fashiondays.ro

Ținute bărbătești de primăvară

tinute_barbatesti_de_primavara

Hanorace bărbaţi -  Ținute bărbătești de primăvară


Fără doar şi poate, când spui hanorace bărbaţi te gândeşti la ţinute relaxante, casual-sport care îţi oferă libertate de mișcare şi stare de bine. Ştim că le îndrăgeşti, de aceea în magazinul ANSWEAR.ro am selectat o varietate mare de bluze şi hanorace din care poți să le selectezi pe cele care se pliază cu stilul tău. Ai acces la hanorace simple, uşor de asortat cu blugi şi pantofi sport din piele sau hanorace bărbați cu glugă pe care le poţi integra cu lejeritate în ţinutele cu pantaloni de trening şi vesta de puf ori poți selecta hanorace imprimate care dau viaţă ţinutelor de stradă urbane.

Te numeri printre cei ce îndrăgesc calitate, bunul gust şi confortul ridicat, de aceea îți aducem în atenţie hanorace bărbaţi realizate din materiale naturale care sunt prietenoase cu pielea. Poţi alege şi bluze realizate din mixturi de fibre cu proprietăți deosebite ce pot fi purtate la ţinute casual- sport şi sport. Sunt călduroase, confortabile şi îţi permit să realizezi activităţile pe care le adori. Hanoracele disponibile în magazin se disting prin croi dinamic, accente vibrante, evidenţiate de culori tari şi decoraţiuni expresive. Buzunarele laterale oblice, buzunarele tip cangur, şnururile sunt câteva dintre elementele apreciate ce completează o mare parte dintre piesele selectate. 


tinute_barbatesti_de_primavara

Bluze bărbaţi - Ținute bărbătești de primăvară

 

Descoperă în categoria bluze bărbaţi piese moderne create pentru a te răsfăţa. Îmbrăcămintea din această categorie este foarte variată din toate punctele de vedere: croi, design, cromatică, accesorizare. Înainte de toate aceste caracteristici, îmbrăcămintea selectată este concepută pentru a te face să te simţi bine! Cu bluzele disponibile în magazinul a ANSWEAR.ro te poţi simţi relaxat în orice situaţie, în orice context. În maşină, la plimbare, la ieşirea cu băieții sau la grătarul de care te bucuri la sfârşit de săptămână.


tinute_barbatesti_de_primavara

Pantaloni casual bărbați - Ținute bărbătești de primăvară


Pantalonii casual sunt acele piese remarcabile care completează natural ţinutele de zi cu zi. Alege din colecţia de pantaloni casual bărbaţi piesele care îţi permit să creezi combinații lejere cu stil. Ai la dispoziție selecții de pantaloni ce poartă amprenta unor branduri celebre - Only & Sons, Selected Homme, Medicine, Boss - deci ai garanţia calităţii.

Când vine vorba de stilizări comode cu pantaloni bărbaţi casual, selectarea produselor potrivite devine o sarcină personală. Deschide aplicaţia preferată, sortează, folosind filtre potrivite de brand, mărime, lungime, culoare, categorii şi descoperă modelele care te reprezintă. Trebuie să recunoaştem că pe site există o varietate mare de piese captivante, iar când îţi doreşti să beneficiezi de stil şi confort aceste opţiuni sunt esențiale. Fie că selectezi modele de pantaloni bărbaţi causal în nuanţe neutre - maro, albastru, negru sau pe cele în nuanţe vibrante de albastru, galben, roşu te vei bucura de confort la superlativ. Toate piesele propuse online, indiferent de brand, lungime şi croială sunt realizate din materiale de calitate şi au finisaje premium. Alege materiale prietenoase care se potrivesc stilului casual, dacă îţi doreşti un plus de confort şi texturi delicate ideale pentru ţinute de ocazie. Ai varietate, deci selectarea articolelor vestimentare compatibile cu stilul tău de viaţă este o sarcină plăcută şi relaxantă. Odată ce ai decis care piese ţi se potrivesc, adaugă în coş, selectează opţiunile de plată și confirmă adresa de livrare . Produsele vor ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp.


tinute_barbatesti_de_primavara

Tricouri bărbați -
Ținute bărbătești de primăvară


Selectarea de tricouri bărbaţi poate fi o adevărată provocare. Alegerea unuia la întâmplare, îţi poate face un deserviciu. Nu te va ajută să te bucuri de imagine impecabilă pe care dorești să o abordezi. Detaliile pe care trebuie să le urmăreşti când alegi tricouri bărbaţi sunt: culoare, designul, compatibilitatea, brandul, croiul.

Alege tricouri bărbaţi în culori neutre dacă vrei să beneficiezi de versatilitate. Nuanţele safe precum negru, kaki, bleumarin, crem, bej, alb, gri pot completa cu uşurinţă ţinutele casual şi casual smart cu veste, pantaloni, curele şi pălării. Selectează tricouri care ţi se potrivesc perfect, în funcţie de structura corporală. Evită imprimeurile dacă vrei să beneficiezi de o ţinută cu aspect formal.

Dintre tricourile recomandate de ANSWEAR.ro selectează-le pe cele în culori dinamice, dacă îți doreşti să creezi outfituri dinamice, relaxante sau cu accente urbane. Nuanţele reci și cele aprinse ţi se vor potrivi dacă ai tenul măsliniu. Culorile pastel te vor pune în valoare dacă vrei eşti ai un ten deschis. Poţi potrivi tricoul Guess Jeans galben pastel cu pantaloni din in, chino scurţi şi espadrile comode. Adaugă borseta şi ochelarii de soare şi bucură-te de un outfit de vacanţă autentic.

Imprimeurile sunt, pe bună dreptate, inspiraționale. Nu ezita să adaugi în garderoba ta tricouri bărbați cu imprimeuri. Un tricou Desigual multicolor combinat cu jeanşi cu inserţii decorative şi tenişi Converse este soluţia pentru un outfit modern original. Ai hotărât care este tricoul care te reprezintă.


Sursa articol: https://answear.ro