fashiondays.ro

Rochii Office recomandate

Rochie scurta office cu un croi drept din material usor elastic

Rochie scurta office cu un croi drept din material usor elastic si fin la atingere • StarShinerS

Creata in ateliere proprii, de catre designerii StarShinerS, aceasta rochie cu croi drept, simpla, te va salva mereu din orice situatie. Alege sa o porti cu pantofi stiletto si cu un sacou, si vei avea un look impecabil! Nu are captuseala. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Materialul este fin la atingere si foarte usor elastic.

 

ROCHII OFFICE RECOMANDATE

 

Imbraca-te intotdeauna sa impresionezi! Printul unic StarShinerS realizat inhouse te va scoate in evidenta. Avand ca si caracteristici croiul mulat si detaliul de tip fermoar de pe spate, rochia promite sa intoarca multe priviri. Materialul este usor elastic, tip stofa, usor rigid, cu pense la spate si bust. Poti sa o porti fie la birou, fie la un eveniment de zi. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi si un sacou in acelasi ton.

 

Special creata pentru tine de catre designerii nostri StarShinerS, aceasta rochie cu imprimeu unic, potrivit pentru acest sezon de toamna, te va scoate mereu in evidenta. Alege sa o porti la evenimentele de peste zi sau la birou, si nu vei da gres nicicand. Materialul este elastic, tip lycra, fin la atingere. Fronseurile din lateral avantajeaza orice silueta si ascunde micile imperfectiuni. Nu are captuseala si nici inchidere.

 

O rochie ideala pentru birou si nu numai! Te vei simti foarte comoda si feminina purtand-o! Pliurile de la talie mascheaza micile imperfectiuni iar buzunarele laterale ii dau un aer ultra-trendy. Nu are inchidere si nici captuseala. Materialul este placut la atingere si este tip lycra. La talie are cusuta o catarama metalica.

 

Rochie cu imprimeuri unice, special creata pentru tine, de catre designerii nostri StarShinerS, in ateliere proprii prin tehnica printului digital. Croiul in A iti alungeste silueta si iti va masca micile imperfectiuni pe care doresti sa le ascunzi. Este captusita pe interior cu material elastic. Are inchidere cu fermoar ascuns la spate. Materialul are o densitate medie si nu este elastic.

 

Ideala pentru birou sau de ce nu, pentru evenimentele speciale din viata ta, aceasta rochie iti va evidentia formele feminine si iti va da un aer ultra chic. In lateral, in zona taliei, are pliuri. Cordonul este doar in partea din fata, nu este detasabil, si se inchide cu o catarama metalica. Nu are captuseala. Materialul este elastic. In partea de jos a fustei are material suprapus.

 

 

Eleganta si versatila, rochia creata de designerii StarShinerS si recomandata de Gina Pistol este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Croiul cambrat pune in evidenta formele feminine si silueta perfecta. Poarta pantofi cu varf ascutit si o geanta mini in acelasi ton. La acest articol, la marimea 40 si 42, materialul se lungeste cu 2 cm, iar la marimea 44 si 46 cu 4 cm.

 

 

O rochie unica, creata special pentru femeia moderna, de catre designerii nostri StarShinerS, in atelierele proprii. Croiul larg tip A iti va alungi silueta si iti va masca micile imperfectiuni pe care doresti sa le ascunzi. Nu are captuseala. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Are brosa cu perle si flori mici in relief, care se poate detasa. Materialul este dens, fin la atingere si neelastic.

 

 

O rochie superba de birou sau pentru un eveniment de zi! Printul grafic in culori de toamna te va scoate in evidenta si iti va subtia silueta. Avand ca si caracteristici croiul mulat si detaliul de tip fermoar de la spate, rochia promite sa intoarca multe priviri. Materialul este foarte usor elastic si subtire, fin la atingere, cu pense la spate si la bust. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi si sacou in acelasi ton!

 

Imbraca-te intotdeauna sa impresionezi! Printul unic StarShinerS realizat inhouse te va scoate in evidenta. Avand ca si caracteristici croiul mulat si detaliul de tip fermoar de pe spate, rochia promite sa intoarca multe priviri. Materialul este usor elastic, tip stofa, usor rigid, cu pense la spate si bust. Poti sa o porti fie la birou, fie la un eveniment de zi. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi si un sacou in acelasi ton.

 

 

Rochie cu croiala in clos, decolteu barcuta si maneci trei-sferturi moderne. Versatila, practica si confortabila, usor de purtat, de combinat si de integrat in tinute casual, casual-chic si office. Este realizata din stofa elastica cu model floral.

 

Atrage toate privirile cu aceasta rochie mulata si curea lata, care iti va evidentia talia si formele feminine! Cureaua are o catarama metalica aurie si este detasabila. Este captusita pe interior cu material satinat. Umerii sunt incretiti cu elastic. Are pliuri oblice din talie pe bust. Se inchide la spate cu fermoar ascuns.

 

O rochie ideala pentru sezonul de toamna! Confectionata dintr-un material subtire si elastic, placut la atingere, iti va oferi lejeritatea pe care o doresti. Materialul este mai dens. Nu are captuseala. Se inchide la spate cu fermoar ascuns.

 

O rochie perfecta pentru birou in culori care se potrivesc perfect cu tabloul de toamna! Croiul drept avantajeaza orice silueta. Nu are captuseala. Materialul este subtire, neelastic si fin la atingere. Nu are inchidere.

 

O rochie eleganta cu un design irezistibil, feminin. Croiala in stil conic iti urmareste subtil formele, un model cu linii clasice, maneci trei-sferturi moderne, decolteu adanc pentru un plus de senzualitate. Este confectionata din tesatura ponti roma de grosime medie, usor elastica. Tinuta perfecta pe care o poți purta in mediul office si la evenimentele formale asemenea.

 

 ROCHII OFFICE RECOMANDATE