fashiondays.ro

Colectie Noua Bluze elegante Online

Bluze de dama - elementul esential al garderobei tale


Crearea unei tinute pleaca de la articolele vestimentare de baza, asa cum ar fi bluze de dama care nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau, indiferent ca te pregatesti sa pleci la birou sau in oras. Alege din  Colectie Noua Bluze elegante Online de pe site-ul nostru si asorteaza-le cu usurinta pentru a crea outfituri noi.

In general, iti doresti ca hainele tale sa fie versatile, asa ca asigura-te ca ai in garderoba bluze de dama albe sau negre, pe care le poti potrivi la orice tinuta, cu veste de dama sau cardigane pentru femei. Pentru un plus de culoare, opteaza pentru bluze galbene, albastre, rosii, roz, mov sau verde, simple sau cu imprimeuri

 



Pentru clientele noastre fidele, iubitoare a brandului StarShinerS, am creat acest hanorac imprimat cu logo, cu buzunare tip marsupiu in fata, ideal pentru tinutele casual! Are gluga care se poate strange cu snur. In interior, materialul este semi-plusat.

 



Bluza StarShinerS realizata din material georgette, usor creponat. Are croi larg, lejer, asimetric in partea de jos, maneci trei-sferturi si decolteu la baza gatului. Poart-o cu pantaloni office, fuste sau chiar si cu jeansi!

 



Bluza tricotata pe gat mulata este un must-have in anotimpul rece, fiind mereu in trend, sezon de sezon! Fie ca o porti la fuste sau la pantaloni, nu vei da gres niciodata! Materialul tricotat elastic are o densitate medie si este foarte prietenos cu pielea. In fata, la gat, are decupaj de material, cu perle aplicate deasupra, iar mansetele manecilor au si ele perle aplicate.

 



Adauga in garderoba ta aceasta bluza tip ie cu detalii rustice brodate pentru un look casual, de vara. Bumbacul este usor, manecile se termina cu elastic. Poarta jeans lungi sau scurti, dupa preferinte.

 

Bluza din tricot de densitate medie cu decolteu in v si maneca lunga. Pe partea din fata are aplicatii de pietre lipite in forma de floare de diverse dimensiuni. Are un croi drept si poate fi purtata atat la pantaloni cat si la fuste cu talie inalta. Unele culori au fost pozate cu camasa pe dedesupt, care se poate achizitiona separat!