dyfashion.ro

Rochii de Nunta Lungi Elegante

Atrage toate privirile in aceasta rochie lunga de nunta, cu mansete oversize si cordon tip funda cu catarama cu cristale. Croiala este petrecuta, in clos si se inchide in talie cu doi nasturi. Maneca este despicata cu manseta oversize, are nasturi cu cristale la manseta.Talia este elastica. Tesatura este voal plisat, usor satinat. Dublura midi satinata.

  

> ROCHII DE NUNTA LUNGI ELEGANTE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE <

 

O prezenta diafana in aceasta rochie de nunta lunga, cu croiala in clos, confectionata din material satinat, usor si fin la atingere. Fundita de pe bust ii da un plus de romantism.

 

Fii ultra moderna si cu ochii pe tine in aceasta rochie superba de nunta, cu croi lung, in clos, cu slit inalt in partea din fata pentru un plus de feminitate. Materialul satinat iti va oferi stralucire!

 

Vrei sa fii cea care atrage toate privirile? Rochia plisata este potrivita pentru orice eveniment special din viata ta. Poart-o cu sandale cu barete si accesorii simple.

 

Rochie de nunta eleganta, lunga si diafana, realizata din straturi multiple de tul, crapata pe picior, cu croi in clos. Partea superioara este accesorizata cu paiete, o fundita maxi si un strat de plasda transparenta pe centrul decolteului in v. Se inchide cu fermoar la spate.

 

Rochie eleganta, lunga si diafana, realizata din straturi multiple de tul, crapata pe picior, cu croi in clos. Partea superioara este accesorizata cu paiete, o fundita maxi si un strat de plasda transparenta pe centrul decolteului in v. Se inchide cu fermoar la spate.

 

Fii ultra moderna si cu ochii pe tine in aceasta rochie de nunta superba, cu croi lung, in clos, cu slit inalt in partea din fata pentru un plus de feminitate. Materialul satinat iti va oferi stralucire!

 

O rochie diafana, confectionata din voal de densitate medie, captusita pe interior. Partea de sus este confectionata din broderie si are spatele gol.

 

Atrage toate privirile in aceasta rochie maxi, ultra eleganta si confortabila. Se inchide cu nasturei imbracati in partea de sus si fermoar ascuns in lateral. Are aplicatii din perle, pietre si paiete. Bustul este buretat. Este prevazuta cu o parte elastica tip banda pentru un confort sporit. Captuseala este satinata.

 

Fii pregatita sa petreci toata noaptea in aceasta rochie de nunta lunga, cu umeri goi si broderie aplicata manual in zona taliei. Fusta este realizata din material satinat, iar partea de sus este din material elastic. Stilizeaz-o cu cercei simpli si tocuri pentru un look extraordinar!

 

Rochie de ocazie, lunga, din tul, cu decolteu in V la spate. Are portiuni de material transparent in partea de sus, lateral, iar fusta are mai multe straturi de tul si captuseala satinata. Se inchide cu fermoar la spate. Este o creatie deosebita, de o frumusete rara cu un design fermecator si romantic. Poart-o la evenimentele speciale din viata ta: nunta, botez, banchet sau alte ocazii speciale. Te vei simti ca in povesti. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc.

 

Uimeste printr-o aparitie remarcabila in aceasta rochie eleganta, lunga, de un rafinament aparte. Partea superioara se aseaza pe corp si este realizata din dantela accesorizata cu paiete pe suport de plasa. Zona taliei este evidentiata de un cordon lat fix si partea inferioara este ampla cu pliuri care pornesc din talie.

 

> ROCHII DE NUNTA LUNGI ELEGANTE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE <