fashiondays.ro

Rochii de Ocazie Lungi - Colecții Noi

Creata astfel incat sa flateze silueta, iti va pune in valoare formele intr-un mod irezistibil si iti garanteaza totodata o alura rafinata si seducatoare. Decolteul lasat si slitul lateral sporesc farmecul. Bretele sunt late in asa fel incat sa acopere sutienul. Plusul consta in aplicatiile cu pietre de pe aceste bretele, care fac rochia ultra GLAM

 

Rochie eleganta, lunga si diafana, realizata din straturi multiple de tul, crapata pe picior, cu croi in clos. Partea superioara este accesorizata cu paiete, o fundita maxi si un strat de plasda transparenta pe centrul decolteului in v. Se inchide cu fermoar la spate.

 

Zona taliei este evidentiata de un cordon lat fix si partea inferioara este ampla cu pliuri care pornesc din talie. Decolteul este petrecut. Lungimea manecilor este pana la incheietura. Materialul de pe maneci vine usor larg intrucat nu este elastic. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar lung.

 

Decolteul adanc in V dar si croiul partii inferioare care cade fluid pe linia corpului, fiind realizata din 2 parti care se intersecteaza pe linia piciorului stang, iti vor oferi un look senzational. Lungimea manecilor este pana la incheietura, ele avand in zona umarului un mic plus de material incretit, ceea ce le ofera putin volum si eleganta. Zona taliei este evidentiata de un cordon realizat din acelasi material cu rochia si accesorizat cu o catarama decorativa cu pietricele. Croiul din partea superioara frontala cu pense in zona bustului, va face ca rochia sa se aseze perfect.

 

Alege sa porti la evenimentul mult asteptat aceasta rochie lunga din tulle. Croiul este in clos amplu cu rijelina la terminatia tulle-ului pentru un plus de volum. Cordonul cusut in zona taliei realizat din pietre strass nu este detasabil. Sistemul de inchidere al rochiei este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Linia decolteului este in V. La umeri sunt aplicate pene decorative. Crapatura de pe picior iti va oferi un plus de eleganta si senzualitate. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

Rochie de ocazie lunga cu pliuri din tesatura satinata, bust din dantela florala cu paiete translucide aplicate, dublat cu captuseala lucioasa, decolteu senzual in V, cu bustul buretat, cap de maneca, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

 

Alege sa porti aceasta rochie lunga realizata din tafta cu aspect satinat. Linia decolteului este in V si dispune de cupe moi cu forma de sustinere. Are sistemul de inchidere la spate si este dat de un fermoar ascuns la spate. Volanasele aplicate pe linia umarului iti vor oferi un plus de volum si de unicitate. Acest model dispune de captuseala interioara totala.

 

Alege sa porti la evenimentul mult asteptat aceasta rochie lunga din tulle cu insertii de sclipici. Croiul este in clos amplu cu rijelina la terminatia tulle-ului pentru un plus de volum. Cordonul cusut in zona taliei realizat din pietre strass nu este detasabil. Sistemul de inchidere al rochiei este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Linia decolteului este in V. La umeri sunt aplicate pene decorative si pietre strass. Crapatura de pe picior iti va oferi un plus de eleganta si senzualitate. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

Rochie de ocazie in clos din tafta crapata pe picior cu imprimeu floral

Alege sa porti la evenimentul viitor aceasta rochie lunga realizata din tafta subtire elastica cu aspect satinat. Croiul este in clos cu pliuri de material in zona taliei si o crapatura pe picior. Croiul partii superioare este parte peste parte cu un decolteu adanc in V. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns lung. La acest model doar partea superioara este captusita.

 

Straluceste la evenimentul la care vei participa in aceasta rochie lunga, realizata dintr-un material cu elasticitate si cu un aspect satinat. Tesatura este de densitate medie. Linia decolteului este petrecuta, cazand pe umeri. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns lung. La acest model de rochie doar bustul este captusit. Din zona taliei la partea inferioara, pornesc pluri de material.

 

Atrage toate privirile in aceasta rochie lunga, de ocazie, cu mansete oversize si cordon tip funda cu catarama cu cristale. Croiala este petrecuta, in clos si se inchide in talie cu doi nasturi. Maneca este despicata cu manseta oversize, are nasturi cu cristale la manseta.Talia este elastica. Tesatura este voal plisat, usor satinat. Dublura midi satinata.

 

Rochie diafana, ideala pentru cel mai perfect eveniment din viata ta! Are croi lung, in clos si este confectionata din satin plin, care cade, lucru ce ofera rochiei o tinuta de printesa. Partea de sus, pana in talie, este captusita, iar fusta nu are captuseala. Este dublata la decolteu si are un decolteu mic in V la spate. Slitul frontal vine despicat pe picior pana sus. Cureaua este confectionata din acelasi material, caruia i s-a adaugat o catarama cu pietre. Cureaua este detasabila.

 

Rochie Artista eleganta, lunga si diafana, realizata din straturi multiple de tul, crapata pe picior, cu croi in clos. Partea superioara este accesorizata cu paiete, o fundita maxi si un strat de plasda transparenta pe centrul decolteului in v. Se inchide cu fermoar la spate.