dyfashion.ro

Treninguri femei | Colectii noi

Alege cele mai confortabile treninguri! Acest model are bluza cu gluga nedetasabila, cu buzunare, care sa iti ofere un plus de confort.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Un trening extrem de chic, realizat din catifea, cu detalii foarte interesante. Unul dintre acestea este snurul cu care se leaga pantalonii, confectionat dintr-un material stralucitor si de asemenea si bluza, care are un croi cazut pe umeri si incretituri in partea acestora. Iesi in evidenta chiar si atunci cand esti comoda, purtand acest trening unic si de bun-gust!

Daca iti plac treningurile comode, acesta este exact ce ti se potriveste. Poarta acest model lejer, cu imprimeu din desenele Disney. Treninguri femei | Colectii noi

Alege sa fii confortabila in treningurile din catifea, atat de cautate in acest sezon.

Simte-te cu adevarat confortabila in acest trening cu croi usor mulat, din doua piese: pantaloni lungi si bluza cu maneca lunga.

Treningurile din catifea sunt cele mai cautate articole vestimentare. Alege si tu unul super confortabil, alcatuit din doua piese, cu bluza cu gluga.

Alege cele mai confortabile treninguri! Acest model are bluza cu gluga nedetasabila, cu buzunare, care sa iti ofere un plus de confort.

Trening din doua piese, confectional din bumbac. Pantalonii au talie medie si buzunare, precum si patent in partea inferioara. Bluza este larga, cu decolteu la baza gatului, avand si ea patent atat la maneci, cat si la baza sa. Treningul este accesorizat cu o dunga alba pe intreg lateralul sau, pe ambele parti.

Trening din doua piese, realizat din tricot. Pantalonul are talie medie si buzunare mari. Bluza este larga, cu decolteu la baza gatului, accesorizata cu perlute si cu niste cusaturi fine, in relief.

Set dama compus din 3 piese, top, pantaloni si cardigan. Este confectionat din tricot subtire. Treninguri femei | Colectii noi

Este perfect pentru zilele cu soare, alege sa porti acest trening sport cu un rucsac si o pereche de pantofi sport.

Fii activa si frumoasa in acest trening cu bluza cropped, care iti pune in evidenta talia.

 


 

Treninguri dama online. Alege unul dintre treningurile potrivite pentru orice tip de miscare

 
Orice femeie trebuie sa se mentina cat mai supla, indiferent de varsta, ocupatie sau perioada anului in care ne aflam, deoarece asa ne simtim cel mai bine in pielea noastra si in hainutele preferate. Pentru asta trebuie sa facem cat de multa miscare ne permite timpul. Alege unul dintre treningurile potrivite pentru orice tip de miscare: alergat, aerobic, fitness si asa mai departe. Tinute lejere, din materiale care-ti permit pielii sa respire si suficient de elastice astfel incat sa fii extrem de flexibila.

 

 OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI