dyfashion.ro

Geci si Paltoane la Moda in 2022

Geci dama online 

Fii in tendinte si in sezonul rece, purtand articole vestimentare care iti scot tinutele din anonimat, precum aceasta geaca cambrata, accesorizata cu blana ecologica. Are snur incorporat la gluga si la terminatie, putand fi ajustat in laterale, pe interior. Are blana ecologica detasabila la buzunare, atasata cu capse, si in jurul glugii, atasata cu nasturi. Mansetele manecilor au material tricotat elastic pe interior. Este captusita cu material din fas.

 

Paltoane dama online 

Alege sa iti completezi tinutele de iarna cu acest palton elegant, cu croi cambrat, care iti va evidentia minunat outfit-ul! Materialul este fin la atingere, iar pe interior este captusit cu material din fas. Se inchide cu nasturi, peste care este o clapeta de material de sus pana jos. Are buzunare laterale. La guler, are blanita artificiala care se prinde cu mos si baba, insa blanita nu se prinde de palton. Nu este elastic, iar in talie este stramt, tocmai pentru a evidentia talia.

 

Geaca din fas matlasata cambrata, care iti va tine de cald in zilele friguroase din sezonul rece! Gluga nu este detasabila, iar blana ecologica din jurul ei se poate da jos. Are snur incorporat in jurul glugii care se poate ajusta. Are buzunare in fata care se inchid cu fermoar ascuns.

 

Paltoane dama online

Pentru ca in sezonul rece piesele vestimentare cele mai indispensabile sunt paltoanele, alege cu incredere acest palton cambrat elegant, care iti va scoate tinuta in evidenta de fiecare data. Blana de la guler si de la mansete iti va da un aer super chic. Se inchide cu nasturi in fata. Este captusit la interior cu material asemanator materialului de fas. Blana de la guler este detasabila, avand sistem de prindere mos si baba, cea de la mansete este cusuta, nu se poate detasa.

 

Geaca perfecta pentru vremea de afara cat si pentru sezonul de tranzitie, deoarece nu este foarte groasa. Croiul larg, usor asimteric, avantajeaza orice silueta si te va ajuta sa iti creezi look-uri lejere. Are snur incorporat la terminatie si in jurul glugii. Are buzunare duble, iar in josul lor are cate trei capse care nu se deschid.

 

Palton elegant cambrat, perfect pentru tinutele tale de la birou sau la evenimentele importante din viata ta! Blana voluminoasa de la guler, detasabila, ii da un aer ultra feminin si chic. Are buzunare laterale, iar pe interior este captusit cu material satinat. Materialul de la exterior este fin la atingere si neelastic. Se inchide cu un nasture la exterior, si cu unul in interior. Alege sa il porti la pantaloni din stofa, la rochii sau la fuste, vei arata splendid cu oricare alegere!

 

Geaca cu doua fete este indispensabila in sezonul rece si te va ajuta sa iti creezi diverse look-uri datorita versatilitatii ei. Are un croi drept, insa poate fi ajustata pe talie cu snurul incorporat. Gluga este detasabila, si are snur incorporat, la fel si terminatia gecii are snur care poate fi ajustat. Se inchide cu fermoar si capse, iar mansetele manecilor au cate o capsa. Geaca are doua fete: una neagra si una cu imprimeu de zebra.

 

Palton elegant cu un croi cambrat perfect pentru outfit-urile tale de la birou si nu numai! Alege sa il porti impreuna cu rochie sau pantaloni eleganti si vei arata impecabil cu fiecare aparitie! Are buzunare in fata si inchidere cu nasturi. Are guler inalt si este captusit pe interior.

 

Geci dama online

Geaca din fas matlasata, perfecta pentru anotimpul de afara cat si pentru zilele mai putin friguroase. Are un croi drept, dar poate fi ajustata in talie, cu un snur incorporat. Are snur in jurul glugii si la terminatie, putandu-se strange in laterale, pe interior. Se inchide cu fermoar si capse. Pe interior este captusita cu material din fas cu imprimeu floral.

 

 

Paltoane dama online

Palton elegant din stofa de cea mai buna calitate cu model floral in relierf in material, tip jaquard. Este captusit pe interior, are umerii buretati si se inchide cu nasturi.

 

 

Geci dama online 

Geaca din fas cu croi drept, ideala pentru anotimpul mai rece! Se poate ajusta in talie cu un snur incoporat. Are snur la terminatie si in jurul glugii. Gluga este detasabila, iar pe interior este captusita cu material din fas. Buzunarele nu se inchid, si sunt accesorizate cu fermoar. Se inchide cu fermoar si capse, iar mansetele manecilor au cate o capsa fiecare, putand fi ajustate.