fashiondays.ro

Pulovere dama deosebite

Pulover alb tricotat cu aplicatii cu perle si pene • SunShine



Pulover tricotat de densitate medie, care iti va completa tinuta si o sa te scoata in evidenta cu fiecare purtare! Are detalii aplicate pe partea din fata si anume: pene cu pietre strass si perle si o funda mare din organza.

 



Perfecta in acest sezon rece, aceasta bluza iti va completa cu succes outfit-urile de zi cu zi! Materialul tricotat este elastic, de o densitate medie, cu insertii stralucitoare si impletituri in material. Are maneca lunga si croi drept. Unele culori au fost pozate cu camasa pe dedesupt, care se poate achizitiona separat!

 



Pulover cu croi larg, care avantajeaza orice silueta, putand fi purtat cu usurinta in diverse combinatii vestimentare! Are aplicatii de flori 3D si broderie, pe care sunt aplicate pietre de diferite forme si dimensiuni. Materialul tricotat este elastic si are o densitate medie.

 



Alege articole care te vor feri de frigul de afara precum acest pulover tricotat gros, cu croi larg. Pe partea din fata si pe maneci are impletituri de material. Fie ca il porti la blugi sau pantaloni din piele, impreuna cu ghete si geaca, vei obtine un look de iarna casual si lejer!

 

Pulover versatil, pe care il poti purta atat la fuste cat si la pantaloni sau colanti! Croiul larg avantajeaza orice silueta. Materialul este tricotat, elastic si gros, prietenos cu pielea.

 

Puloverele de dama pentru diverse anotimpuri


Puloverul de dama este unul dintre acele articole de care ai nevoie pe tot parcursul anului, atat pentru tinutele de birou, cat si pentru cele din timpul liber. Alegand modelele potrivite, vei reusi sa creezi outfituri noi in fiecare zi.


Online vei descoperi o varietate de pulovere dama deosebite rosii, verzi, roz, galbene sau mov. Astfel, vei putea sa le asociezi usor cu alte articole vestimentare din garderoba ta. Alaturi de pardesiu de dama elegant, acestea vor fi piese esentiale pe timp de toamna sau iarna. Pentru temperaturi mai joasa, comanda un pardesiu de dama online si un pulover gros de dama si vei scapa de orice griji, fara sa iti compromiti look-ul. Poti inclusiv sa alegi un pulover lung pentru colanti si te bucuri de confort si stil in acelasi timp, oricare ar fi abordarea ta vestimentara