fashiondays.ro

ROCHII DE NASA superbe

Ai un eveniment important la care urmeaza sa participi si nu sti ce rochie sa alegi? Iti propunem aceasta rochie lunga, eleganta si extrem de feminina. Decolteul adanc in V dar si croiul partii inferioare care cade fluid pe linia corpului, fiind realizata din 2 parti care se intersecteaza pe linia piciorului stang, iti vor oferi un look senzational. 

 

ROCHII DE NASA - VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE

 

Pentru evenimentul special din viata ta alege o rochie diafana, ultra speciala, in care vei atrage toate privirile. Are croiala in clos, cu elastic in talie, iar tesatura din care este confectionata este un voal usor satinat. Are dublura midi satinata. Are inchidere petrecuta in talie cu doi nasturi. Are cordon detasabil cu funda supradimensionata si accesoriu cu cristale.

 

Alege sa porti aceasta rochie si lasa-te purtata de valul elegantei si al bunului gust. Croiul este in clos, incretit in talie realizata din tulle in partea inferioara cu rijelina ingusta la terminatie si in partea superioara din paiete. Dispune de cupe moi cu forma de sustinere in zona bustului. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar. Acest model dispune de captuseala interioara.

 

ROCHII DE NASA

Iti doresti o tinuta perfecta de ocazie eleganta, feminina si in același timp cu acea nota glam care capteaza atentia? Cu un design irezistibil rochia din tafta satinata cu croiala clasica urmareste irezistibil formele tale in partea superioara, conferindu-ti o alura absolut seducatoare. Fusta ampla in clos cu crapatura aduce un plus de unicitate si senzualitate rochiei.

 

Vrei sa fii cea care atrage toate privirile? Rochia plisata este potrivita pentru orice eveniment special din viata ta. Poart-o cu sandale cu barete si accesorii simple.

 

Alege sa porti aceasta rochie lunga realizata din tafta cu aspect satinat. Linia decolteului este in V, petrecuta. Acest model dispune de captuseala doar in zona bustului. datorita croiului amplu, in clos este potrivita oricarui tip de silueta.

 

ROCHII DE NASA

Rochie Artista eleganta, lunga si diafana, realizata din straturi multiple de tul, crapata pe picior, cu croi in clos. Partea superioara este accesorizata cu paiete, o fundita maxi si un strat de plasda transparenta pe centrul decolteului in v. Se inchide cu fermoar la spate.

 

Iti doresti o rochie care sa iti ofere o aparitie uimitoare? Avem noi varianta perfecta pentru tine. Aceasta rochie lunga, cu un croi in clos din talie ceea ce o face potrivita pentru orice tip de silueta. Linia decolteului este cazuta, pe umeri. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Talia este evidentiata printr-un cordon detasabil realizat din pietre strass.

 

Straluceste la evenimentul la care vei participa in aceasta rochie lunga crapata pe picior confectionata dintr-un voal subtire cu aspect creponat care te va transfera intr-o poveste plina de romantism. Croiul este in clos. Manecile sunt trei-sferturi decupate pentru un plus de unicitate

 

ROCHII DE NASA

Alege sa stralucesti si poarta aceasta rochie lunga realizata din voal fluid pentru un look impecabil. In zona bustului are cupe moi, buretate. Decolteul este in V atat la partea frontala cat si la spate. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Acest model dispune de captuseala interioara. In zona taliei are aplicat un volanas care coboara pe linia crapaturii piciorului.

 

Frumoasa actrita Alexandra Dinu a fost incantata sa ne poarte creatiile la una dintre cele mai reusite sedinte foto in minunata Roma si anume aceasta rochie cu un croi mulat, tip creion. Partea superioara este cu decolteul petrecut, manecile sunt lungi captusite cu tulle moale culoarea pielii pentru un plus de confort. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Partea inferioara este tip petala. 

 

De o eleganta aparte, croiul asimetric, umerii cazuti, iti va oferi o nota de mister si senzualitate. In partea de sus, peste material, are dublura cu tull pe care sunt aplicate perle si pietre strass. Partea jos este asmetrica, mai scurta in fata si mai lunga in spate. Captuseala este elastica. Materialul este tafta neelastica, un material mai gros, texturat, cu tinuta fixa. Se inchide la spate cu fermoar ascuns.

 

ROCHII DE NASA - VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE