dyfashion.ro

Rochii tricotate | Colecție online

Confortul inseamna rochii din tricot, cu croi larg si gat inalt pentru a-ti tine de cald sezonul rece, Alege acest model super versatil si asorteaza-l cu botine sau cizme pana la genunchi.

Rochie casual, din material reiat, tricotata, usoara si elastica. Croi in clos, accesorizata cu perle la baza manecilor, dar si pe gulerul ce vine dupa gat. O rochie cu un aer tineresc, extrem de comoda si chic!

Alege o rochie din tricot cu imprimeuri grafice perfecta pentru zilele racoroase din sezonul rece. Volanasele de la baza rochiei ii confera un plus de eleganta si feminitate. Alege sa o porti cu o pereche de botine.

O piesa versatila, comoda si sexy, ce iese in evidenta prin decolteul accesorizat cu banda realizata din bilute mici, finute si metalice. Rochia este usor de asortat si poate fi introdusa intr-o multime de tinute.

O rochie confortabila, dar feminina si sexy. Realizata din tricotaj subtire, reiat, fin la atingere si elastic si accesorizata cu un cordon si catarama in forma de inima din pietre strass, acesta piesa se poate asorta cu o varietate de articole vestimentare. Rochii tricotate | Colecție online

Rochie mulata pe corp, creata special pentru a-ți evidentia formele feminine, cu lungimea pana la jumatatea coapselor, tricotata reiat din fir moale, cu maneci lungi, decolteu pe umeri si inchidere cu fermoar scurt. O piesa versatila, ultra feminina, confortabila care se potriveste in tinute de zi si de party in functie de combinatiile stilistice personale si accesorizarea aleasa. Mixeaz-o cu botine, ghete sau cizme overknee.

Rochie de zi cu croiala dreapta. Model cu maneci lungi, guler cu bordura reiata pe gat. Este confectionata din tricot fin, monocromatic cu sectiune reiata in talie. Accesorizata cu cordon detasabil din material similar. O poti purta in tinute casual, feminine cu cizme, botine sau pantofi cu toc in functie de sezon, combinatiile stilistice personale si evenimentul unde doresti sa o porti.

Rochia Artista este un articol autohton de incalta calitate, realizata dintr-un material tricotat, usor elastic, cu un croi drept completat de volanase la baza. Manecile sale sunt bufante, prinse intr-o banda elastica groasa la baza. Se inchide cu fermoar la spate.

Rochie midi mulata, din tesatura tricotata tip jersey, moale si usor elastic, cu maneci trei-sferturi, si decolteu rotund. Cu buzunare diagonale in fata. Un model clasic si cu linii simple, cu care nu vei dai gres in nicio situatie! Va fi cea mai buna alegere cand ai chef sa imbraci ceva feminin si confortabil.

Tricotul este preferatul nostru. Alege sa fii comoda intr-una din rochiile noastre din tricot, cu motiv de sezon. Este lejera si recomandam a fi purtata inclusiv cu colanti din piele ecologica.

Cine a spus ca sezonul acesta nu se poarta culorile vii, pastelate? Alege o rochie din tricot, ultra moderna si versatila, pe care o poti purta cu cizme pana la genunchi.

Confortul inseamna rochii din tricot, cu croi mulat si gat inalt pentru a-ti tine de cald sezonul rece, Alege acest model super versatil si asorteaza-l cu botine sau cizme pana la genunchi. Perlele atasate ii dau o nota ultra romantica.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI