answear.ro%20

Rochii de seara scurte de la Zonia

Rochie de seara scurta Lotus vernil

Rochii de seara scurte
Rochie vernil eleganta scurta din crepe. O poti asorta cu o pereche de pantofi cu toc si vei obtine o tinuta feminina chic. Alege o rochie ce iti va pune feminitatea in valoare! 


Rochie de seara scurta Starlight neagra

Rochii de seara scurte
Rochie de ocazie neagra, ideala tinutelor elegante si rafinate. Croiul deosebit si la moda, va face din aparitia ta, una super-feminina si de senzatie fie ca o alegi pentru nunta ta sau orice alt eveniment deosebit. Cu rochia Starlight vei avea o tinuta wow la fiecare aparitie!


Rochie de seara scurta Faith lila

Rochii de seara scurte
Rochie eleganta scurta lila, ce iti pune in valoare feminitatea. Purtata cu tocuri, vei obtine un look modern, in tendintele sezonului. Design-ul precum si materialul deosebit, va conferi tinutei tale stil si sigur vei atrage priviri asupra ta. 


Rochie de ocazie scurta Ammy peach

Rochii de seara scurte
Rochie de ocazie scurta, din dantela culoarea peach, ideala pentru seri deosebite unde sigur vei iesi in evidenta. Forma baby doll precum si design-ul special, vor face din aparitia ta, una cel putin seducatoare.


Rochie de seara scurta Lorry Rosie

Rochii de seara scurte
Rochie de ocazie rosie eleganta scurta, perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Design-ul special precum si croiul pe corp vor face din aparitia ta, una plina de rafinament. Daca vrei sa arati ca o adevarata diva, trebuie sa ai aceasta rochie in garderoba.