fashiondays.ro

Rochii de primavara 2022| Modele noi

Realizata in atelierele proprii, designerii StarShinerS, au creat pentru femeia moderna, aceasta rochie de primavara cu croi larg, care avantajeaza orice silueta si iti va completa cu succes garderoba de primavara! Nu are inchidere si nici captuseala. Materialul este elastic si usor gofrat

 

>ROCHII DE PRIMAVARA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE<

 

Rochie midi realizata din materiale atent alese care sa iti asigure atat confort cat si un look senzational. Materialul este subtire, cu un aspect mat, usor transparent imprimat cu motive florale. Lungimea manecilor este pana la incheietura avand ca terminatie o manseta cu prindere in 2 nasturei tip perluta. De asemenea Inchiderea rochiei este frontala si se face prin nasturei mici tip perla, asortati cromatic. Gulerul este tip camasa. Talia este fixa si din talie, partea inferioara este cu pliuri de material. Rochia nu are captuseala.

 

Rochii de primavara 2022| Modele noi. Fii pregatita pentru urmatorul anotimp infloritor cu piese vestimentare in culori vibrante, in care nu vei trece neobservata! Croiul in clos, cu elastic in talie, o face usor de imbracat si de purtat. Are curea din piele ecologica care este detasabila. Se inchide cu nasturi in fata, pana la talie. Manecile sunt bufante, iar la mansete are elastic. Nu are captuseala, iar materialul nu este elastic.

 

Imbraca-te intotdeauna sa impresionezi! Aceasta piesa vestimentara este Unicata intrucat face parte din colectia cu imprimeuri custom made creata de catre designerii nostri EXCLUSIV pentru StarShinerS. Croiul este tip creion. Decolteul este rotunjit. Manecile sunt scurte, usor bufante si au la terminatie o manseta. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model nu dispune de captuseala interioara.

 

Avand ca si caracteristici croiul mulat si detaliul de tip fermoar de pe spate, rochia promite sa intoarca multe priviri. Poti sa o porti fie la birou, fie la un eveniment de zi. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu barete.

 

Rochii de primavara 2022| Modele noi. Materialul din care este confectionata are in compozitia sa fibroasa elastan, ceea ce iti va oferi un plus de confort, o mai buna asezare pe silueta si lejeritate in miscare. Manecile sunt lungi si au la terminatie o manseta ingusta realizata din acelasi material prinsa in 2 nasturei decorativi aurii. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. La baza rochiei este un volanas usor incretit care iti va oferii volum in partea inferioara. Decolteul este rotunjit, la baza gatului. Acest model dispune de captuseala doar la partea inferioara.

 

Pentru anotimpul infloritor ce bate la usa, am pregatit pentru tine aceasta rochie diafana, in stil retro, cu volan mare la terminatie. Se leaga in talie cu cordon detasabil, confectionat din acelasi material cu rochia. Nu are captuseala iar la spate se inchide cu un nasture tip perla. Mansetele manecilor se inchid cu nasturi si au pliuri de material pentru un plus de volum. Materialul nu este elastic si este usor texturat.

 

Nu lasa sezonul primaverii sa te prinda nepregatita, si alege sa iti completezi garderoba cu aceasta rochie de primavara creata special pentru tine, de catre designerii nostri, cu un imprimeu unic realizat in atelierele proprii! Are croi in clos, iar partea bustului este mulata. Manecile trei-sferturi sunt tip clopot. Are captuseala elastica si se inchide la spate cu fermoar ascuns. Materialul este mai plin, are o tinuta aparte si nu este usor sifonabil.

 

Alege sa transformi o zi banala intr-una uimitoare purtand aceasta rochie realizata dintr-un material subtire cu aspect satinat. Acest model dispune de captuseala interioara. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil. Manecile sunt scurte. Linia decolteului este rotunjita. Croiul este in clos ceea ce o face potrivita pentru orice tip de silueta.

 

Rochii de primavara 2022| Modele noi. Aceasta rochie cu imprimeu floral unic, iti va completa garderoba de primavara si iti va da un aer fresh cu fiecare purtare! Are croi drept, ceea ce inseamna ca avantajeaza orice silueta. Este captusita pe interior cu material elastic si are inchidere la spate cu fermoar ascuns. materialul din voal nu este elastic. Materialul nu are tiv, este surfilat.

 

Bluza din bumbac neelastic care poate fi purtata si ca rochie. Are curea din imitatie de piele in talie care se poate detasa. Se inchide cu nasturi de sus pana jos. Poate fi purtata cu usurinta si desfacuta, atunci cand vrei sa adopti look-uri lejere. Mansetele manecilor se inchid fiecare cu cate un nasture.

 

Rochie tip creion, care iti va evidentia frumos silueta si care mascheaza micile imperfectiuni datorita imprimeului tip creion. Decolteul este petrecut si este captusit doar in partea din fata. Fusta nu este petrecuta, partea din fata are dublura de material petrecuta. Are inchidere cu fermoar ascuns la spate, iar in talie, in lateral, are lant metalic auriu cusut. Materialul este elastic si usor texturat.

 

>ROCHII DE PRIMAVARA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE<