fashiondays.ro

Aparatul de aer conditionat Samsung Maldives inamicul perfect al caniculei

aer conditionatAparat de aer conditionat Samsung Maldives AQV09PWCNCEE, 9000 BTU, Inverter, Clasa A, Triple protector
 Vezi pretul la eMAG.ro

S-Plasma ion
Sa vorbim despre aerul proaspat. Sistemul Virus Doctor de la Samsung imbunatateste semnificativ calitatea aerului din interior, astfel incat aerul respirat este pur si sanatos. Elimina agentii biologici contaminanti invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile si alergenii, protejandu-va de boli si de starile de rau. Purificand peste 19,16 m3 de spatiu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspat intr-o casa si tine la distanta concurenta.  
Racire Turbo
Noul aparat de aer conditionat de la Samsung functioneaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire Turbo de la Samsung.
 CCM (Condensator cu canale multiple)
Schimbatorul de caldura CCM (condensator cu canale multiple) de la Samsung are o suprafata mai mare de schimbare a caldurii, care sporeste eficienta de racire. Noul design cu suprafata plata al CCM asigura o racire rapida, astfel incat veti beneficia de aer proaspat oricand doriti.  
Strat protector antibacterian
Datorita structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf si virusuri invizibile. Bucurati-va de protectia completa impotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. sa respirati aer mai curat si mai proaspat.  

Magazin online recomandat eMAG.ro