fashiondays.ro

Promotii Rochii de Seara

Rochie roz prafuit asimetrica de ocazie in clos cu volanase si aplicatii cu sclipici

Rochie asimetrica cu aplicatii cu sclipici si terminatia in clos - este alegerea perfecta pentru o seara de neuitat la un evinement sau la o cina romantica. Se inchide cu fermoar ascuns la spate. Materialul fin si dublat la fusta, decolteul petrecut in V, volanasele finute in zona umerilor respectiv in partea joasa a rochiei te vor ajuta sa atragi toate privirile din celor din jur. Este prevazuta in talie cu perlute si pietricele tip curea, nedetasabile.

 

Atat de diafana si speciala, alege sa intorci toate privirile in aceasta rochie lunga, de ocazie, din tul.

 

Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata tesatura cu sclipici.

 

Alege sa stralucesti la evenimentul mult asteptat in aceasta rochie din tulle tip plasa. Linia decolteului este cazuta astfel incat se poate purta si pe umeri si normal. Talia este elastica ceea ce ii da un plus de comoditate. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil si este realizat dintr-o panglica usor satinata. Captuseala rochiei este in contrast. La terminatia partii inferioare este un volanas incretit care ii ofera rochiei un plus de volum.

 

Rochie lunga de seara, tip corset, cu un croi asimetric. Are bustul buretat cu push-up si se inchide cu fermoar la spate, iar materialul este incretit. Alege sa fii o adevarata aparitie!

 

Rochie de ocazie, lunga, din tul cu bretele. Fusta are mai multe straturi de tul si captuseala. Se inchide cu fermoar la spate. Poart-o la evenimentele speciale din viata ta: nunta, botez, banchet sau alte ocazii speciale. Te vei simti ca in povesti. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc.

 

O rochie dulce de ocazie, ideala pentru cele mai cool evenimente din viata ta. Este confectionata din material lejer cu aplicatii cu buline.

 

Rochie de seara elegantă din jacard cu fir lurex argintiu, cu decolteu rotund si mânecă ¾ cu volum pe umar. Este prevazuta cu corseletă pentru evidențierea taliei si cu o bridă decorativă fixată cu 2 nasturi tip bijuterie în talie. Este dublată pe interior cu țesătură satinată.

 

Rochia Artista este un produs autohton de inalta calitate, realizata din material satinat tip tafta in partea de sus si aplicatii de dantela si paiete in partea de sus. Are cupe buretate care nu se detaseaza. Cordonul este confectionat tot din material satinat si este detasabil. Rochia are croi in clos si se termina cu rijelina lata pentru un plus de volum. Se inchide cu fermoar la spate si nu este captusita.

 

La evenimentele speciale din sezonul acesta, alege sa te faci remarcata in aceasta super rochie de seara mulata, cu volanase din organza. Poarta tocuri inalte si simte-te bine in pielea ta!

 

Rochie diafana, ideala pentru cel mai perfect eveniment din viata ta! Are croi lung, in clos si este confectionata din satin plin, care cade, lucru ce ofera rochiei o tinuta de printesa. Partea de sus, pana in talie, este captusita, iar fusta nu are captuseala. Este dublata la decolteu si are un decolteu mic in V la spate. Slitul frontal vine despicat pe picior pana sus. Cureaua este confectionata din acelasi material, caruia i s-a adaugat o catarama cu pietre. Cureaua este detasabila.

 

Designerii au creat aceasta rochie special pentru evenimentele din acest sezon. Materialul usor din voal creponat ofera lejeritate in miscare. Cordonul este confectionat din acelasi material ca si rochia si este prevazut cu broderie florala colorata, cusuta. Captuseala este satinata. Fermoarul este invizibil, iar cordonul este detasabil. Poarta pantofi cu varf ascutit si o geanta plic eleganta pentru o aparitie de zile mari.

 

PROMOTII ROCHII DE SEARA