fashiondays.ro

Paltoane de dama 2022

Palton din stofa rosu cu croi larg gluga nedetasabila si buzunare • PrettyGirl

Un palton damă din stofă cu glugă si croială dreaptă. Se inchide într-un nasture pe față si este prevazut cu buzunare aplicate pe față. Are cordon detașabil pentru evidențierea taliei si este realizat din stofă de grosime medie. Căptușit pe interior

 

Paltoane de dama 2022 • Vezi pagina produselor

 

Palton elegant cu un croi cambrat realizat din stofa. Dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere frontal dat de nasturi decorativi perlati. Gulerul este inalt si manecile sunt lungi. Are buzunare laterale.

 

Un palton damă din stofă cu glugă si croială dreaptă. Se inchide într-un nasture pe față si este prevazut cu buzunare aplicate pe față. Are cordon detașabil pentru evidențierea taliei si este realizat din stofă de grosime medie. Căptușit pe interior

 

Jacardul este o tesatura grea, cu un design unic, modelele sunt cusute cu fire suplimentare. Este un material textil rigid, fara elasticitate de obicei, netransparent cu o tinuta fixa. Palton din jacard, captusit pe interior. Croiul este in clos (evazat din talie). Dispune de buzunare laterale si are sistemul de inchidere frontal dat de nasturi asortati cromatic.

 

Un palton perfect pentru toamna, care se leaga in talie cu un cordon confectionat din acelasi material, si anume stofa de densitate medie. Nu se inchide cu nasturi sau capse. Are buzunare frontale si este captusit pe interior. Este prevazut cu slituri laterale. Extrem de calduros si versatil, paltonul nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba sezonului acestuia.

 

O piesa vestimentara indispensbila in garderoba ta in acest sezon rece! Interiorul este captusit cu blana ecologica in aceeasi culoare ca si exteriorul. Cordonul este detasabil. Gulerul, in lateral, se inchide cu un nasture.

 

Palton oversize, fabricat dintr-o stofa groasa si moale, cu captuseala dintr-un material subtire si satinat. Se inchide cu o curea detasabila, confectionata din acelasi material. Are manecile lungi si doua buzunare in partea din fata.

 

Palton din lana negru in clos cu guler si mansete din blana ecologica - SunShine • SunShine

Un super palton din lana, ideal pentru tinute elegante, de birou, confectionat din 65% lana, extrem de calduroasa. Este prevazut cu captuseala interioara si se inchide cu doua randuri de nasturi aurii cu forme inscriptionate. Este prevazut cu guler si mansete din blanita ecologica, ce se pot detasa cu ajutorul unor nasturei de dimeniuni mici. Are buzunare frontale. Lungimea este medie, acopera perfect toata partea din spate a corpului si are o tinuta de invidiat.

 

Un palton din lana perfect pentru vremea de afara, care iti va asigura constant confortul termic datorita compozitiei de 35% lana si 65% stofa. Are umerii usor buretati, se inchide cu nasturi mari, aurii, tip butoni. Are buzunare, iar gulerul din blanita se poate detasa cu ajutorul unor nasturi transparenti. Este captusit pe interior cu material matlasat.

 

Pe vreme rea, bucura-te de caldura si confort in acest palton midi din lana si stofa, ultra elegant, pe care il poti purta la birou, la intalniri de afaceri sau la iesiri la cina. Este prevazut cu un guler din blanita ecologica moale, foarte placuta la atingere si un cordon detasabil, confectionat din acelasi material. Este captusit pe interior cu captuseala matlasata. Se inchide cu nasturi mari, aurii. Are la terminatiile manecii acelasi tip de nasturi aurii cu care se inchide, insa de dimensiune mai mica. Este prevazut si cu buzunare.

 

Paltoane de dama 2022 • Vezi pagina produselor

 

Un super palton, ideal pentru tinute elegante, de birou, confectionat din 65% lana, extrem de calduroasa. Este prevazut cu captuseala interioara si se inchide cu doua randuri de nasturi aurii cu forme inscriptionate. Este prevazut cu guler si mansete din blanita ecologica, ce se pot detasa cu ajutorul unor nasturei de dimeniuni mici. Are buzunare frontale. Lungimea este medie, acopera perfect toata partea din spate a corpului si are o tinuta de invidiat.

 

Un palton dama perfect pentru toamna, care se leaga in talie cu un cordon confectionat din acelasi material, si anume stofa de densitate medie. Nu se inchide cu nasturi sau capse. Are buzunare frontale si este captusit pe interior. Este prevazut cu slituri laterale. Extrem de calduros si versatil, paltonul nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba sezonului acestuia.

 

In zilele friguroase de iarna alege sa porti acest superb palton elegant, confectionat din lana 50%, care ofera extra confort termic. Se leaga in talie cu un cordon din acelasi material. Mansetele se termina cu blanita ecologica, detasabila, la fel ca si gulerul.

 

Alege acest palton din material subtire pentru zilele mai calduroase din acest sezon. Se inchide cu nasturi, iar fundita din talie ii da un aer ultra romantic. Fundita cu codonul atasat ei, este detasabila.

 

Alege sa iti completezi tinuta de iarna cu acest palton elegant, cu croi cambrat, care iti va evidentia minunat outfit-ul! Materialul este fin la atingere, iar pe interior este captusit cu material din fas. Se inchide cu nasturi, peste care este o clapeta de material de sus pana jos. Are buzunare laterale. La guler, are blanita artificiala care se prinde cu mos si baba, insa blanita nu se prinde de palton. Nu este elastic, iar in talie este stramt, tocmai pentru a evidentia talia.

 

Paltoane de dama 2022 • Vezi pagina produselor