fashiondays.ro

Idei ținute de primăvară 2023

idei_ținute_de_primăvară_2023

Bluziţe damă - Idei ținute de primăvară 2023


Vrei să completezi garderoba cu bluziţe damă? Eşti inspirată. Aceste piese întregesc ţinute cu stil. Outfituile business cu bluziţe şi sarafane, sau cu bluziţe damă şi fuste drepte, ori cu bluziţe, pantaloni ţigaret şi sacouri sunt expresive, stilate şi te ajută să ai look-ul impresionant pe care îl doreşti. Astfel de ţinute pot fi întregite cu stiletto negri sau pantofi brogue din piele. Accesorizarea este o opţiune personală, dar ai numeroase variante: ceasuri cu brățări metalice, eşarfe din mătase sau genţi din piele spaţioase.

Tot în categoria bluziţe damă descoperi piesele cheie pentru ţinute urbane cu stil. Poţi fii puternică, relaxată, intrigantă, misterioasă, delicată sau captivantă. Alege bluziţe înnobilate cu funde şi strasuri, asocieri de materiale sau mâneci bufante. Aceste detalii te ajută să creezi ţinutele pe care le îndrăgeşti. Imprimeurile sunt soluţiile potrivite pentru momentele când doreşti să abordezi ţinute nonformale rafinate. Bluzele multicolore completează natural ţinutele cu pantaloni albi, fuste din piele şi blugi! 


idei_ținute_de_primăvară_2023

Hanorace femei - Idei ținute de primăvară 2023


Motivele pentru care trebuie să iei în calcul achiziţionarea unui hanorac femei sunt numeroase. În primul rând un hanorac femei îţi completează perfect garderoba. Este o piesă universală pe care o poţi aborda toamna cu blugi, iarna cu pantaloni termici, primăvara împreună cu fusta preferată şi vara, când întregește o ţinută cu pantaloni scurţi şi tricou simplu. Un alt motiv este că îl iubeşti, nu trebuie să negi. Avantajele cu care vine un hanorac femei sunt numeroase, dar te lăsăm să le descoperi singură.

Pentru un fashion trendsetter, simpla purtare a unui hanorac nu este suficientă - este obligatoriu să iasă cumva în evidență. La urma urmei, de ce ai purta ceva obișnuit, când poți face o declarație purtând ceva atrăgător și unic, precum un hanorac imprimeu? Dacă ești în căutarea unui model de hanorac distractiv și funky, încearcă unul cu un imprimeu abstract strălucitor. Iar dacă vrei ceva mai clasic, optează pentru un imprimeu floral de inspirație vintage. Indiferent de stilul pe care îl alegi, asigură-te că acesta îți reflectă personalitatea, căci, în final, despre asta este vorba în modă!

 

idei_ținute_de_primăvară_2023

Pantaloni eleganți damă - Idei ținute de primăvară 2023


Dacă ai decis să faci cumpărături, să îţi completezi garderoba cu pantaloni eleganţi damă nu ezita să consulţi tendințele. Ştii că negru este mereu la modă! O pereche de pantaloni eleganţi negrii vor îmbogăți dressingul, cei cu talie înaltă te ajută să creionezi ținute cosmopolite alături de accesorii cu personalitate, iar o pereche de chino sunt soluții ideale pentru stilizările de efect. În categoria îmbrăcăminte femei există pantaloni eleganți damă potriviți pentru domnișoare independente și pentru doamnele ce apreciază stilul urban cosmopolit dar şi pantaloni eleganţi pentru tinerele ce pun preţ pe confort. Fie că sunt selectate modelele casual în nuanţe versatile sau variantele ce impresionează prin culoare, piesele selectate vor fi adevărate achiziţii. Poți opta pentru produse ale unui brand celebru ce se disting  prin finisaje premium, croieli moderne şi versatilitate crescută. Alege pantaloni din material natural, potriviți pentru ținute cu stil pe care le vei aborda la birou sau pentru pantaloni cu design elegant exclusiv,  perfecți pentru escapada de weekend. Online ai parte de experiențe inedite și livrare rapidă. 

 

Sursa articol: https://answear.ro