dyfashion.ro

Aparat de aer conditionat Beko Prestige Line, 12000 btu

Aparat de aer conditionat Beko Prestige Line, 12000 btu, Clasa A, LCD aer conditionat  

Am cumparat si eu acest aparat de aer conditionat de la Emag si sunt extrem de multumit.
Sunt multumit de aparat pentru ca este extrem de eficient si silentios. Nu prea am observat o diferenta de zgomot intre modul sleep si ventilatorul dat pe minim, dar il utilizez de mai putin de 24 ore. De asemeni forma si detaliile sunt armonioase: arata normal, relativ sobru si pare forte bine finisat. Afisajul LED este putin cam intens pantru un dormitor, dar cred ca o sa-l rezolv cu o banda adeziva, mai inchisa la culoare, pe care o s-o lipesc peste. Telecomanda are functiile clasice: viteza de ventilatie, mod de lucru (racire, incalzire, dezumidificare si ventilator), orientare fanta de ventilatie, programator pentru oprire/pornire. Ca design e foarte simpla si foarte bine inchegata. Aparatul vine si cu un accesoriu foarte util pe care nu l-am mai vazut la alte aparat de aer conditionat: o masca din plastic pentru gaura prin care ies furtunele prin perete. Per total sunt foarte placut surprins: nu ma asteptam sa fie atat de bun.

Sunt multumit de Emag si Arctic pentru ca in mai putin de 36 de ore dupa ce l-am cumparat l-am avut instalat, adica l-am platit pe la pranz, am sunat la arctic sa ma programez si a doua zi seara era instalat. Cei de la Arctic au vrut sa vina chiar mai repede dar eram eu la serviciu. Mie sincer nici acum nu prea imi vine sa cred cat de rapid a fost totul.
Servicii excelente.
Multumesc Emag si succes mai departe pentru Arctic/Beko.
Pro: Foarte silentios.
Service prompte de la Arctic si eMAG.ro
Contra: Afisajul este foarte luminos pentru dormitor, dar am descoperit ca  poate fi oprit din telecomanda:3 secunde apasat simultan butonul FAN.
sursa articol:opinia consumatorilor eMAG

1 comments:


افضل الخدمات المنزلية التى تقدمها شركة ثراء الخليج للخدمات المنزلية من افضل شركة تنظيف مساجد بالرياض وافضل شركة تنظيف مساجد بالدمام وافضل شركة تنظيف مساجد بجدة التى تقوم بافضل تنظيف للمساجد بافضل المنظفات الى جانب افضل غسيل للسجاد الموجود بالمساجد حيث لدينا افضل تنظيف مساجد بالرياض و تنظيف مساجد بجدة و تنظيف مساجد بالدمام فلا تتردد بالتاعمل مع شركة ثراء الخليج للخدمات المنزلية.
افضل الخدمات المنزلية التى تقدمها شركة ثراء الخليج للخدمات المنزلية من شركة تخزين اثاث بالرياض الى جانب شركة تخزين عفش بالرياض الى جانب مستودعات تخزين اثاث بالرياض الى جانب مستودعات لحفظ الاثاث بالرياض التى تقوم بتخزين والمحافظة على الاثاث المنزلى من اى عيوب.