fashiondays.ro

Rochii de seara extrem de elegante

Rochie de seara din lurex usor texturat maro lunga in clos

Lurexul este un material usor texturat cu fir stralucitor inserat in tesatura si cu o usoara elasticitate ceea ce il face un material ideal pentru confectionarea rochiilor de seara. Alege sa porti aceasta rochie lunga cu croi in clos amplu pentru a avea un look demn de filmele romantice cu printese. Partea superioara este pe corp, cu linia decolteului in V si cu cupe moi cu forma de sustinere introduse. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns lung. Acest model dispune de captuseala interioara. Lungimea manecilor este scurta, cordonul de la nivelul taliei este nedetasabil.

 

>ROCHII DE SEARA, ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE<

 

Rochie de seara rosie scurta pe umeri de ocazie accesorizata cu o fundita

O rochie eleganta pentru femeia indrazneata, care adora sa intoarca privirile. Umerii goi si croiul scurt fac din tinuta una eleganta, pentru evenimente speciale de seara.

 

Atat de diafana si speciala, alege sa intorci toate privirile in aceasta rochie lunga, de ocazie, din tul.

 

Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata tesatura cu sclipici.

 

Esti in pana de idei in alegerea unei rochii elegante, de ocazie pentru evenimentul la care vei participa? Avem noi solutia ideala pentru tine si anume aceasta rochie cu un croi in clos. Linia decolteului este cazuta, cu forma de corset. Manecile sunt cazute, pe umeri si sunt date de 2 bretele late cu drapaje. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns.In zona bustului dispune de cupe moi cu forma de sustinere. Cordonul de nivelul taliei este detasabil. In partea inferioara, la terminatie are prinsa rijelina.

 

Alege sa porti aceasta rochie pentru a straluci la evenimentul la care vei participa. Avand un croi in clos, incretit in zona taliei si fiind realizata din tulle moale cu insertii de sclipici este ideala oricarui tip de silueta. In zona bustului are cupe moi cu forma de sustinere. Cordonul de la nivelul taliei este fixat la spate, asadar nu este detasabil. Dispune de captuseala interioara. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Manecile sunt largi si au la terminatie un snur ca si sistem de prindere.

 

Poarta aceasta rochie la evenimentul viitor la care vei participa si bucura-te de admiratia celor din jur. Linia decolteului este in V. La nivelul bustului are introduse cupe moi cu forma de sustinere. Croiul este in clos cu pliuri de material in zona taliei. Acest model dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar ascuns. La nivelul taliei are aplicata o curea metalica cu motive florale fixata in zona frontala, asadar aceasta nu este detasabila.

 

Tulle-ul este un material vaporos si fluid cu o cadere lina pe linia corpului. Croiul este in clos amplu cu rijelina la terminatie si crapatura pe picior pentru un plus de eleganta si feminitate. Croiul partii superioare este pe corp cu cupe moi cu forma de sustinere introduse in zona bustului si linia decolteului in V. Pe linia decolteului si in talie are aplicata broderie cu motive florale accesorizata cu perle si pietre stralucitoare. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns lung. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

Aceasta rochie eleganta, de ocazie poate fi purtata de femeia indrazneata si in tendinte. Manecile lungi sunt decupate, este realizata din voal, captusita, cu decolteu in V atat la fata, cat si la spate, snur ce se leaga la spate si care se continua in partea din fata in forma de X. Are talia marcata si accesorizata cu un artificiu realizat din pietricele. Se inchide cu fermoar ascuns la spate.

 

Straluceste, la propriu, la evenimentul la care vei participa purtand aceasta rochie realizata dintr-un material cu elasticitate cu aplicatii cu sclipici pe toata suprafata. Manecile sunt scurte si bufante cu elastic atat la umeri cat si la terminatie. Linia decolteului este petrecuta si dispune de cupe moi cu forma de sustinere. Acest model dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar ascuns, lung.

 

Alege sa stralucesti si poarta aceasta rochie lunga realizata din voal fluid pentru un look impecabil. In zona bustului are cupe moi, buretate. Decolteul este in V atat la partea frontala cat si la spate. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Acest model dispune de captuseala interioara. In zona taliei are aplicat un volanas care coboara pe linia crapaturii piciorului.

 

Rochia Artista este un produs autohton de inalta calitate, realizata din material satinat, cu un croi in clos. Detaliul ce confera o nota de eleganta este braul din talie accesorizat cu pietre stralucitoare. O alta nota de feminitate este conferita de decolteul in v si manecile cazute pe umeri. Se inchide cu fermoar la spate.

 

>ROCHII DE SEARA, ROCHII DE OCAZIE ELEGANTE<