answear.ro%20

Rochii elegante din material subtire

Desinerii StarShinerS au creat special pentru tine aceasta rochie cu print floral unic, gandit si imprimat in atelierele noastre prin tehnica print-ului digital. Aceasta rochie ideala de zi este confectionata dintr-un material subtire, usor rigid, cu pense la spate si bust. Fermoarul este invizibil. Poart-o cu sandale sau pantofi stiletto si cu un sacou clasic.

 

oferta completa si preturile

 

Rochii elegante din material subtire

Imbraca-te intotdeauna sa impresionezi! Printul unic StarShinerS realizat inhouse te va scoate in evidenta. Avand ca si caracteristici croiul mulat si detaliul de tip fermoar de pe spate, rochia promite sa intoarca multe priviri. Materialul este usor elastic, tip stofa, usor rigid, cu pense la spate si bust. Poti sa o porti fie la birou, fie la un eveniment de zi. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu barete.

 

Alege sa porti aceasta rochie realizata din plasa cu imprimeu pentru a stralucii indiferent de evenimentul la care vei alege sa o porti. Croiul este in clos ceea ce o face potrivita oricarui tip de silueta. Linia decolteului este in V. Acest model dispune de captuseala interioara. Cureaua de la nivelul taliei este detasabila.

 

Rochii elegante din material subtire

Recomandarea unui articol la fel ca si alegerea lui este importanta deoarece trebuie sa ne regasim in ceea ce purtam si sa ne reprezinte intr-o oarecare masura. Traim intr-o societate in care consumul de haine la duzina creste si odata cu acesta scade calitatea. Din acest motiv, noi alegem sa iti prezentam produse de calitate, realizate din materiale atent alese in atelierele proprii de catre designerii StarShiners. 

 

Adauga garderobei tale o rochie scurta, atragatoare ce se aranjeaza minunat si avantajeaza orice tip de silueta. Este fabricata din scuba crep elastic, are o croiala lejera, datorita careia va fi foarte confortabila la purtat. Face parte din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital cu print inhouse, direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS.

 

Rochii elegante din material subtire

Designerii StarShinerS au creat aceasta rochie ultra comoda pentru zilele lejere. Este confectionata din material elastic creponat, prietenos cu pielea. Croiul balon ofera lejeritate in miscare. Nu se inchide, nu are captuseala.

 

O rochie care este potrivita oricarei siluete datorita croiului larg pe care il are. Ascunde micile imperfectiuni si, in acelasi timp, datorita culorii vibrante te scoate in evidenta. Se inchide la spate cu un singur nasture. Materialul este fluid si usor creponat. Linia decolteului este rotunjita. Rochita nu dispune de captuseala interioara.

 

Acest bestseller trebuie sa fie de nelipsit din garderoba ta in acest sezon. Este confectionata din materiale atent alese pentru a-ti satisface atat confortul termic, dar si a-ti asigura un look fresh, in actualitate cu tendintele verii. Croiul partii inferioare este in clos, asimetric cu volanase usor incretite la baza si captusita. Partea superioara este pe corp, linia decolteului frontal este rotunjita, la baza gatului si la spate are un decolteu in V (partea de sus nu este captusita). Sugestia manecilor este data de un volanas incretit aplicat pe lungimea umarului. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model dispune de captuseala doar la partea inferioara. Imprimeul este unic, creat special pentru tine in atelierele StarShinerS.

 

O rochie creatie StarShinerS, eleganta, fabricata din tesatura elastica. Adauga eleganta si rafinament garderobei tale cu acesta rochie ultra feminina, care ofera confort maxim, stil si libertate de miscare datorita designului midi cu elastic in talie. Prezinta aplicatii florale decorative la bust. Este captusita in partea de jos. Material din care este confectionata: georgette. Poart-o cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc si o geanta de dimensiune mica sau medie.

 

Rochii elegante din material subtire

Frumoasa actrita Alexandra Dinu a fost incantata sa ne poarte creatiile la una dintre cele mai reusite sedinte foto in minunata Roma si anume aceasta rochie cu un croi in clos asimetric care emana eleganta prin simplitate. Croiul in clos, asimetric cu volanase iti va oferi un plus de volum. Linia decolteului este in V avand pe toata lungimea ei volanase din voal. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model de rochie dispune de captuseala interioara scurta. Are integrat in talie un cordon fix care iti va evidentia silueta.

 

Poarta aceasta rochie cu un croi drept care avantajeaza orice tip de silueta. Este realizata din voal plin cu insertii cu sclipici ceea ce iti va oferi un plus de eleganta. Acest model dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar ascuns, lung. Linia decolteului este rotunjita si manecile sunt trei-sferturi.

 

oferta completa si preturile