fashiondays.ro

Costume de baie la FashionUp

Costume de baie – Modele
sursa articol: http://www.intrefete.ro

costum de baieOricât de ciudat ar părea, plaja devine din ce în ce mai serios un podium de modă. În vara 2012, creatorii de costume de baie ne propun un model nou, cel cu un umăr. Probabil ştii că în această vară se poartă rochiile cu un singur umăr, acum ai şi cu ce să le asortezi dacă după un eveniment vrei să te arunci direct în piscină.

Costumele de baie ale acestui an sunt destul de îndrăzneţe, mai ales cele cu tăieturi sau aplicaţii interesante care unesc sutienul de slip. În cazul în care eşti genul de femeie care caută atenţie, nu un bronz uniform, atunci aceste modele sunt pentru tine.

Modelul retro rămâne pe poziţii încă din vara 2011, însă în acest sezon se mai schimbă culorile şi imprimeurile. La fel cum o ţinută statement în acest sezon este bustiera cu pantalonii cu talie înaltă, costumul de baie retro înseamnă un sutien pin-up, retro sau cu volănaşe, iar slipul este cu talie înaltă.
Costumele bandă sunt bune pentru femeile cu sânii mici, dacă acestea nu sunt adepte ale costumelor push-up. În vara 2012 aceste modele sunt colorate, cu multe dungi sau imprimeuri caleidoscopice.

Costumele dintr-o singură bucată sunt şi ele variate în acest sezon, de la cele senzuale, la cele retro, de femeie pin-up. Unde este Grace Kelly ca să vadă cât a putut evolua moda. Aceste modele arată bine într-o singură culoare sau pe alb/negru, cu accesorii metalizate.

Pe podiumurile de modă am văzut chiar şi costume inspirate din portul spaniol şi costume de baie care aduc a lenjerie intimă.

Nu uita totuşi că la fel ca orice obiect vestimentar, costumul de baie trebuie să te avantajeze şi să pună în evidenţă părţile bune, ca să îi facă pe restul să uite de ceea ce nu îţi doreşti să îţi fie admirat.

Costume de baie – Imprimeuri

La capitolul imprimeuri, după cum am spus mai sus, vara 2012 este tare bogată. Cele florale sunt în toi, mai ales când vine vorba despre costumele din două piese – poţi vedea colecţia Jolidon pentru exemple concrete. Apoi, un alt imprimeu care nu se va demoda niciodată, mai ales dacă eşti adepta ţinutelor glamour pentru piscină, este cel animal print.

Imprimeurile tribale şi geometrice bulinele - s-au regăsit în tendinţele sezonului primăvară-vară 2012, aşa că este de la sine înţeles că au coborât şi pe costumele de baie. Din urmă, avem liniile de marinar a la Coco Chanel, dar să nu uităm de imprimeul de piton.

Costume de baie – Culori

Ce am putut vedea la Săptămâna Modei Mercedes Benz recunosc că m-a şocat, dar este de bine. Curcubelul şi-a dat întâlnire cu designerii prezenţi, iar împreună au stabilit că este musai ca în această vară să îţi achiziţionezi costume de baie în următoarele culori:
  • Verde citric şi ceva mai pal pentru doamnele timide
  • Portocaliul de apus - faţa de portocaliul puternic din 2011, anul acesta vine cu nuanţe mai calde
  • Corai – piersicuţă, culoarea somonului şi alte derivate sunt perfecte în această vară
  • Fuchsia – cei de la H&M ştiu că aceasta este culoare verii, o culoare care emană mult sex-appel pe un corp deja bronzat
  • Albastru cobalt sau mediteranean vine de pe podiumul cu haine, pe ţinutele ceva mai sumare
  • Bleu-ciel este acea culoare a apei din piscină, un albastru mai deschis, dar totuşi puternic ca nuanţă
  • Alb – albul este non-culoarea vedetă a acestei veri, urmată îndeaproape de negru şi normal, de combinaţia dintre cele două. Alb şi negru pe costumele de baie denotă eleganţă clasică şi mult bun gust, nu ai cum să dai greş.


Oferta costume de baie femei click aici