fashiondays.ro

Rochii office la moda in 2022

Rochii office la modă în 2022

Realizata in propriile atelierele de catre designerii nostri StarShiners, prin tehnica imprimeului custom made print, aceasta rochie promite sa te scoata in evidenta de fiecare data. Croiul larg avantajeaza orice silueta si poate fi purtata la diverse ocazii. Are captuseala elastica si inchidere cu fermoar ascuns la spate. Materialul este neelastic si fin la atingere

 

Rochie midi StarShinerS cu maneci trei-sferturi cu croiala clasica, in stil conic, ce iti contureaza perfect formele, pastrand, totodata, un aspect clasic, rafinat. Este fabricata dintr-un material de calitate superioara, scuba creponat, usor elastic, se aseaza armonios pe silueta. Decolteul petrecut in V adauga o nota de senzualitate irezistibila. Poart-o cu accesorii in nuanțe nude pentru un look ireprosabil. O piesa clasica si versatila, cu un design ultra-feminin care nu se demodeaza niciodata.

 

Rochie tip creion, pana la genunchi, realizata din combinatie de stofa elastica, de grosime medie si material de jaquard, obtinut prin imbinarea firelor, in culori contrastante. Materialul este incretit in zona taliei, subtiind-o si se inchide cu fermoar la spate.

 

O rochie cu croi in A, in care te vei simti confortabila si in acelasi timp eleganta! Alege sa o porti cu pantofi cu toc si palton, si vei avea un look impecabil! Croiul avantajeaza orice silueta si ascunde micile imperfectiuni. Pe interior are captuseala elastica. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Materialul este neelastic si are o densitate medie, ideal pentru vremea de afara!

 

Aceasta rochie cu imprimeu unic iti va evidentia formele feminine si iti va oferi in acelasi timp, comoditate si lejeritate in miscare! Materialul plin este elastic, tip lycra are o densitate medie. Nu are captuseala. Poart-o cu incredere la birou si nu numai, impreuna cu pantofi sau botine cu toc, si vei obtine un look feminin si trendy de fiecare data!

 

O rochie office eleganta si seducatoare pe care trebuie sa o ai in garderoba ta. Model midi cu maneci 3/4 a carei croiala clasica, in stil conic, confectionata din scuba, iti contureaza delicat silueta, cu volan in talie care adauga o nota de senzualitate feminina irezistibila si un aer romantic. Este perfecta pentru orice eveniment formal sau mai puțin pretențios. O poti purta si la birou alaturi de accesoriile adecvate.

 

Rochie cu croi drept din material elastic perfecta pentru zilele de la birou in care cauti comoditate si lejeritate! Are suprapunere de material in laterale, in zona bustului. Manecile sunt din acelasi material cu cel suprapus de pe rochie, mai subtire, similar cu tricotul. Are slit la spate si se inchide cu fermoar ascuns.

 


Rochia StarShinerS cu o croiala simpla, foarte potrivita pentru orice tip de silueta ca si stil poate fi incadrata la office si elegant. Simplitatea design-ului contribuie la crearea unui efect sofisticat si elegant asupra imaginii tale iar textura si detaliile brodate transforma rochia StrarShinerS intr-o piesa vestimentara de care te vei indragosti cu siguranta. Este realizata din stofa fina, usor elastica.

 

Aceasta rochie cu imprimeu unic iti va evidentia formele feminine si iti va oferi in acelasi timp, comoditate si lejeritate in miscare! Materialul plin este elastic, tip lycra are o densitate medie. Nu are captuseala. Poart-o cu incredere la birou si nu numai, impreuna cu pantofi sau botine cu toc, si vei obtine un look feminin si trendy de fiecare data!

 

Creata in atelierele proprii, aceasta rochie tip creion iti va evidentia silueta in cel mai frumos mod. Blocurile de culoare alungesc silueta si iti va subtia talia. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si are slit. Materialul este neelastic si nu are captuseala. Alege sa o porti la birou impreuna cu pantofi stiletto si sacou, si vei avea un look de admirat!

 

Rochie cu croi in a care avantajeaza orice silueta si ofera lejeritate in miscare! Perfecta pentru tinutele de la birou si nu numai, aceasta rochie iti va oferi mereu look-uri trendy si rafinate. Nu are captuseala si se inchide la spate cu un nasture. Are guler tip camasa din bumbac, iar terminatiile manecilor sunt tot din bumbac. Materialul este elastic, placut la atingere, perfect pentru vremea de afara! Alege sa o porti la cizme, sau botine, impreuna cu un palton sau sacou!

 

Confectionata dintr-un material tip tricot elastic, aceasta rochie creata de catre designerii StarShinerS este ideala atat pentru birou, cat si pentru zilele in care doresti sa te simti lejera. Se leaga in talie cu cordon confectionat din acelasi material cu rochia, care nu este detasabil. Poart-o cu pantofi cu toc mediu sau inalt, impreuna cu un sacou sau palton, si vei arata impecabil cu fiecare aparitie!

 

ROCHII OFFICE 2022 VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE