dyfashion.ro

Bluze de dama in culori diverse

Bluze de dama pentru toamna, primavara, vara sau iarna


In catalogul nostru vei gasi modele de bluze de dama care se potrivesc in diverse combinatii, pentru toate anotimpurile. Bluze cu maneci lungi care sunt ideale pentru iarna si toamna, purtate cu pardesie sau sacouri de dama, si astfel obtii tinuta office mult dorita. De asemenea, pentru temperaturile joase, iti poti comanda un palton de dama online, care iti va permita sa porti orice model de bluza, fara sa iti mai faci griji. Indiferent ca alegi o bluza scurta, mulata, cu nasturi sau cu maneca lunga, modelele de bluze de dama  disponibile pe StarShinerS.ro sunt usor de asortat si iti ofera o gama larga de optiuni pentru orice stil, inclusiv cel traditional, pentru cele care viseaza de multa vreme la o ie neagra sau alba. Prin urmare, da frau liber imaginatiei si alege ce ti se potriveste!

 



Completeaza-ti tinuta office cu aceasta bluza de dama realizata din materiale atent alese atat pentru a-ti satisface confortul, cat si pentru a-ti asigura un look impecabil. Cu un croi usor larg, sunt ideale pentru orice tip de silueta. Pensele din zona bustului o vor face sa se aseze ideal pe corp. Lungimea manecilor este trei-sferturi si au la terminatie o manseta ingusta care iti va oferi un plus de eleganta.

 



Pentru a creea look-ul perfect pentru o tinuta casual, alege aceasta bluza din tricot subtire imprimat cu motive florale, cu un guler tip barcuta care se poate lasa si pe umeri. Croiul este lejer astfel incat iti ofera atat o aparitie inedita cat si confortul dorit. Lungimea manecilor este trei-sferturi si are la terminatie o manseta din acelasi material in culoare contrastanta.

 



Perfecta pentru birou si nu numai, aceasta bluza iti va intregi cu succes outfit-urile tale de zi cu zi! Are croi larg, iar pe laterale are snur care poate fi strans, devenind usor asimetrica. Manecile se prind intr-un nasture si se pot desface. In fata, la decolteu, se inchide cu un nasture. Materialul este din voal plin, usor elastic, iar umerii sunt buretati.

 



Bluza ultra-trendy, in blocuri de culoare, usor de asortat in diferite combinatii vestimentare. Pe partea din fata are aplicate pietre strass de diferite dimensiuni. Materialul tricotat este elastic si are o densitate medie. Este usor asimetrica, in spate fiind putin mai lunga, iar pe laterale are slit.

 

Alege articole vestimentare versatile, pe care le poti asorta cu usurinta in diverse combinatii, precum aceasta bluza, care se poate purta cu usurinta atat la fuste cat si la pantaloni din stofa. Materialul din voal plin, dar usor transparent, neelastic, iti va oferi lejeritate si comoditate. Manecile sunt prinse in elastic, usor voluminoase, avand pense si la umeri