dyfashion.ro

Rochii de ocazie la moda în 2022

Rochii de ocazie la moda în 2022

Fii pregatita sa petreci toata noaptea in aceasta rochie lunga, cu umeri goi si broderie aplicata manual in zona taliei. Fusta este realizata din material satinat, iar partea de sus este din material elastic. Stilizeaz-o cu cercei simpli si tocuri pentru un look extraordinar!

 

Rochie de ocazie din tul, cu suprapuneri de material in straturi, pentru un aspect bufant. Este o rochie exceptionala si sexy, cu decolteu, pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez.

 

Rochie scurta cu un croi asimetric, croita din material usor elastic cu aplicatii florale si spatele gol. Se inchide cu un fermoar la spate si are un design atractiv. Alege sa o porti la nunti sau la banchet. Vei arata formidabil!

 

Rochie albastra de ocazie cu croi larg din voal si dantela captusita pe interior

Rochie albastra de ocazie cu croi larg din voal si dantela captusita pe interior

Originală și elegantă, rochia de seară plus size albastra camuflează delicat zonele pe care nu dorești să le evidențiezi, conferindu-ți în același timp un aer diafan și extrem de feminin. Confecționată din triplu voal, rochia midi albastră îmbină liniile fluide ale designului cu senzualitatea texturii prețioase a dantelei, aplicată pe tull, de la umeri și mâneci. Suprapunerea asimetrică din voal vaporos a acestei piese vestimentare îi adaugă o notă de sofisticare și-ți învăluie formele într-o manieră avantajoasă.

 

Aceasta rochie este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon, inclusiv pentru cununia civila. Este confectionata din tul, cu terminatie in rijelina si cu aplicatii de dantela si broderie. Fusta are un plus de volum datorita straturilor multiple de material. Fusta se leaga cu fermoar la spate, iar partea de sus se inchide tip corset cu panglica si mos si baba. Bustul este buretat.

 

Rochie eleganta de ocazie din catifea dantelata deosebit de frumoasa , cu un croi mulat si maneci lungi, tip clopot. Imbrac-o la ocazii, la tocuri, cu o capa din material cu aspect pretios. Incepand cu marimea L se adauga 2 cm fata de S, iar de la marimea 2XL se adauga 4 cm fata de S.

 

Rochie eleganta cu design asimetric si franjuri din sticla pe slit. Are umerii goi si croiala tip creion. Fusta este prevazuta cu slit pe piciorul stang si franjuri din sticla pe terminatia slitului. Este dublata pe interior cu tesatura satinata.

 

Rochie de ocazie în cloș, disponibila pe doua culori. Decolteu petrecut în V, mânecă trei sferturi cu manșetă îngustă incheiata cu un nasture tip perlă. Cordon detașabil tip fundă. Lungime medie. Țesătură: voal plisat, dublată pe interior. Închidere cu fermoar ascuns la spate. Fabricat în România.

 

Rochie eleganta in clos, cu cordon detasabil si accesoriu tip funda cu inimioara. Are decolteu in V petrecut, cu maneca lunga cu manseta. Materialul este usor elastic si satinat, iar pe interior are captuseala satinata. Alege sa stralucesti in aceasta rochie, accesorizand-o cu pantofi stiletto in acelasi ton si cu geanta plic, vei arata splendid!

 

 

O rochie creata special pentru tine, de catre designerii nostri  in atelierele proprii, cu un croi mulat, care iti va scoate in evidenta formele feminine. Materialul satinat nu este elastic. Este captusita cu material elastic. La spate are slit si inchidere cu fermoar ascuns. Manecile tip clopot, au aplicatii de franjuri cu paiete. Umerii sunt decupati.

 

O rochie diafana care va intoarce toate privirile! Alege sa o porti la evenimentele importante din viata ta si vei straluci de fiecare data! Materialul din voal are aspect usor creponat. Este captusita pe interior cu material elastic. Maneca se inchide cu nasturi tip perla. Decolteul este petrecut. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. In talie, se prinde cu cordon detasabil, confectionat din acelasi material cu rochia.

 

O rochie in care cu siguranta te vei simti splendid! Bulinele, bustul tip corset cu bretele si croiul in clos al fustei te duce cu gandul la printesele din poveste. Alege sa fii una din ele purtand-o! Cordonul detasabi din tulle are o fundita decorativa la spate. Pe interior are dublura din material satinat. Se inchide la spate cu fermoar ascuns.

 

ROCHII DE OCAZIE LA MODA IN 2022 VEZI OFERTA SI PRETURILE