fashiondays.ro

Ținute de primăvara la moda in 2022

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Rochii de primavara

 Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Rochii de primavara


Indiferent ca-ti doresti o rochita mai lejera, in culori vii si din bumbac, perfecta pentru momentul in care vrei sa te bucuri de nisipul unei plaje, sau poate una mai eleganta, din dantela, special creata pentru clipele deosebite ale unui petreceri tip cocktail, vei descoperi in aceasta categorie modelele dorite! Esti doar la un click distanta de rochia perfecta!

Odata cu venirea sezonului cald, senzualitatea si confortul sunt aspecte ce trebuie sa se regaseasca pe deplin in liniile tale vestimentare. E perioada in care soarele este nelipsit, iar alegerea unei rochii de primavara va putea scoate in evidenta pielea bronzata si catifelata, ce va atrage privirile de admiratie a tuturor celor din jur.

 

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Bluze & Cămăși

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Bluze & Cămăși


O colectie de bluze & camasi foarte chic si atragatoare, care sa iti completeze cu succes tinuta pe care alegi sa o porti intr-o zi racoroasa de toamna. Va punem la dispozitie bluze pentru femei cu maneca lunga sau maneca scurta, rochii bluze tricotate, bluzite din jerse, pulovere calduoase, dar si bluze elegante, pentru o tinuta office sau casual. Daca iti doresti o tinuta casual, poti alege sa combini o pereche de pantaloni sau jeansi cu un bolero sau un cardigan. Pentru tinutele office, iti recomandam o comasa cu maneca lunga sau maneca scurta, si cu siguranta, la birou o poti asorta cu un cardigan sau un sacou. La noi puteti gasi bluze in diverse culori si imprimeuri, din materiale fine, care invaluie corpul cu eleganta. Alege dintr-o gama diversa, la cele mai mici preturi, bluze si camasi de dama care sa va reprezinte! 


Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Pantaloni & Blugi

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Pantaloni & Blugi


Noi modele de pantaloni si blugi de dama, din colectia noua 2022. Atat blugii cat si pantalonii de dama sunt piese vestimentare din garderoba femeii inspirate din tinuta masculina, si sunt potriviti pentru orice situatie si in orice zi. Sunt eleganti, comozi, stilati, sexy. Pe DyFashion.Ro va punem la dispozitie multe modele de pantaloni de dama eleganti, pantaloni casual mulati , pantaloni stramti foarte sexy, blugi / jeansi stramti, cu talie joasa sau inalta, blugi simpli, blugi mulati sexy, pantaloni scurti de dama ieftini, pantaloni scurti de blugi, pantaloni scurti mulati sexy, colanti dama, colanti negri din piele. Va uram shopping placut


Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Compleuri Damă

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Compleuri Damă


 Compleurile sunt ideale in orice sezon. DyFashion a selectat variante potrivite pentru contexte diferite, astfel incat compleul cu pantalon negru si bluza cu maneca scurta este mereu o alternativa mai relaxata fata de versiunile cu sacou. De asemenea, tinutele cu fusta creion ce aduce in prim plan eleganta feminina absoluta sunt perfecte pentru a defini imaginea unei femei puternice.

Tendinta sobra este usor domolita de detalii ale acestor compleuri. Astfel, cu atat mai atractive sunt seturile, cu cat accesoriile precum printurile, fundele, volanele sau bulinele sunt prezente. Astfel de detalii ies in evidenta fara doar si poate. 


Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Fuste

Tinute la modă pentru primăvara 2022/ Fuste


Fustele disponibile in magazine bifeaza cu success orice categorie de stil, ceea ce castiga inca o data admiratia reprezentantelor feminine! Sunt piese vestimentare ce pot compune outfit-uri dintre cele mai interesante, de altfel cele care permit combinatii vestimentare in afara regulilor comune. In lungimi variate, acestea sunt ideale pentru a contura originalitatea tinutelor elegante, office sau casual. Modelele cu talie inalta pot fi integrate cu succes in garderoba, fiind un real atu al acesteia, indiferent de sezon. Cu putina creativitate, oricine poate straluci cu ajutorul unei fuste atent alese din portofoliul DyFashion.

Fusta este articolul vestimentar care echilibreaza balanta in favoarea purtatoarei, punand accent pe finetea si rafinamentul specific feminin. Permite o accesorizare extinsa si denota intotdeauna un aer pur de feminitate. Modelele disponibile la DyFashion se prezinta intr-o paleta cromatica versatila, au la baza materiale inalt calitative, atent alese, ce promit confort si libertate in miscari.


Tinute la modă pentru primăvara 2022/  Ținute sport/casual

Tinute la modă pentru primăvara 2022/  Ținute sport/casual 

 

 O gama larga de tinute lejere potrivite pentru primavara care bate la usa. Aveti de unde sa va inspirati cu tinute de primavara din materiale de calitate potrivite pentru sezonul cald care urmeaza


Ținute la modă pentru primăvara 2022/ Salopete

Ținute la modă pentru primăvara 2022/ Salopete


Eleganta este emblematica in randul reprezentantelor feminine. Stilul vestimentar este modul prin care fiecare femeie isi exprima rafinamentul si personalitatea. Salopetele sunt alegeri practice care se incadreaza cu succes in randul tinutelor elegante. Clasice, formale sau extravagante, salopetele de dama contureaza personalitati puternice. O astfel de tinuta este reprezentativa pentru statutul femeii moderne, independente, increzatoare in fortele proprii.

Deoarece siluetele nu sunt asemanatoare am introdus in colectia noastra DyFashion modele potrivite care sa contureze si sa evidentieze diferitele atuuri ale fiecarei reprezentante feminine. Prin urmare, un corp suplu cere modele de salopete dama care sa accentueze talia de viespe. Pentru siluetele in forma de mar va recomandam sa va jucati cu imprimeurile si cu pliurile din parte superioara, pentru a crea efectul estetic dorit.