fashiondays.ro

Modele Deosebite Rochii de Seara Online

 

Atat de diafana si speciala, alege sa intorci toate privirile in aceasta rochie lunga, de ocazie, din tul.

 

ROCHII DE SEARA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE

 

Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata tesatura cu sclipici.

 

Rochii de Seara Online 

Daca esti in pana de idei in alegerea unei rochii pentru un eveniment important la care vei participa, alege sa porti aceasta rochie care este simbolul feminitatii si a elegantei atat prin croi cat si prin materialul din care este confectionata. Voalul satinat iti va oferi plusul de stralucire care iti va asigura toate privirile. Croiul este in clos ceea ce o face potrivita pentru orice tip de silueta. 

 

Rochia de ocazie in clos iti va garanta o alura feminina irezistibila, chic si fermecatoare. Partea superioara realizata din broderie cu aplicatii 3D pe suport de tulle elastic este imbinata cu fusta evazata, midi din voal de densitate medie. Este ideala pentru petrecerile de cocktail, botez sau de nunta.

 

Uimeste printr-o aparitie remarcabila in aceasta rochie eleganta, lunga, de un rafinament aparte. Partea superioara se aseaza pe corp si este realizata din dantela accesorizata cu paiete pe suport de plasa. Zona taliei este evidentiata de un cordon lat fix si partea inferioara este ampla cu pliuri care pornesc din talie. Decolteul este petrecut. Lungimea manecilor este pana la incheietura

 

Rochia de ocazie reprezinta eleganta desavarsita. Se aseaza pe silueta feminina intr-o maniera impecabila si armonioasa. Croiala clasica in clos cu elastic in talie, accesorizata cu cordon cu nasturi si gaici. Partea superioara lejera si fusta ampla cu lungime midi, captusita. Aplicatiile florale confera o nota de delicatete deosebita si transforma tinuta in alegerea ideala 

 

Aceasta rochie eleganta, de ocazie poate fi purtata de femeia indrazneata si in tendinte. Manecile lungi sunt decupate, este realizata din voal, captusita, cu decolteu in V atat la fata, cat si la spate, snur ce se leaga la spate si care se continua in partea din fata in forma de X. Are talia marcata si accesorizata cu un artificiu realizat din pietricele. Se inchide cu fermoar ascuns la spate.

 

ROCHII DE SEARA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE

 

Alege sa porti aceasta rochie pentru a straluci la evenimentul la care vei participa. Avand un croi in clos, incretit in zona taliei si fiind realizata din tulle moale cu insertii de sclipici este ideala oricarui tip de silueta. In zona bustului are cupe moi cu forma de sustinere. Cordonul de la nivelul taliei este fixat la spate, asadar nu este detasabil. 

 

Poarta aceasta rochie la evenimentul viitor la care vei participa si bucura-te de admiratia celor din jur. Linia decolteului este in V. La nivelul bustului are introduse cupe moi cu forma de sustinere. Croiul este in clos cu pliuri de material in zona taliei. Acest model dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar ascuns. La nivelul taliei are aplicata o curea metalica cu motive florale fixata in zona frontala, asadar aceasta nu este detasabila.

 

Tulle-ul este un material vaporos si fluid cu o cadere lina pe linia corpului. Croiul este in clos amplu cu rijelina la terminatie si crapatura pe picior pentru un plus de eleganta si feminitate. Croiul partii superioare este pe corp cu cupe moi cu forma de sustinere introduse in zona bustului si linia decolteului in V. Pe linia decolteului si in talie are aplicata broderie cu motive florale accesorizata cu perle si pietre stralucitoare.

 

Alege sa nu treci neobservata la evenimentul la care vei participa si alege aceasta rochie, cu croi in clos, ceea ce o face potrivita oricarui tip de silueta. Este realizata din combinatia a 2 materiale si anume la partea superioara este din dantela pe suport de tulle, cu aplicatii de paiete si la partea inferioara din voal plin.

 

Fii unica si speciala cu aceasta rochie din plasa cu insertii de buline realizata cu cea mai mare atentie pana la cele mai mici detali. Atat materialul cat si croiul acesteia iti vor oferi un aer elegant si romantic. Este o rochie conceputa a fi potrivita pentru orice tip de silueta datorita croiului in clos cu elastic in talie si cu versatilitate in partea superioara.

 

Esti in pana de idei in alegerea unei rochii pentru evenimentul viitor? Avem noi solutia ideala pentru tine si anume aceasta rochie in clos amplu realizata din tulle moale cu rijelina aplicata la terminatie. La nivelul bustului sunt cupe moi cu forma de sustinere. Linia decolteului este in V atat la fata cat si la spate.

 

ROCHII DE SEARA VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE