fashiondays.ro

Pulovere femei 2022- Cumpără online!

Pentru ca nu ne putem lipsi de pulovere groase in sezonul rece, am pregatit pentru tine acest pulover din tricot gros elastic, pe gat, cu croi larg, perfect pentru tinutele de zi cu zi! Alege sa il porti la colanti din piele, blugi sau fuste, impreuna cu botine sau ghete, si vei avea un outfit impecabil

 

Bluza pe gat mulata este un must-have deoarece poate fi integrata in orice outfit! Nu ezita sa o porti cu incredere! Materialul tricotat are o densitate medie, este elastic si fin la atingere. Pe umeri sunt cusuti nasturi argintii decorativi. Alege sa o porti fie la fuste sau pantaloni, impreuna cu geaca si ghete, vei arata splendid cu oricare alegere!

 

Bluza tricotata este un must-have deoarece poate fi integrata in orice outfit! Nu ezita sa o porti cu incredere! Materialul tricotat este subtire, elastic si fin la atingere. La terminatie nu are tiv, si materialul este usor rasucit.

 

Pulover tricotat, de o densitate medie, pe gat, perfect pentru tinutele de zi cu zi. In partea din fata, materialul are diferite forme geometrice in relief. Terminatiile mansetelor, a gulerului si a bazei puloverului, sunt din tricot reiat. Materialul este elastic si fin la atingere.

 

Pulover super versatil, pe care il poti purta atat la fuste cat si la pantaloni sau colanti! Croiul larg avantajeaza orice silueta. Materialul este tricotat, elastic si gros, prietenos cu pielea.

 

Pulover super versatil, pe care il poti purta atat la fuste cat si la pantaloni sau colanti! Croiul larg avantajeaza orice silueta. Materialul este tricotat, elastic si gros, prietenos cu pielea.

 

O bluza speciala pentru sezonul de toamna datorita aplicatiilor de broderie florala si pietre cusute. Materialul este din tricot subtire si elastic. Croiul este unul lejer.

 

Sezonul acesta nu ne dezicem de la puloverele tricotate! La tinutele de zi cu zi sau de ce nu la birou, puloverele sunt articole vestimentare fara de care nu te poti lipsi! Are un croi larg, asimetric si guler rasucit, usor cazut in partea din fata. Materialul tricotat este elastic, de o grosime medie.

 

Pulover casual cu aplicatie de broderie tridimensionala. Este un pulover mulat pe gat care se poate purta cu o fusta sau o pereche de pantaloni.

 

In sezonul puloverelor, alege sa fii in tendinte cu acest articol super feminin, cu manecile decupate si insertii cu fundite.

 

O bluza speciala pentru sezonul de toamna datorita aplicatiilor de dantela, flori 3D si perle cusute. Materialul este din tricot subtire si elastic. Croiul este unul lejer.

 

Un pulover usor transparent, care poate fi purtat cu colanti din piele ecologica.

 

 

 

Pulovere femei 2022


Puloverele sunt piese vestimentare versatile, care datorita croiului si a materialului din care sunt confectionate pun in evidenta si alte articole vestimentare. Alege tot timpul pulovere pline de culoare. Puloverele asimetrice sunt perfecte pentru a fi purtate peste colanti sau perechi de pantaloni slim. Aici vei gasi puloverul care ti se potriveste! 


PULOVERE 2022 -VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE