fashiondays.ro

Rochii de ocazie midi din voal

Designerii au creat aceasta rochie special pentru evenimentele din acest sezon. Materialul usor din voal creponat ofera lejeritate in miscare. Cordonul este confectionat din acelasi material ca si rochia si este prevazut cu broderie florala colorata, unica conceputa de catre designerii nostri pentru a-ti oferi unicitate. Captuseala este satinata. Fermoarul este invizibil, iar cordonul este detasabil.

 

O rochie diafana in care vei iesi in evidenta de fiecare data cand o vei purta! Detaliile din tulle cu paiete de la cordon si de la maneci dau un plus de stralucire rochiei. Bustul are un croi petrecut. Cordonul din tulle cu paiete este detasabil. Pe interior are dublura satinata. Se inchide cu fermoar ascuns la spate.

 

Alege sa porti la evenimentul important din viitorul apropiat aceasta rochie midi realizata din voal in partea superioara si dantela in partea inferioara pentru a avea un look uimitor. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de nasturei decorativi in partea superioara si un fermoar mic ascuns in partea inferioara. Dispune de captuseala interioara doar in partea de jos a fustei.

 

Ai un eveniment important in viitorul apropiat si nu sti ce rochie sa alegi? Avem noi solutia ideala pentru tine si anume aceasta rochie cu un croi in clos. Acest model dispune de captuseala interioara. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns. Linia decolteului este in v, petrecuta. Manecile sunt scurte. Este confectionata din voal usor creponat cu fir stralucitor introdus.

 

O rochie diafana in care vei iesi in evidenta de fiecare data cand o vei purta! Detaliile din tulle cu paiete de la cordon si de la maneci dau un plus de stralucire rochiei. Bustul are un croi petrecut. Cordonul din tulle cu paiete este detasabil. Pe interior are dublura satinata. Se inchide cu fermoar ascuns la spate.

 

O rochie ultra elegenta, pentru cele mai pretentioase evenimente din acest sezon. Pune in evidenta talia, este confectionata din voal necaptusit, iar partea de jos este confectionata din dantela si paiete, cu captuseala. Se inchide cu fermoar mic la spate.

 

Rochie de ocazie în cloș. Decolteu petrecut în V, fara maneci. Cordon detașabil tip fundă. Țesătură: voal plisat, dublată pe interior. Se inchide cu fermoar ascuns la spate.

 

Pentru evenimentul special din viata ta alege o rochie diafana, ultra speciala, in care vei atrage toate privirile. Are croiala in clos, cu elastic in talie, iar tesatura din care este confectionata este un voal usor satinat. Are dublura midi satinata. Are inchidere petrecuta in talie cu doi nasturi. Are cordon detasabil cu funda supradimensionata si accesoriu cu cristale.

 

Rochia de ocazie  reprezinta eleganta desavarsita. Se aseaza pe silueta feminina intr-o maniera impecabila si armonioasa. Croiala clasica in clos cu elastic in talie, accesorizata cu cordon cu nasturi si gaici. Partea superioara lejera si fusta ampla cu lungime midi, captusita. Aplicatiile florale confera o nota de delicatete deosebita si transforma tinuta in alegerea ideala pentru evenimentele speciale. Acestea pot diferi usor fata de poza intrucat sunt decupate manual.

 

Recomandarea unui articol la fel ca si alegerea lui este importanta deoarece trebuie sa ne regasim in ceea ce purtam si sa ne reprezinte intr-o oarecare masura. Traim intr-o societate in care consumul de haine la duzina creste si odata cu acesta scade calitatea. Din acest motiv, noi alegem sa iti prezentam produse de calitate, realizate din materiale atent alese in atelierele proprii de catre designerii StarShiners. Frumoasa actrita Alexandra Dinu a fost incantata sa ne poarte creatiile la una dintre cele mai reusite sedinte foto in minunata Roma si anume aceasta rochie cu un croi in clos asimetric care emana eleganta prin simplitate. Croiul in clos, asimetric cu volanase iti va oferi un plus de volum. Linia decolteului este in V avand pe toata lungimea ei volanase din voal. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model de rochie dispune de captuseala interioara scurta. Are integrat in talie un cordon fix care iti va evidentia silueta.