fashiondays.ro

Rochii de vară ieftine ❤ Promotii

O rochie de vara maxi , ultra comoda si vaporoasa. Materialul este fin, usor texturat. Nu se inchide. Bretele nu sunt ajustabile

 

>VEZI OFERTA SI PRETURILE<

 

Alege sa porti o rochie vaporoasa de vara care sa iti asigure confort termic in zilele toride de vara. Confectionata din voal imprimat, un material foarte subtire si fluid este cu siguranta alegerea ideala pentru sezonul acesta. Decolteul este in V, petrecut. Manecile sunt scurte tip clopot. Croiul este in clos cu elastic in talie ceea ce o face potrivita pentru orice tip de silueta. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

Pune-te pe primul loc si fa-ti cadou aceasta rochie superba atent lucrata pentru a-ti satisface atat confortul cat si a-ti asigura un look de neuitat. Realizata din lycra, un material fin la atingere cu o elasticitate mare, vei avea totala lejeritate in miscare. Manecile sunt scurte, gulerul este rotunjit iar croiul este in partea de sus pe corp, usor cambrat, de la nivelul taliei in jos acesta devenind larga, in clos.

 

Alege sa porti aceasta rochie din georgette, un voal cu densitate plina pentru a te putea bucura din plin de zilele toride de vara. Croiul este in clos cu elastic in talie ceea ce o face ideala pentru orice tip de silueta. Linia decolteului este in V. Are aplicati cu scop decorativ nasturei in partea frontala. Manecile sunt lungi si largi cu terminatia prinsa in elastic. Imprimeurile abstracte te vor scoate din anonimat.

 

Rochiile furou sunt in trend si in acest sezon de aceea nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Aceasta rochie este realizata din satin, un material subtire si fin, ideal pentru zilele calduroase de vara. Bretelele sunt ajustabile. Are un slit pe lateral ceea ce iti va oferi o nota de senzualitate.

 

O rochie ieftina de vara, ultra comoda si lejera datorita materialul din voal de densitate medie si a croielii asimetrice. Este prevazuta cu elastic in talie. Captuseala este simpla, dar elastica.

 

Alege sa te simti speciala in fiecare zi, tocmai de aceea iti propunem acest model de rochie. Cu maneci lungi din material subtire cu o usoara elasticitate care au elastic la terminatie. Un decolteu tip barcuta care se poate purta si pe umeri, cu volanase pe toata linia lui. Linia taliei iti va fi evidentiata datorita elasticului care o va face sa se aseze pe tine perfect. Partea inferioara a rochiei este incretita iar la terminatie sunt atent cusute mai multe volanase, element care iti va oferii cu siguranta un look fresh, in deplina actualitate cu trend-urile sezonului acesta.

 

Rochie de vara galben neon midi cu croi larg din material subtire cu volanase • Lady Pandora

O rochie care este potrivita oricarei siluete datorita croiului larg pe care il are. Ascunde micile imperfectiuni si, in acelasi timp, datorita culorii vibrante te scoate in evidenta. Se inchide la spate cu un singur nasture. Materialul este fluid si usor creponat. Linia decolteului este rotunjita. Rochita nu dispune de captuseala interioara.

 

Alege o rochie vaporoasa de vara, in combinatie de culori vii sau pale, cu care vei iesi sigur in evidenta. Volanasele de la maneci ofera un aer romantic rochiei.

 

Atat de feminina si copilaroasa, aceasta rochie este perfecta pentru zilele calduroase de vara. Este confectionata dintr-un material fin, vaporos, placut la atingere. Se leaga la spate cu snur din aceeasi tesatura, iar spatele ramane gol. Are aplicatii din broderie pentru un plus de romantism.

 

Este prevazuta cu elastic in talie, doar in partea din spate. Nu are captusela. Manecile sunt prinse in elastic pentru a crea un volum mai mare. Totodata, de-a lungul decolteului, are elastic care ii ofera comoditate la purtarea cu umerii goi. Snurul din piept este fals. Materialul este usor texturat.

 

Imbraca-te intotdeauna sa impresionezi! Aceasta rochie ieftina de vara este Unicata intrucat face parte din colectia cu imprimeuri custom made creata de catre designerii nostri EXCLUSIV pentru StarShinerS. Croiul este tip creion. Decolteul este rotunjit. Manecile sunt scurte, usor bufante si au la terminatie o manseta. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model nu dispune de captuseala interioara.

 

>VEZI OFERTA SI PRETURILE<