fashiondays.ro

Bluze de Primăvară Pentru Femei


Bluza dama cu croi larg din bumbac cu guler si broderie florala • SunShine

Bluze Pentru Femei - Colecția de Primăvară

Ultra trendy si casual, aceasta bluza din bumbac, tip ie, cu broderie florala colorata este ideala pentru o tinuta lejera, de vara. Bumbacul este subtire, iar broderia este perfect cusuta pe material. Se inchide cu un nasture la maneca.

 

Alege sa fii eleganta si comoda la birou, purtand aceasta bluza din material elastic, fin la atingere, cu croi larg. La mansetele manecilor si la terminatie are o banda lata de material cusuta. Nu are sistem de inchidere.

 

Perfecta pentru birou si nu numai, am pregatit pentru tine, aceasta bluza vaporoasa, cu imprimeuri in tendinte! Croiul larg avantajeaza orice silueta si poate fi purtata cu usurinta in diverse combinatii vestimentare. Manecile sunt suflecate si prinse intr-un nasture, care nu pot fi desfacute. La decolteu are nasturi decorativi aurii, care nu se desfac.

 

Bluza lejera din bumbac perfecta pentru tinutele casual, cu un croi drept si decolteu in v. Manecile se pot prinde cu un nasture, putand fi purtate si trei-sferturi. Are broderie florala in jurul decolteului si este usor asimetrica, fiind mai scurta pe laterale.

 

Bluze Pentru Femei - Colecția de Primăvară

Alege sa iti completezi tinuta casual cu aceasta bluza/tunica cu croi asimetric in partea de jos, maneca scurta si un guler rotunjit. Croiul este perfect pentru orice tip de silueta deoarece mascheaza micile imperfectiuni.

 

Bluza super lejera de primavara - vara, din material vaporos, usor creponat. Manecile sunt trei-sferturi si sunt prevazute cu un nasture decorativ.

 

Pentru primavara ce bate la usa am pregatit pentru tine articole esentiale outfit-urilor tale de la office si nu numai! Cu un croi larg, aceasta bluza iti va veni de minune! Materialul este elastic, similar cu lycra, si are insertii cauciucate aplicate pe material. In jurul mansetelor si in fata, la decolteu, are o fasie de material brodat. In jurul gulerului si a mansetelor are volanase din voal.

 

Completeaza-ti tinuta casual cu aceasta camasa din denim, ultra feminina datorita croiului si a gulerului in contrast, cu aplicatii cu perle. Gulerul se prinde in nasturi, deci se poate detasa. Se inchide cu capse. Umerii sunt incretiti pentru a oferi un plus de volum.

 

Alege sa fii unica, purtand printuri create in atelierele proprii, prin tehnica printului digital! Articol versatil, aceasta bluza o poti asorta fie la pantaloni din stofa, fie la fuste, iar culorile de pe bluza pot fi usor combinate! Umerii sunt usor incretiti pentru un plus de volum. Materialul este neelastic si este usor texturat.

 

Bluza din bumbac reiat, elastica, cu un croi mulat si umeri incretiti, cu volum. Are decolteu in ”V” si este accesorizata cu dantela atat pe decolteu, cat si la mansete. De asemenea, designul este completat de nasturii de pe maneci.

 

 

 

 

Bluze pentru femei

O colectie deosebita de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice, cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un stil childish, sobru sau sweet, cu siguranta iti vei gasi bluza perfecta aici. Noi venim cu solutia celor mai moderne bluze care pot fi combinate cu fuste, pantaloni sau blugi. Alege ce ti se potriveste si straluceste! 

 

 Bluze femei, vezi oferta completa si preturile