fashiondays.ro

Bluze și cămăși femei de vară

Alege bluza cu maneca scurta, din material usor transparent si vaporos, pentru evenimentele de peste zi. Poart-o cu fuste, pantaloni sau chiar si jeansi, in functie de context.

 

vezi oferta completa si preturile 

 

Bluza dama versatila si practica, confectionata din tesatura subtire, usoara, fluida, ultra soft. Reimprospateaza-ti garderoba cu o piesa vestimentara basic, usor de asortat la numeroase tinute casual-chic, feminine, office. Reprezinta o optiune perfecta daca vrei sa adopți un stil ultra confortabil si in trend.

 

Alege sa iti completezi tinuta cu aceasta camasa din bumbac, ultra comoda si perfecta pentru vara. Se inchide cu nasturi pana sus.

 

Aceasta piesa vestimentara este Unicata intrucat face parte din colectia cu imprimeuri custom made creata de catre designerii nostri EXCLUSIV pentru StarShinerS. Se leaga la gat tip esarfa si este foarte placuta pe piele.

 

Completeaza-ti tinuta cu aceasta bluza eleganta de dama ideala pentru zilele perfecte de vara. Este confectionata din material fin si vaporos. Volanasele de la maneci ii da un aer romantic, iar imprimeul este unic, creat in atelierele noastre de catre designerii StarShinerS.

 

Bluze și cămăși femei de vară

O bluza superba, in culori de vara, ultra comoda, confectionata din material vaporos. Poart-o cu pantaloni albi inclusiv la birou.

 

O bluza din bumbac, ideala pentru zilele toride de vara si datorita materialului de densitate mica si a micilor gauri cu care este prevazut acesta. Poarta pantaloni scurti din denim si o pereche de sandale pentru un look fresh, tineresc.

 

Completeaza-ti tinuta de birou cu aceasta bluza ideala pentru a-ti crea un aer feminin, dar impunator in acelasi timp. Tivul manecilor este dublat. In spate are o dunga cusuta de sus pana jos. Nu se inchide. Imprimeul este unic, creat in atelierele noastre de catre designerii StarShinerS prin tehnica print-ului digital, direct in atelierele noastre.

 

Bluze și cămăși femei de vară

Completeaza-ti tinuta casual cu aceasta bluza asimetrica cu decolteu petrecut, ideala pentru a scoate din anonimat orice tinuta. Lungimea manecilor este trei-sferturi si are un sistem de prindere printr-un nasturel. Materialul este subtire si vaporos perfect pentru zilele calduroase de vara.

 

Vrei sa iesi din anonimat si nu stii cu ce sa iti completezi tinuta casual? Avem noi optiunea ideala pentru tine, alege aceasta bluza de vara din dantela, foarte versatila, care poate fi purtata si la fuste si la pantaloni. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un nasturel

 

Completeaza-ti tinuta cu aceasta bluza de vara cu maneca cazuta, scurta realizata din georgette realizat prin tehnica pliseului. La terminatia manecilor are aplicat un volanas usor incretit. Linia decolteului este rotunjita. Dispune de un accesoriu tip colier.

 

Alege sa porti o bluza vaporoasa care sa iti asigure confort termic in zilele toride de vara. Confectionata din georgette, un material subtire si fluid este cu siguranta alegerea ideala pentru sezonul acesta. Croiul ei este larg, manecile sunt scurte date de un volanas aplicat pe linia umarului. Volanas realizat prin tehnica pliseului. Decolteul este rotunjit. Accesoriul tip colier este inclus.

 

Bluza dama StarShinerS, creatie si productie proprie, realizata in atelierele noastre. Fabricata din voal de densitate mare cu o croiala lejera, lungime asimetrica si maneci scurte. Face parte din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin tehnica printului digital inhouse, direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS.

 

vezi oferta completa si preturile