fashiondays.ro

Îmbrăcăminte femei de primăvară

Îmbrăcăminte femei de primăvară - TRICOURI
Îmbrăcăminte femei de primăvară - Tricouri


Tricourile fac parte din garderoba de primavara a oricarei femei. Sunt articole practice, versatile si preferate pentru acele momente definite de relaxare, fara sa pierzi insa din farmecul feminin. Conceptul de t-shirt este unul imprumutat si obisnuia sa fie vorba despre un articol de imbracaminte lejer. In timp a devenit perfect pentru street wear, iar acum are mai multa personalitate ca oricand. 

 

>TINUTE DE PRIMAVARA COLECTIE NOUA<

In variantele moderne, tricourile sunt elemente de baza in garderoba. Astfel, indiferent de sezon, le vei putea purta cu sacou, blazer sau ca atare. Am pregatit pentru toate gusturile si preferintele tricouri cu printuri. Acestea atrag atentia si anima orice tinuta, fiind un motiv in plus pentru care vei adora tricourile si cat sunt de practice.  


Îmbrăcăminte femei de primăvară - Rochii de primăvară
Îmbrăcăminte femei de primăvară - Rochii de primăvară


Odata cu venirea sezonului cald, senzualitatea si confortul sunt aspecte ce trebuie sa se regaseasca pe deplin in liniile tale vestimentare. E perioada in care soarele este nelipsit, iar alegerea unei rochii de vara va putea scoate in evidenta pielea bronzata si catifelata, ce va atrage privirile de admiratie a tuturor celor din jur.

Pentru ca primavara si vara este momentul perfect de a purta culorii vii si calde, am venit in intampinarea ta cu o colectie de rochii ce-ti vor invia garderoba si care te vor ajuta sa iesi, in cel mai placut mod, din anonimat.

Materialele pe care le-am folosit in cadrul acestor rochii de vara sunt atent alese pentru a-ti oferi un grad optim de confort, prin care pielea sa respire excelent si sa ai acea senzatie de racoare, atat de mult cautata in zilele toride.


Îmbrăcăminte femei de primăvară - Bluze si camasi pentru femei
Îmbrăcăminte femei de primăvară - Bluze si camasi pentru femei

O colectie de bluze foarte chic si atragatoare, care sa iti completeze cu succes tinuta pe care alegi sa o porti intr-o zi racoroasa de primavara. Imbracaminte femei de primavara. Va punem la dispozitie bluze pentru femei cu maneca lunga sau maneca scurta, rochii bluze tricotate, bluzite din jerse, pulovere calduoase, dar si bluze elegante, pentru o tinuta office sau casual. Daca iti doresti o tinuta casual, poti alege sa combini o pereche de pantaloni sau jeansi cu un bolero sau un cardigan. Pentru tinutele office, iti recomandam o comasa cu maneca lunga sau maneca scurta, si cu siguranta, la birou o poti asorta cu un cardigan sau un sacou. La noi puteti gasi bluze in diverse culori si imprimeuri, din materiale fine, care invaluie corpul cu eleganta. Alege dintr-o gama diversa, la cele mai mici preturi, bluze si camasi de dama care sa va reprezinte!


Îmbrăcăminte femei de primăvară - Pantaloni & Blugi
Îmbrăcăminte femei de primăvară - Pantaloni & Blugi


Cele mai noi modele de pantaloni si blugi de dama, din colectia noua 2017. Atat blugii cat si pantalonii de dama sunt piese vestimentare din garderoba femeii inspirate din tinuta masculina, si sunt potriviti pentru orice situatie si in orice zi. Sunt eleganti, comozi, stilati, sexy. Pe DyFashion.Ro va punem la dispozitie multe modele de pantaloni de dama eleganti, pantaloni casual mulati , pantaloni stramti foarte sexy, blugi / jeansi stramti, cu talie joasa sau inalta, blugi simpli, blugi mulati sexy, pantaloni scurti de dama ieftini, pantaloni scurti de blugi, pantaloni scurti mulati sexy, colanti dama, colanti negri din piele. Va uram shopping placut!


>TINUTE DE PRIMAVARA COLECTIE NOUA<