fashiondays.ro

Puloverele de dama, tricotate sau oversize

Puloverele de dama lungi, tricotate sau oversize - le poti asorta la diverse tinute


Daca iti doresti un look mai deosebit, atunci poti opta pentru modele speciale, precum pulovere cu umeri goi, cu perle, sau pe gat. De asemenea, ai la dispozitie articole cu imprimeuri, dar si in culori elegante, precum pulovere de dama albe, maro sau negre. Dat fiind ca niciodata nu poti avea prea multe haine, asigura-te ca ai pulovere subtiri pentru vara si primavara, dar si pulovere groase, pentru anotimpurile reci. Pe acestea le poti alterna usor cu sacouri de dama, cardigane, dar si veste, pentru o garderoba completa.

 

 



Pulover super versatil, pe care il poti purta atat la fuste cat si la pantaloni sau colanti! Croiul larg avantajeaza orice silueta. Materialul este tricotat, elastic si gros, prietenos cu pielea.

 



Bluzele din tricot sunt un must-have in garderoba ta in acest sezon rece! Croiul mulat te va ajuta sa o asortezi cu diverse piese vestimentare din garderoba ta. Are aplicati nasturi aurii care nu se deschid. Materialul tricotat este elastic si subtire.

 



Alege sa fii ultra-trendy si in zilele friguroase, adoptand tinute casual-chic, si nu vei trece neobservata! Acest pulover tricotat lung, cu croi larg te va ajuta sa iti creezi diverse tinute! Il poti purta la colanti sau chiar si fara, accesorizat cu o curea in talie, vei obtine o tinuta wow! Cureaua nu este inclusa!

 



Pulover tricotat lung, perfect pentru zilele friguroase, pe care il poti combina cu succes la colanti, pentru look-uri casual lejere! Are un croi drept, iar materialul tricotat este elastic si are o grosime medie. ATENTIE! Cureaua nu este inclusa.

 

Pulover casual cu aplicatie de broderie tridimensionala. Este un pulover mulat pe gat care se poate purta cu o fusta sau o pereche de pantaloni.