fashiondays.ro

Bluze, Pulovere de Toamna

 Pulover pentru sezonul de toamna datorita aplicatiilor de broderie florala si pietre cusute. Materialul este din tricot subtire si elastic. Croiul este unul lejer.

 

CLICK PE IMAGINI PRODUSE PENTRU VIZUALIZARE OFERTA  ACTUALIZATA SI PRETURI

Buze, Pulovere de Toamna Bluza StarShinerS asimetrica confectionata din tesatura fluida, croiala lejera, umeri cazuti si manecile trei-sferturi. Lungime usor asimetrica cu volan la tivul bluzei din contrast, cu slit lateral. Pe umarul drept este aplicat un accesoriu brodat.Bluze,

O bluza dama ultra-trendy, vaporoasa, din material subtire, usor transparent. Se leaga la guler cu o funda, confectionata din acelasi material cu bluza. Croiul este larg, asimetric, mai scurt in fata si mai lung in spate.

O bluza speciala pentru sezonul de toamna datorita aplicatiilor de broderie florala si pietre cusute. Materialul este din tricot subtire si elastic. Croiul este unul lejer.

Bluza dama SunShine maro

Bluza dama SunShine maro office cu maneca lunga din material subtire tricotat accesorizata cu brosa si volanase la terminatie • SunShine

Bluza tricotata eleganta si feminina, care iti va subtia talia si evidentia bustul. Decolteul in V in fata si in spate da un aer foarte feminin tinutei. In talie are catarama tip brosa care nu este detasabila. Materialul tricotat reiat este elastic si subtire. Poart-o cu pantofi cu toc si cu palton si vei avea un look sofisticat si feminin!

O piesa vestimentara foarte potrvita pentru tinutele de birou! Poart-o cu pantaloni din stofa sau din piele si vei avea o tinuta impecabila! Manecile sunt tip fluture. Croiul larg avantajeaza orice silueta. Are accesoriu tip colier, care vine din bluza si este detasabil. Materialul tricotat este elastic si fin la atingere.

 

CLICK PE IMAGINI PRODUSE PENTRU VIZUALIZARE OFERTA  ACTUALIZATA SI PRETURI

Cauti o bluza care sa te scoata in evidenta de fiecare data? Aceasta este alegerea potrivita! Decupajele din fata si din spate sunt in trend in acest sezon. Materialul tricotat este elastic si subtire. Poart-o la fusta sau la pantalonj si vei arata minunat cu fiecare ocazie!

 

Completeaza-ti tinuta cu aceasta bluza ultra comoda din material fin si placut la atingere. Culorile si imprimeul in carouri sunt in tendinte sezonul acesta, asadar fa alegerea cea mai buna!

In zilele in care doresti sa iesi in evidenta si sa te simti confortabila, aceasta bluza este alegerea potrivita! Croiul asimetric din jurul decolteului este in tendinte si ofera un look fresh. Maneca este prevazuta cu nasturi care nu se deschid.

Alege sa fii eleganta si sexy purtand aceasta bluza mulata cu un croi cropped. In partea din fata la decolteu are aplicatii de pietre si perle. Materialul tricotat este elastic.

Alege sa fii mereu in pas cu moda si cu ultimele piese vestimentare in voga din acest sezon, purtand acest pulover scurt cropped! Vei arata spectaculos de fiecare data! Poarta-l la pantaloni cu talie inalta pentru un look ultra-modern! Materialul tricotat este elastic si are o densitate medie.

Pulover din tricot cu un croi pe corp, maneci lungi prevazute cu manseta si dungi orizontale. Impreuna cu o fusta, o pereche de ciorapi si o pereche de botine sau bocanci ai obtinut o tinuta perfecta pentru zilele friguroase din sezonul acesta.

 

CLICK PE IMAGINI PRODUSE PENTRU VIZUALIZARE OFERTA  ACTUALIZATA SI PRETURI