fashiondays.ro

Fuste femei elegante | 2021

Fusta SunShine maro din piele ecologica

Fusta SunShine maro din piele ecologica cu talie inalta cu accesoriu tip curea cu lant metalic cu un croi mulat • SunShine

Te-ai saturat de pantalonii din piele ecologica? Alege fusta din piele ecologica cu detaliu de lant metalic in talie si cu talia inalta pentru un look perfect de zi

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Fusta solata din piele ecologica de sarpe sau tesatura peliculizata, cu talie inalta, elastic in talie si de lungime midi. Aceasta poate fi usor asortata atat cu cizme lungi, botine sau bocanci, iar versatilitatea sa o face sa se integreze cu succes atat in tinute tineresti, cu tenta rock, cat si in tintute elegante, feminine.

Fusta din piele ecologica groasa, cu banda elastica satinata, cu insertii de broderie cu scris. Fuste femei elegante | 2021


Fusta StarShinerS in stil office, midi, cu un croi tip creion, din stofa elastica si cu betelie interioara. Are imprimeuri estetice si poate face parte dintr-un look de exceptie alaturi de o camasa si o pereche de pantofi stiletto.

Fusta dreapta, casual, confectionata din piele ecologica, cu talie inalta. Este accesorizata cu un snur legat in x si cu buzunare false cu fermoare. Se inchide la spate, cu fermoar.

Fusta din piele sintetica cu croi clos, un must have al acestui sezon. Este o fusta versatila datorita faptului ca o poti purta intr-o tinuta de zi sport sau intr-una office. Pentru un efect fashion s-au facut cusaturi pe lungime si latime.

Fusta clos din stofa georgett, cu talia inalta pe elastic, captusita in interior. Reusind sa flateze orice tip de silueta, se constituie usor intr-o tinuta simultan lejera, eleganta si feminina.

Fusta dama din piele ecologica, cu un croi tip creion, midi, cu talie inalta si aplicatii metalice aurii. Alege sa o porti cu o pereche de botine sau cizme si o geanta pe aceeasi culoare!

Fusta midi cu croiala in clos cu talie inalta, inchidere cu fermoar la spate. Este un model deosebit de usor de asortat in numeroase tinute elegante. Materialul este voal cu o textura fina si cadere usoara oferind un aer clasic-feminin tinutei.

Fusta scurta din piele ecologica moale cu o croiala mulata, talie medie, inchidere cu fermoar metalic diagonal si capse in fata. Foarte versatila, mereu in trend, usor de asortat in tinute casual sau de party. Fuste femei elegante | 2021

Fusta eleganta, confectionata din stofa fina. Croiala dreapta, talie inalta cu volanase incretite pe betelie, inchidere cu fermoar la spate.

Fusta scurta din imitație de piele cu tinte metalice, croiala mulata pe corp, cu talie medie și nasturi in fata.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI