. Realizata din tricotaj subtire, reiat, fin la atingere si elastic si accesorizata cu un cordon si catarama in forma de inima din pietre strass, acesta piesa se poate asorta cu o varietate de articole vestimentare.

Rochie conica cu imprimeu in nuante potrivite sezonului. Croiala mulata pe corp, decolteu pe gat si maneci trei-sferturi. Fabricata din tricot moale, fin la atingere, usor elastic cu structura placuta la atingere si la purtare. Model fara sistem de inchidere. Se potriveste in tinute casual, casual-chic si office.Rochii de zi la moda in 2021

La birou sau la evenimentele de peste zi, indrazneste in aceasta rochie cu imprimeuri puternice si speciale.

Rochie mulata pe corp, creata special pentru a-ți evidentia formele feminine, cu lungimea pana la jumatatea coapselor, tricotata reiat din fir moale, cu maneci lungi, decolteu pe umeri si inchidere cu fermoar scurt. O piesa versatila, ultra feminina, confortabila care se potriveste in tinute de zi si de party in functie de combinatiile stilistice personale si accesorizarea aleasa. Mixeaz-o cu botine, ghete sau cizme overknee.

Rochie StarShinerS confectionata din scuba texturat, culoare verde petrol, cu o croiala tip balon, lejera, potrivita pentru toate tipurile de silueta. Brosa detasabila cu floricele si perle.

Rochie balon ce se potriveste la orice tip de silueta. Este confectionata din material scuba crep texturat, necaptusita.

Rochiile de piele chiar reusesc sa avantajeze pe oricine, reprezentand o reinterpretare moderna a indragitei little black dress. Iti recomandam sa fii indrazneata si sa o accesorizezi cu o pereche de botine sau ghete cu talpa groasa si cu un colier statement. Vei reusi sa te faci remarcata fara prea mult efort si sa te bucuri de un confort incredibil. Rochia este captusita in partea de sus . Fermoarul este functional, se inchide de sus si se poate deschide in partea de jos ca sa fie crapata pe picior.

Rochie conica eleganta de zi foarte versatila si confortabila fabricata din lycra elastic, texturat. Un model basic, realizat dupa un tipar simplu si clasic, design cu linii simple, manecile bufante, incretite in zona umerilor. Inchiderea se face cu fermoar ascuns la spate. O rochie seducatoare, cu un design extrem de feminin cu care nu vei da gres niciodata!

Rochie scurta confectionata din voal cu model animal print. Model A-line, cu maneci lungi si mansete late, cu un nasture. Decupaj in partea superioara in zona bustului cu pliu in zona taliei. Fusta uspr evazata. Inchidere cu fermoar ascuns la spate.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI